28

Juls

преди 2 години

Накратко, ваксинирай се за да не оплешивееш! Така след 2 - 3 години графена като ти бие дуспата, поне ще те закопат с гъста коса и свежа кожа.

27

Анонимен

преди 2 години

...a също 90% от прекаралите Ковид имат коса и зъби!

26

Анонимен

преди 2 години

До Държавен хрантутник - На мен ми се лющят макарите от драпане... -...- ми, слагайте им пудра уе, МЕЧО!

25

Анонимен

преди 2 години

Хората, които са починали от ковид обикновенно им имат по 4 допълнителни заболявания. Това не е изненадваща новина.

24

Да бе!

преди 2 години

А на 1/15 почват да им растат зъби от очите....... Хора, записвайте медицина! Вече е много лесно, една единствена болест се учи и политическа агитация. Като завършиш и си съвсем правоверен - правят те направо професор.

23

Държавен хрантутник

преди 2 години

На мен ми се лющят макарите от драпане,ама едва ли е ковид, целият ни джинс е така. По цял ден се дръгнем.

22

hitko. Към пост 27

преди 2 години

В допълнение към 27. Само да допълня, че не бях ваксиниран когато карах Ковид-19, Април 2021. КОжните обриви започнаха малко след като приключи лечението. Все пак пих антибиотик и Ивермектин за 5 дни. Ваксина си сложих след 3 месеца.

21

Анонимен

преди 2 години

Aми не се дръжте подигравателно, защото при мен се получи точно такъв обрив по ръцете. Адски гадно, основно от вътрешната страна на ръцете, но премина през пръсти , длани, като първо се зачервяват местата, кожата става груба, почва да се пука и в крайна сметка може да се получи и абцес, както при мен на единия пръст. Така се наду и почервеня, че се чудех какво да правя, а нямах и антибиотици. Близо 2-3 месеца отшумяваха и постоянно се сменяха местата на обривите. Не е никак шега работа.

20

Анонимен

преди 2 години

Не съм ваксиниран, изкарах ковид 2020, февруари. След това започнах да имам непоносимост към някои видове хлебни изделия. Преди седмица имах много силна алергия с ужасни сърбежи по цялото тяло и изприщване под мишниците. Повиках спешна помощ, а те с нищо не помогнаха. Имах петно от псориазис на левия лакът, а сега е три пъти по-голямо от преди. По лявата ми ръка се появиха червени петна и само се увеличават. Въпросът тик не е ваксинирам или не. Това е отслабен имунитет. Това е.

19

(-_-)

преди 2 години

Дерматолози, коремни хирурзи, математици и 1-2ма от правилната специалност, но виждали пациенти само на снимка се опитват да ни посвещават.. В същото време лекари с дългогодишен стаж и признати в областта си някак не намират изява. Що тъй бре?

18

Анонимен

преди 2 години

Има нещо вярно в това. Преди да се появят симптомите получих обрив като вид алергия и изчезна за 3дни. Всички изкарахме грипа леко, но страхът беше голям. Познавам ваксинирани при които картинката е отчайваща.Неискам да стана инвалид зарад ваксата. Ще се боря за живота си.

17

Щирлиц

преди 2 години

Ауу,аз пък мислех,че кожните проблеми са свързани с отровите,които ни продават като хранителни продукти.

16

Анонимен

преди 2 години

Обривите са типични по време и след ковид. Все пак става въпрос за васкулит. Косопад също.

15

Анонимен

преди 2 години

Един колега сглупи да се надупчи с файзера Септември. Няма и седмица, той жена му и детето им цъфнаха с кромид. Та и до момента човекът получава червени петна по кожата на различни места по тялото (последно по лицето). Хубавото е, че поне възпалението на те3ти3ите уж вече му е минало и броят на живите му плувци уж се е възстановил (поне така казва). След това седи и ми вика - "абе аз като поразпитах познати то няма никой без странични ефекти след боденето"... та да беше *** да му го.., а то акъл

14

Анонимен

преди 2 години

Някой зъболекар нещо няма ли да каже? Абе направо прекаралите Ковид да изпъват трънаците и да гушват букета. Не може така, хем оживели, хем половината чаркалъци да не са им повредени. Дари някои да не са разбрали, че си били болни.

13

Леша

преди 2 години

Да, за всичко е виновен ковида, дори Хитлер нападна Русия защото му откраднаха вируса. Аз пък казвам, че хората прекарали химическия пневмонит на СЗО, могат да имат кожни проблеми заради чистенето на токсините.

12

Анонимен

преди 2 години

Да. Всичко опира до съединителната тъкан. Тия със слаба съединителна тъкан не понасят добре експеримента нито с модерната болест, нито с ваксините.

11

Hoho_Boho

преди 2 години

Тия описват страничните ефекти на ваксините, но ги приписват на COVID-19.

10

Анонимен

преди 2 години

И тия,като видеха колко доктори станаха милионери отcovida,започнаха да дърпат"чергата"към себе си,белким ги огрее и тях,нещо от кьор софратаМи тия симптоми,които описва са присъщи на пострадали от радиацияИ тази не е в час и фатално закъснява с рекламатаВече много светила на медицината заявиха,че вероятно омикрона ще занули сметката,защото освен здравните сектори ще фалират и самите Държави и тогава ще стане ясно,кой колко е загубил и кой колко е спечелилВече се чу,че богатите са на+1.5 трилион

9

Анонимен

преди 2 години

Умрелите от ковид в България на никой не могат да се сърдят