31

2323

преди 2 години

Той бизнеса чака ама няма да бъде допуснат.Влезе ли РСМ в ЕС я грабват Кауфланти, Лидъли Били Шелове Метра, Западни Банки,Застрахователи Телекоми и всички останали акули в ЕС и щатите. За нас няма да остане ред а пък македонците пишман ще станат защото си нямат на понятие какво е ЕС и демокрация.

30

Анонимен

преди 2 години

Да ви имам лъжите и внушенията

29

Север Македонов

преди 2 години

По неверно заглавие не сте слагали....какъв бизнес?? с кой???

28

Анонимен

преди 2 години

Има хора с пари в БГ които ги подкрепяха през "прехода", обаче след като Гърция ги отряза и ги накара да си сменят името, насочиха псувните си към нас, сега тези които ги подкрепяха отказват да правят бизнес в РСМ :)))

27

Анонимен

преди 2 години

Започна се с платените статии на Сорос.Ясни сте и не ви вярваме, не го ли разбрахте вече.

26

иво

преди 2 години

Какъв "бизнес"в България.Много от този "бизнес"е за затвора.Всички помним откъде се пръкнаха тези мутри наречени бизнесмени.Съд и затвор за тези отпадъци.

25

Ричи Алибергов

преди 2 години

..... Че то има ли "Бизнес" в България и Македония?!?! Ха ха ха! "Бизнес" в България се наричат "МУТРЕНСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ" и КОЙ ще се окаже ПО - ГОЛЯМА МУТРА , и КОЙ ще ИЗВАДИ ПО - ГОЛЕМИ "ВРЪЗКИ" .......

24

зАз

преди 2 години

Къв "бизнес" на Марс, бе, смешници? "Индустрия" на Наркотици, Проституция и Пране на Пари, контролирани от шипт.рите, на туй ли му казвате "бизнес"??? -)))))

23

анонимен

преди 2 години

Недостойно е поведението ни към Северна Македония. Историята е минало. Да гледаме бъдещето. Нали сме едно семейство целият Европейски Съюз. Да улесним съседите да влязат. Нали само така ще се интегрираме по-силно. Другото са глупави балкански закани и стремеж за Велика България,Мегали идея(Гърция) и други подобни глупости. Запомнете,това не обединява Балканските народи. Все пак в 21 век сме.

22

Анонимен

преди 2 години

Когато плюят по себеси (нас) макетата, да не би да очакват да им лазим в краката и същевремено да ни обиждат.....???? :))) Ние им помагахме с каквото можем откакто ги признахме ПЪРВИ за държава, но явно те гледат да се скараме напълно и вече да не се поглеждаме :))

21

Радо

преди 2 години

Никой нищо не чака. Стига манипулиране на общественото мнение.Трета страна настоява за това, в името на чуждите нам интереси.

20

Анонимен

преди 2 години

Ке падне ке падне,щом първи ги признахме промитите за независима държава и за този казус ке се оправят нещата..

19

Анонимен

преди 2 години

Представям си какъв бизнес чака да падната въпображаемите стени. Някакви като Домусчиев и подобни, отврат..

18

българин

преди 2 години

Какъв бизнес със СМ?От омраза към нас,те не искат да имат нищо общо.Не го ли виждате?От немай къде ,сега разговарят с нас.Да,те са българи,но отродили се българи.Аз съм родом,отрасъл и живея в Сандански.Познаваме ги много добре.От омраза към нас не могат да дишат.Всичко ще развалят,пречат,което идва от Б-я.Но продължавайте да се самозалъгвате.С тях освен с категорични условия,с нищо друго не става.Проумейте го!

17

Анонимен

преди 2 години

Нямаме работа там.

16

МИНАВАЩ

преди 2 години

ПАК ГОТВЯТ ГРАНДИОЗЕН ПЛАН ДА СЕ ЗАКУПИ НЯКОЙ ЗАВОД ЗА ЕЛЕКТРО МОБИЛИ!!!!ААА ПРОСТИ КИКЕТА!! РАДЕФ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ -И СТИГА УПРАЖНЕНИЯ ВЪРХУ БЕДНАТА БЪЛГАРСКА ГЛАВА!!?

15

Анонимен

преди 2 години

Който е ходил в РСМ последните 5 години знае, че там няма нищо, нищо освен евтини за нас цени и евентуално корумпирани катаджии. По-добре да е трудно влизането там , така ще 'спасим човешки животи', нали това е лайтмотива напоследък.

14

Gogo

преди 2 години

Каква берлинска стена, какъв бизнес с македония, вие луди ли сте? За 30 - те сребърника ли става въпрос, които чакат някои да им се платят за продажба на националния ни интерес?

13

aa1830

преди 2 години

Бизнесът има да почака, понеже всичко е поделено отдавна между гръцки, сръбски и албански фирми.

12

Да

преди 2 години

Това ще е от полза и за двете държави