22

Анонимен

преди 2 години

До жагоАбе, умник, да ти хрумна, че най-вероятно са пенсионери? За какво изкарване на пари говориш ако си над 70 и с куп болести?!

21

жаго

преди 2 години

Какво пестене? Двама души вкъщи живеем с 560 лв на месец общо. ЗНАЧИ СТЕ КАЛПАВ МАТРИЯЛ НЕ МОЖЕ ДА ИЗКАРВАТЕ ПАРИ

20

Лош

преди 2 години

За какво пестене говорят тези ***?!Нека живеят 1 месец с нашите оръфани и орязани"доходи" и ще се гръмнат!560лв. и 560 000 са разлика,нали?!Само че хорицата дето ни определят мизерните доходчета явно не я знаят!

19

Анонимен

преди 2 години

Ето ви и един действителен случай в банка,на която няма да спомена името,защото имам приятел които работи там.Отивам в Офиса им за да си сменя левове с-у евра,понеже си купувам лекарства от чужбина.И хоп ново двайсе.В заявката за покупката трябва да посоча телефонен номер.Без това нямало как да ми обменят парите във валута.Питам ги в кой закон пише,че трябва да имам задължително телефон.И служителката,хъката,мъката,довлече и друга една и започнаха да ми обясняват,че така било в общите условия.

18

Анонимен

преди 2 години

Какво пестене? Двама души вкъщи живеем с 560 лв на месец общо. След като платим ток, вода остават 460. Нямам кабелна, телефона ми е на ваучер. Зареждам по 10 лв на 2-3 месеца, защото не говоря с почти никой по телефона. Хващам Интернет от кафето до нас. Нови дрехи не съм си купувала от месеци. Не пуша и не пия. Ако и това правех щях да съм банкрутирала вероятно. На почивка никога не съм ходила. Нямам кола. Пътувам само по нужда. Банкова карта никога не съм имала. Още да разправям ли!?!?

17

Анонимен

преди 2 години

Преди две седмици посетих офис на ОББ,за да си закрия картовата разплащателна сметка понеже срокът по договора изтичаше през този месец.Две седмици ме разтакаваха,само и само да се откажа и да продължат договора ми служебно.Но като им показах новата си карта за разплащане на ИЗИ-то,схванаха,че няма да им се получи номера и се кротнаха.За по малко от 20 минути приключихме и си изтеглих остатъка по сметката,естествено с одръжка за теглене в брой на каса.Това не са банки а бандити с бели якички.

16

Анонимен

преди 2 години

Тоест червените олигарси от милионери станаха милиардери а овчият електорат е тотално Оглозган. Бързайте да си купите още една панелка за да прецакате инфлацията.Ха,ха.

15

Анонимен

преди 2 години

До Георги Тук вече се издъни стабилно :))) Какво означава бедните са си бедни, ти да не си некакъв измислен аристократ......хахахахахаха :)))

14

Георги

преди 2 години

Поразително е как вдигането на цените не ми носи повече пари. Нещата се пооправиха след като търговците започнахме да вдигаме заедно цените и на стоки, които нямат увеличение. Оказа се, че хората очакват точно това и не само не се сърдят, а със задоволство казват "еййй, аз казвах че тъй ще стане, ама конспирация било, а?". Та така... бедните не напразно са бедни и такива ще са винаги.

13

Анонимен

преди 2 години

LUD KOI SI DYRJI PARITE V BANKA XEM RABOTI S TQX XEM TI VZEMA A SE GRYMNAT

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Какво пестене,бе!?!?!? Ние сме под османско робство!!!!!!!!!!!! Ако имаше Българска Словода,нямаше да има дори нужда да пестим. Щяхме да сме богати по рождение. Хайде нека ни изхвърлим османците вече! То наистина писва от окупатори! Искам Китайската и Виетнамските Войски в България! Веднага!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Как да пестиш, като взимаш кредит ? :))) Все пак повечето не сме се родили със сребърна лъжица в устата :))) Навремето когато бех малък и наш'те държаха некакви бараки, имаше една баба, дето се изхождаше в бараката си, щото и се свидеха да даде пари за тоалетна, тъй че сами си направете сметката :))

10

Джери

преди 2 години

В самото начало на пандемията, когато всички бяха стреснати, продавах дезинфектант, който правехме с етилов спирт. 5000% надценка имаше това. Като поръчвах спирта, хората мислеха че съм склад за горива. Такива количества се купуваха. За тези три-четири месеца изкарах толкова много пари, че се мислех за Уорън Бъфет :)

9

Наблюдател

преди 2 години

Този човек сигурно има предвид Швейцария,Дания, или други западни държави, това не може да се отнася за нас.

8

Анонимен

преди 2 години

Това е идеята на целия цирк наречен кови- пандемия. Да ви оскубят и последния лев.

7

Aa

преди 2 години

....Ама то има ли за пестене....

6

Анонимен

преди 2 години

Какво пестене, то въпросът вече е да оцелееш с тези цени. Преди 5 год взимах заплата колкото взимам сега.. всичко е 2х нагоре

5

Хахаха

преди 2 години

Масово работят в мола до мен на 800-900 лева чисто момичетата от околностите. Като си платят квартирата, тока и храната какво им остава? Този клоун знае ли, че тези 20% в Бантустан взимат 8 пъти повече ит останалите 80%, което е уникално в ЕС? Както и заплатите са уникални...помощите за безработни са по-големи в бормалните страни.

4

Христо

преди 2 години

Защото нямат финансова култура и живеят ден за ден. Имам приятел на 800 лева заплата, казвам му да пести всеки месец 20% от заплатата си и да ги заделя и инвестира. Той ми говори, как имал семейство и не можел нищо да спести. Е аз как спестявам 20% от заплатата ми, която е 8000 лева?

3

Гадняр

преди 2 години

Това статия за Валери Божинов ли е? С тези смехотворни доходи и високи цени, за какво заделяне иде реч?