13

Данъкоплатец

преди 2 години

Яко изчегърсване трябва да се извърши из всички нива на Каскетурата,като се започне от ОПГ-то,което се помещава до"Женския пазар" ,та се стигне до най-малката каскетура,да речем Етрополската,например.

12

Анонимен

преди 2 години

То от самото начало на скандалите срещу Гергов беше ясно, че всичко е изфабрикувано! Грешката му беше, че стана кандидат на БСП.ГЕРБ и Цацаров, ако бяха принципни и борци срещу корупцията щяха да погнат бившият кмет Ценов, само че той е от СДС. А за 8 годишното му кметуване доста открадна и фалира общината. Явно се е отчитал където трябва.

11

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата е крайно време да спре с традицията си да повдига обвинения, пък после да прекратява делата. Защо повдига обвинения, след като после сама прекратява делата и не ги внася в съд. Това означава само, че още при самото привличане са нямали доказателства, а не са успели да ги съберат и после.

10

Анонимен

преди 2 години

Да ги плаща Цацаров - той тогава беше главен. И без това няма да ги усети.

9

Анонимен

преди 2 години

Браво, в София обаче са сложени "независими" "съдийки" , които при подобни дела се слагат на "прокуратурата" и шайката им. Има една съдийка, която за пет години не може да попита бивш зам министър защо се е разписвал с два различни подписа на официалната документация. Така ще си кюта милата, докато не я извикат за показания

8

гост

преди 2 години

До Терор и корупциясега нали Рашков, май той го прави не ББ

7

Анонимен

преди 2 години

През 2011г. не е Гешев прокурор

6

Анонимен

преди 2 години

Това да не е тоя дето си беше купил служебно голям луксозен джип и взимаше пари през храната за детските градини.

5

Анонимен

преди 2 години

Долу ръцете от главния прокурор! Искате да го махнете защото извади на показ всичките ви мръсотии! Иван Гешев остана единствения борец срещу българската мафия. народът е с Гешев!

4

Ванката

преди 2 години

Само че глобите се плащат от данъкоплатците, не от прокуратурата! Докога персоналната отговорност ще се поема от нас? Който е сгрешил, нека си плаща. Затова си има и професионлани застраховки, както е при лекари и зъболекари, например.

3

Гешо Чичилски

преди 2 години

На това се казва да си айдук!Далаверки докато си Началник, след това осъждаш някой да ти плати и за далаверата.

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя ***-адвокат пак изпълзя. Адвокат ще сваля главния прокурор, еб.аси смешната държава.

1

Терор и корупция

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от Пернишки милиции но от ДАНС, ГДНП не знаели! За какво са ни тези тунеядци от Службите и Прокуратурата като потулват тежки престъпления!?