130

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЕДНА СУТРИН ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ, АМА ОЩЕ Е ПОЛУНОЩ

129

АНОНИМЕН

преди 2 години

Колто и да се бустеросваме, е все тая!

128

А в Кауфланд?

преди 2 години

Пазарувам всеки ден в Кауфланд и никой не ме пита дали съм боцкан, а вчера ходих на кафе и вместо " Здрасти", получавам: " Боцкан ли сте?"

127

Aнонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, че всичко е лъжа и налагане на нов световен ред, бустер на бустера до откат от грижа за здравето241

126

Крал Трол I

преди 2 години

И всички ваксинирани стават автоматично неваксинирани.

125

ХИТЛЕР

преди 2 години

ЗДРАВЕЙТЕ КОНЦЛАГЕРИСТИ.

124

Анонимен

преди 2 години

Отворете който и да е учебник по медицина да видите, че причините поради които възникват повечето заболявания-над 90% от тях, са неизвестни. Лечението е симптоматично и с цената на много странични ефекти-при заболявания, които съпътстват човечеството през цялото му съществувание. Какво ви кара да си мислите, че при нововъзникнал вирус, магически се намери идеалното и задължително за всички лечение?

123

Анонимен

преди 2 години

Срокът за изпитване на всички сиропи приключва средата на 2023 година. Смятайте още колко дупчене ще има!!! Не се ли спре сега, ДЕЦАТА също ще го отнесат!!! В някои страни и за тях има в момента бустери!!! Четете! Не си завирайте главата в пясъка!!! Да се обединим!

122

ПЛАНдемия

преди 2 години

Хахаха бустера е безсрочен до есента до другия бустер

121

Анонимен

преди 2 години

Аз лично планирам да изчакам да видя ко й ще е бустерът който наистина ще пази от разболяване и предаване на вируса и ще с сложа направо него.

120

Анонимен

преди 2 години

До Случаен 132И като се вземе предвид, че вторият е измислен, зеленият сертификат остава без конкуренция.

119

Реалността

преди 2 години

Комунизма се завърна и не само у БГ!!!

118

Мика

преди 2 години

Не бе човек там е уловката.. Те казват при 70 процента махали ограниченията, но никога няма да се постигнат-това е невъзможно защото винаги ще има някои които не са "актуални"-я няма да имат втора, я няма да имат бустер, кой знае какво идва след бустера. Света отива към много зле. Толкова едно от чучелата наречени политици не се опълчи на всичко това, всички повтарят учението им като обсебен все едно са излезли от една и съща секта.

117

Случаен

преди 2 години

Зеленият сертификат е най-лошото нещо измислено от хората след холокоста!

116

Хахаха

преди 2 години

Това не означавало, че ще бъдете приеман като неваксиниран.. Хахахаха.. А какво означава? Баш това.. С колкото и думички да го завъртите, в какъвто и контекст да го сложите - ЕС обявява на всички с по две дози, че са НЕваксинирани.. Вие ми кажете окей ли е това според вас или е тотална гавра с гражданските права и въобще с всичко.. Ние за тях сме стадо за поене, доене, стригане, а някой път и за вкусна супа ;) Те насочват стадото, а то слушка. Колко още ще го позволяваме само? .. Колко още?

115

Анонимен

преди 2 години

Всички герберасти трябва да бъдат ваксинирани

114

до 112 и 121

преди 2 години

Това нов вид инструкция за тролене ли е - да драскаш простотии и след това да си отговаряш сам - хахахаха.

113

Хахаха

преди 2 години

До 115 вече почти 1 година не управляват герб, така че ти спокойно ще можеш да отидеш на почивка където си пожелаеш, ко се притесняваш!Всичко е по евтино,горива,ток,газ,маз хахахахаха

112

От Берлин

преди 2 години

Още нещо- Психопата, а сега здравен министър в Германия Лаутербах, каза дословно, че няма да разрешат Пандемията да свърши, само заради Омикрон...! Разберете- тук не става въпрос за здраве, а нещо много страшно и зловещо! Мислете

111

хммм

преди 2 години

Почудиха се какво да правят за да продължават да дупчат хората. Ама първа доза, ама втора, ама бустерна. След 3 месеца и бустерната няма да е достатъчна. Ограничават свободата на хората, нямат достъп до работа или социални, не можеш и да напуснеш страната дори-ако това не е принуждаване кое е? Сега си показа лицемерния запад най-после истинското лице. Могат само да сочат останалите с пръст, и да говорят за човешки права, но те далеч не са по-добре. Мрежата на "онези" е добре изплетена.