35

Ицо

преди 2 години

Това изобщо не е вярно. И заради тия глупави измишльотини първо тока ще стане непосилно скъп, а после и ток няма да има. Ще се возим в каруци, ама те и конете отделят метан та не знам.

34

Анонимен

преди 2 години

Спокойно ***, не се впрягай много :))) Щом не ядеш пилета, пържоли, кебапчета, кюфтета и т.н....не значи че си права :))) Един мъж без животински протеини е нищо, нема да има сила да го вдигне......хахахаха :))) Затова сме всеядни същества, също е вредно да отричаш едно за сметко на друго :))

33

Землянин

преди 2 години

Какво е общото между месото и психичното здраве, умнико? Всеки лекар в България ще ти каже да не прекаляваш с месото. Според Световната здравна организация, безопасното количество месо на седмица е 120 грама.

32

питане

преди 2 години

6-то измиране на видовете включва ли и ваксерите?

31

Анонимен

преди 2 години

До Землянин 36Жуля фъстъци, белени семки и т.н....обаче все гладен оставам :)) Знам че имат протеин, но това не може да се сравнява с месото моме :)))

30

Землянин

преди 2 години

Боб, леща, грах, бакла, соя са супер богати на протеин. Няма нужда да ядеш мъртва плът за да си добавиш протеина. А какво е сила? Новак Джокович е веган. Това означава ли, че е слаб?

29

Анонимен

преди 2 години

Даже познавах едно момиче, отричаше тотално месото :) Поръчваше си големи порции с зеленчуци, тоест салати и все гладна беше, накрая се разболя и почина, жалко за момето :)

28

Анонимен

преди 2 години

До Землянин 32Без месо нема протеин и сила, не напразно веганите са побъркани хора :))

27

Някой си

преди 2 години

Аз викам да почнем да ваксинираме и животните. Първа доза втора доза.....

26

Землянин

преди 2 години

Това е защото човек е вирус. Ще унищожи всичко заради вредният си навик да яде месо. Не му стига, че 70% от всички животни на тази планета са затворени в концлагери/ферми и систематично убивани, но продължава да избива и дивите животински видове. Рибари, ловци и отегчени богаташи продължават да унищожават всичко наред. Няма бъдеще за грешката на Природата наречена човек

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 29! ! ! Велик си !!!

24

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Авраам,Моисей,Исаак,Яков,Израел обичат холокоста. Под еврейско робство сме!

23

Психична диагноза:

преди 2 години

Macedonofrenia Magna afrikanenzis

22

rendeto

преди 2 години

най-добре ще е да се почне от човешкия вид, давайте путиновци и байдъни, пускайте ракетите да отървем земята от тия *** хора

21

Маке-ариец

преди 2 години

Само дивият животински вид Бугаропитекос от Панелистан ще надживее хлебар:ките<~ ФАКТ!

20

Маке-ариец

преди 2 години

Само дивият животински вид Бугаропитекос от Панелистан ще надживее ***! <~ ФАКТ!

19

Анонимен

преди 2 години

Аз не отричам, че видове изчезват. Но как точно разбраха, че е САМО И ЕДИНСТВЕНО заради човека, без НИКАКВИ естествени природни процеси? Как? Един пример за изчезнал вид е една птица, която населява само една група острови в средата на Тихият океан. След мощно изригване на вулкан преди около 150 г. някои от островите са изпепелени, други потъват и въпросните птици измират. И това ли е САМО И ЕДИНСТВЕНО благодарение на човека?

18

Оху

преди 2 години

Видовете ще се спасят,когато прекратите масовата раждаемост на китайци, ***, индуси, араби, цинги, турци и латиноамериканци!

17

Анонимен

преди 2 години

До Мда "Значи е време за Зелената сделка на Путин-удар по Жълтия камък(Йелоустоун) и глобално захлаждане след това." - майтап, но реално Русия е много по напред в зелените енергии от ЕС, само че Русия залага на атомната енергия, а не на вятрърни мелници и соларни панели. Само 13%м от елертроенергията е от въглища, в Германия 30% от тока е от въглища, а искат да си спорат ТЕЦовете. Ако ЕС признае АЕЦ за зелени, ЕС ще трябва да плаща стотици милиарди СО2 квоти на Русия.

16

ЕС и НАТО

преди 2 години

За последните 30 години 2 България в ЕС и НАТО измряха 2 милиона екземпляра от един вид. 1/4 от популацията.