13

Анонимен

преди 2 години

СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА Е ПРОБЛЕМ!!! Тоз дето я мислил-да се гръмне сам!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Голямото малоумие е, че северната тангента започва от Ботевградско шосе, а не от Околовръстното.

11

Анонимен

преди 2 години

Така ще е докато премиерите раздават печени агнета по строежите.Няма такъв г.л.у.п.а.к.

10

Badjoto

преди 2 години

Цялата Тангента е "бисер" на проектирането и изпълнението! Проектанта да беше обиколил пътищата в Европа и да беше огледал как са проектирани! Но късно е либе за китка....Трафикът Европа - Азия минава оттам а все едно е селски път до СтърчиПишка

9

Анонимен

преди 2 години

Може би заради начина по който е написана статията, но прокуратурата като каква издава нареждания???? Не трябва ли само Съд да задължава, а само изпълнитрлна власт да разпорежда? Прокуратурата не разледва ли и обвинява само?

8

///

преди 2 години

Проблема е че отсечката изведнъж свършва с купчина пясък. На това място са станали десетки катастрофи и в началото всеки месец се обръщаха по няколко тира. Сигнализацията до преди месец беше много зле, не че липсваше, но знаците бяха така разположени, че ако не познаваш пътя, докато *** видиш и вече летиш. Сега е по-начесто сигнализацията, но това не компенсира малоумния начин по който отсечката просто свършва.

7

Ооо

преди 2 години

Навсякъде сигнализацията е знак след знак пред няколко метра ако трябва да ги четеш всичките - няма шанс тая простотия с толкова много знаци трябва да се опрости значително! И всичко което не е пътен знак да се махне от пътя! Хем ще спестите средства, хем ще сране по-ясно и ще се поддържа по лесно!

6

Гацо Бацо

преди 2 години

Как беше ? На крива ракета....Участъка е като писта !

5

ъхъъъъ

преди 2 години

Има проблем.........когато шофираш със затворени очи!

4

Анонимен

преди 2 години

Това е гордостта на банкянския папуняк.

3

и още нещо

преди 2 години

Разбрах, че има нещо, ама какъв точно е проблема не става ясно. Моля не пускайте половинчати "новини", които се претендира, че не са от днес и вчера. Наистина е добре да има поне снимка, та да се разбере какво да коментираме.

2

Мен

преди 2 години

То цялата тангента е така сигнализирана, че и ти да си я строил, можеш да се загубиш. Олицетворение на състоянието на държавата. А като се сетя за пътен възел Белокопитово и ми става лошо

1

Анонимен

преди 2 години

Една реална снимка да бяхте сложили поне.