43

Анонимен

преди 2 години

То и от поръчковите новини зависи ... колко често Северна Корея да изстреля ракета. И Саддам така ... оръжие, оръжие ... накрая?

42

Можем и ние

преди 2 години

Рада Чорапова може! Е, не баш като Ким. Но има няколко хартиени копия на Ф16 блок 70 които може да си ги вдига в кабинета. Ако ги сгъне на хартиени ракетки разбира се!

41

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩОТО ИМА МНОГО РАКЕТИ

40

ЗАЩОТО МОГАТ!

преди 2 години

Който може - изстрелва. Който не може само гледа отстрани и цъка с език. Нашите ракети къде са? Нямаме нищо. НЕ само ракети ами и никаква армия нямаме вече. И затова всички "велики сили" ни подритват и се подиграват с нас.

39

Хайде, хайде

преди 2 години

На северно-корейците им се паднаха по планинските територии та имат проблеми с наводнения, ама се оказа - планините им имат залежи за много трилиони редки метали. Та Китай се усети и направи военен договор с тях, а някой им се озъби - има Китай като противник.

38

А бе

преди 2 години

До АнонименЯпония има някаква армия. И щом им падна самолет-значи имат и самолети.

37

Факт

преди 2 години

За съжаление това е начина да се защитиш от агресията на сащ,да трупаш много оръжие за защита.

36

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До АнонименАко в С. Корея и Куба имаше нефт като в Ирак и Либия, отдавна щяха да са демократични

35

Ганьо

преди 2 години

Имат бол ракети-изстрелват.

34

Спокоен

преди 2 години

Казват - в северна Корея няма просяци и клошари. Не знам, никога не съм бил в Пхенян. Но в Сеул съм бил. И съм виждал и просяци, и клошари. Вярвам на това което съм видял.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27: С какво самураите ще разпорят КНДР??? Япония "доброволно" се лиши от армия след втората световна война. И в момента Япония няма армия. Никаква. Защото Япония не е суверенна държава в политически смисъл.

32

Анонимен

преди 2 години

Там нали гладуваха? Как разработват технологии, които и САЩ още не са разработили?

31

Анонимен

преди 2 години

До дядо йоцо гледа: Ами не, не са. САЩ "демократизираха" Ирак, защото знаеха, че нямат ОМП, но излъгаха света, че имат. А КНДР, кой знае защо не я "демократизират". Защото отлично знаят, че КНДР има атомно оръжие, има и средства за доставката му. И няма да се уплаши да го използва, ако бъде нападната. Ако искаш да си свободен, трябва да можеш да се защитиш. Ако не можеш, завършваш като Кадафи.

30

BGN

преди 2 години

Мн ми е чудно, ако на тези комунистически режими не им налагат санкции, как ли ше се развиват, като в Китай ????

29

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха в тотална изолация и санкции Южна Корея щеше да им диша прахта.

28

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До АнонименТези ракети не са ''за милиарди'', това са немските V-2 от 1942г., предоставени на корейците от Русия. Стават да плашат гаргите в жълто море. Цената им е 50 хил. райхсмарки или около 300 хил. евро. В случая вършат работа за пропаганда и помпене на мускули на режима пред нещастните корейци.

27

Анонимен

преди 2 години

За последните десетилетия населението на Северна Корея от 10 милиона се увеличи на 26 милиона.

26

Анонимен

преди 2 години

Не си играе човекът. /Нека другите си мислят че играе. Той знае какво прави и се забавлява за сметка на нас и всички други

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30: Да, ама ядреното оръжие е сигурна ваксина от принудителна демократизация. Затова е и цялото квичене.

24

СЗО

преди 2 години

Средна продължителност на живота в северна Корея - със седем години по висока от България /СЗО ДАННИ/. За 30 години северна Корея нарасна с 10 милиона. България се стопи с 3 милиона.