42

Кофти персанаж

преди 2 години

По статистики вече няма живи но не е така. Не че нещо но не ви вярвам а този Балтов не искам да знам че съществува.

41

Анонимен

преди 2 години

Е сега... Вече на основа на предположения ли ще действате?

40

Диана

преди 2 години

До Анонимен47 Скрита смъртност от ковид има още от миналата година и това не е тайна за никого! - умрял човекът и му пишат някаква диагноза без проверка за ковид беше честа практика, а сигурно и сега не е по-различно..Все пак чест прави на Балтов да говори открито по този проблем. Лошо се менажира пандемията и това е ясно на всички - сякаш насила искат да доведат страната до цифрите в западна Европа! Какво можеш да очакваш от БСП? - протести, разбира се..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

39

Анонимен

преди 2 години

Той като Витанов още малко и за скрита смъртност ще почне да говори. Нищо че преобладаващо починалите с ковид са с няколко хронични болести и на възраст

38

Анонимен

преди 2 години

Балтов, спомни си защо те изгониха от "Пирогов"

37

Анонимен

преди 2 години

На тоя папуняк кой му дава още трибуна да се изказва? Трябваше вече да е с отнети лекарски права, заради далаверите му в Пирогов. Да ходи да слуша как шумят маркировки и да не ни занимава с бръщолевенията си.

36

Анонимен

преди 2 години

И като сте изхвърлили ГЕРБ от властта, какво от това? Да не би да се промени нещо? Само си спомням че тоя дето ми вдигна заплатата с повече от 50% е точно Борисов! Сега пенсийки щели да вдигат при положение че инфлацията предварително е изяла всичко. Чалгаджии!

35

Анонимен

преди 2 години

Да и точно за това ГЕРБ ви изхвърлихме от властта! Всички ви мразят и вие не представлявате народа. Вие е.сте едни твари

34

Анонимен

преди 2 години

Балтия за балтов некъдърен корумпиран папагал!

33

Учениците

преди 2 години

трябва да минат онлайн сега. По училищата в София е ужас. Карантинирани учители, няма кой да замести- по 20-30 са струпани пред един екран, за да чуят какво им преподава учителят от вкъщи. Какъв смисъл има? Масово карантинирани класове. Какво чакате?!? Така предложената ваканция нищо няма да реши- ще се гъчкат по молове, барчета и хотели, барабар с родителите си.

32

Анонимен

преди 2 години

Скритата заболяваемост е голяма. Тоест има много хора дето го карат без да знаят щото имат хрема 2 дни и се чувстват леко отпаднали и си мислят че е просто настинка. Карат го на крак и си продължават живота. Това иска да ни каже. Ако не ги тестваха за да ходят на работа и не ги тестваха за да ходят на училище само хората, които са зле щяха да се тестват. Тогава на седмица щяхме да слушаме за по 1000-1500 случая, не на ден за по 6000. Щото 6000 заразени на ден от тях 200 в болница...

31

кой пък беше

преди 2 години

този Балтов?Плаща ли да му публикувате елементарните съждения?Да беше прочел колко по заразен е вариантът Омикрон преди да твърди неверни неща!Много нагъл човек и некомпетентен доктор.

30

Анонимен

преди 2 години

Сред ваксаните има не само скрита заболеваемост но, и скрита смъртност.Не се дава гластност!

29

Сата НАТО

преди 2 години

Може да има скрита заболеваемост само сред ваксинираните.

28

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да не се регистрират, ако са ваксинирани скоро и не им трябва сертификат. За какво им е да се изолират? Работят хоум офис, излизат вечер на разходка. За какво им е да се затварят у дома , че и РЗИ да ги следи.

27

Анонимен

преди 2 години

Ооо па тук у махлата знам поне десет човека болни от вируса не спазват ни карантина и нищо.А не са се и регистрирали че са болни.

26

Анонимен

преди 2 години

Масово не се тестват за да избегнат карантината. Бг картинка.

25

Анонимен

преди 2 години

Крепителят на тестисите на лоестият крадец отново се прави на интересен!

24

Сата НАТО

преди 2 години

Няма скрита заболеваемост. Никой не е луд да боледува, без да си извади сертификат.

23

Анонимен

преди 2 години

Днес присъственото обучение на сина ни е било: метнали са един лаптоп на бюрото и часовете по математика и български са се провели онлайн. Учителите са под карантина у дома с положителни ПСР тестове, а 20 деца в класната стая са се опитвали да чуят нещо и да видят на малкият Монитор на лаптопа. Нямаше ли да е по удоачно и удобно и децата да изкарат тези часове онлайн и да отидат само за останалият им час днес по физическо присъствено.Да се сме ли човек, да плаче ли. Но всичко е точно легла има.