74

Анонимен

преди 2 години

Да им спрат пенцията и да ги затворят в здравни лагери.

73

Анонимен

преди 2 години

Охххх за съжаление ще ме чипират в събота. Живея на запад и ми казаха или ваксина или уволнение. Не ги интересува дали искаш. За съжаление трябва да се чипирам за да храня децата си.

72

Анонимен

преди 2 години

В Гърция цари пълен фа-ш-изъм още малко неваксинираните ще ги затварят в лагери.....

71

Щирлиц

преди 2 години

"Расте,но не старее."Първото се отлага,второто се изпълнява.

70

МмАаНн

преди 2 години

Ами то във ваксинирана Гърция данните за последното денонощие по-лоши от нашите...

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"А сега си инжектирайте 12 годишното!"Друго си е да получиш миокардит от вируса - по-естествено е :)

68

malart

преди 2 години

Близо една трета от гърците изпитват ноталгия по военната хунта https://dnevnik.bg/sviat/2013/04/21/2046118_edna_treta_ot_gurcite_izpitvat_nostalgiia_po_voennata/

67

Анонимен

преди 2 години

Данък 50% върху дохода на ваксинираните истерици. Те трябва да носят финансовата отговорност за щетите върху икономиката, които са директно следствие на тяхната психоза. Щом не може да ни оставят на мира трябва да поемат сметката и да плащат от джоба си за локдауните, сертификатите и държавните харчове за ненужни тестове и центрове за ваксинации и простотии от този тип!

66

Анонимен

преди 2 години

Браво на гърците! Само така. Мачкане до дупка. И в Австрия обявиха задължителна ваксинация. В отговорните държави е така. Само нашите копейки са готови да се продават за копейки и утежняват ситуацията в държавата.

65

До 69

преди 2 години

Благодаря Ви!Нямам 12-годишно. По-големи са - не"ваксинирани" .И бях на протеста на 12.01.2022г. А Вие?Лека и на Вас!Не ми отговаряйте. Няма да влизам повече тук.

64

Анонимен

преди 2 години

И това ако не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ? Византийците даже не си правят труд да се прикриват. Офсъ!

63

Анонимен

преди 2 години

До До 48 - НЯМА ЛЕК МИОКАРДИТ! Няма такова нещо като "леко" сърдечно заболяване! При миокардита се увреждат клетки на сърцето! Завинаги! Колко леко е това? Не ми се търсят в момента конкретните данни, но беше нещо като 50% вероятност от смърт при преболедувалите миокардит през следващите десет години! Лека работа! А сега си инжектирайте 12 годишното!

62

Са са

преди 2 години

Това са съвременните убийци на народа си Парите карат управляващите да си губят акъла Луд не е този който яде зелника а този който муго дава Затова трябва да се вдигнем мощно срещу теьи безумци въпреки че на разделиха

61

АНОНИМЕН

преди 2 години

Психопатия!

60

До 48

преди 2 години

Приятел на сина ми, футболист , на 21г. - ваксинирал се е, за да може да спортува. Здрав, прав млад човек. Вмомента е с миокардит в болница. Да, не е тежък случай,но за толкова млад човек си е сериозна диагноза. И да добавя, не е професионален футболист, т.е. не е подложен на големи натоварвания като професионалистите.

59

Истината

преди 2 години

Защо цари такава злоба на всякъде!?? Излъгаха ги Гърците, те си продадоха страната 240 милярда + 180 милярда лихва. Станаха роби за винаги. Сега ще правят каквото им се каже. За съжаление и ние натам вървим. Когато Г7 говорят и боговете мълчат. Даже и филми ни пуснаха как доброжелател щрака с пръсти и 50% от населението изчезва. Проблема е че Г7 са много алчни и искат 80% да изчезнат. За ДОБРОТО на останалите 20%. Няма значение щом можем да се плюваме! Нали!?

58

Му ха ха

преди 2 години

Тия се чудят само откаде да щипят пари

57

Анонимен

преди 2 години

Ако разглеждат тромбите отдалеко няма да забележат,но ако ги сравнят по състав по случаи от що се състоят ще открият съединения и елементи,които не са естествени за проникване в организма на човек от употреба на смеси,хранителни,питейни,въздухообразни продукти,които включват растения,месни,питиета-течности,въздухообразни естествени и изкуствени по начини на обработка за получаване по компоненти,прокуранти за производство с различни цели-трайност,заменяемост,вкус,цвят,масово-икономично използване

56

Анонимен

преди 2 години

Над 60 и неваксиниран? Луд или антиваксър! Да глобяват. Интензивното лечение е по-скъпо.

55

БЪЛГАРИТЕ

преди 2 години

НЕ ЖЕЛАЯТ БЕЛЕГА НА ЗВЯРА!!!