557

610

преди 2 години

Хайде тези с минусчетата, да покажат кога Мангъров е казал " Не се ваксинирайте"? Дайте линк от видео,моля!

556

до ГМО - 616

преди 2 години

Бий си Янсен - тя не е РНК - прочети и ще видиш.

555

Анонимен

преди 2 години

Айде ваксъри, излезте на протест. Какво ще напишета на плакатите си. "Искаме си намордниците". "Искаме си белега на звяра". "Добре ни е да се боцкаме всеки месец".Жалка работа

554

ГМО

преди 2 години

Ваксини трябват, но дане са ГМО. Защо не вкарват класическата ваксина на Новавакс????

553

Към тролгрупата !!!

преди 2 години

Дерзайте, плюйте по доц. Мангъров, че за 10ст. на пост доста работа ви чака!

552

Анонимен

преди 2 години

Ваксатроловете, които обиждат доц. Мангъров от висотата на собствената си нищожност, да прочетат отвореното писмо на проф. Ехуд Кимрон и да видят колко учени и лекари са се подписали под Декларацията от Грейт Барингтън - същата позиция. Светът се събужда, трролове. Дотук бяхте.

551

DDD

преди 2 години

Писна ми от тоя Коко, както и от всички ваксаджии! Като искате, бодете се и по 20 пъти, ваш проблем, но престанете с тея джендърски простотии, да ни принуждавате всички да сме изчекнати като вас! И не само доцент Мангъров е против тази ***.отщина. Що не попитате професор Иван Чалъков на какво мнение е?

550

Анонимен

преди 2 години

Единственият мислещ човек! По медийте като почнаха да приказват като си сложиш ваксина и ставаш безсмъртен беше пълна глупост и сега стана ясно, че и тази ваксина си е като останалите антивирусни.

549

дедо Ташунко

преди 2 години

Защо дават трибуна на този "велик специалист"? Само разколебава хората да постъпват правилно като се ваксинират!

548

до 606

преди 2 години

Мангъров НИКОГА не е казвал "Не се ваксинирайте" .НИКОГА!!!!!!!!!!!!

547

1

преди 2 години

Точно така!

546

Анонимен

преди 2 години

Дайте нещо ново, тази статия се изтърка :)))

545

божее

преди 2 години

Тоя некомпетентен психопат няма ли кой да го подведе под наказателна отговорност вече? То едно нещо нямаше, дето да каза за тия две години и да се оказа вярно.

544

какво каза Мангъров?

преди 2 години

1. "НЕ се ваксинирайте" !??! 2. "Здравната система е виновна и виновни за смъртните случаи са лекарите !"!?!?!? 3. "Нищо не ви предлагам - заразявайте се - после ще изкарате по-лесно "!!!?

543

Koko

преди 2 години

Писна ми от тоя Мангъров. Няма по-вредно и зложно старче от него. Егати пишман доктора. Но вина имат и всички така наречени "Национални телевизии" - да спрат да канят *** и пульо . Само дневна статистика за ковид и толкова. Тези като искат да се изявяват в нета или в частни медии. Говоря и за двете страни на ковид говорещите

542

ЛГБТ

преди 2 години

Ние вярваме на Кунчев и Витанов!

541

Анонимен

преди 2 години

Много е забавно,когато някой каже, че Мангъров е убил много хора,защото е против сертификатите и експерименталните биопродукти. Уважаеми ваксъри, един ден ,сертификатите и всички мерки ще паднат. Няма да се изискват и маски. Но,ако някой от вас се притеснява,може да продължи да се боде, да носи няколко маски наведнъж , и да се пази така,както сам си прецени. Мангъров няма как да е виновен за това.

540

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има ваксинации ама с тия зелени сертификати е пълна глупост, едва ли не вируса ходи само на мол , на ресторант и в голям НЕхранителен магазин. Решението е само едно, абсолютен локдаун за няколко седмици.

539

Фют

преди 2 години

Може да лъжеш една част от хората за известно време ,но не можеш да лъжеш всички хора през цялото време. Отнася се както за пЛандемията така и ,а Киро кухото.

538

Анонимен

преди 2 години

Познавам и двамата лекари. За разлика от Мангъров, който продължава да защитава медицински доказани тези и беше обруган и демнонизиран от обществената посредственост и невежество, че даже и зловредната номенклатурна организация от безделници БЛС ще го наказва, не си заплю името и отстоява мнението си, то д-р Симидчиев е откровен дъргаш и безхарактерен подлизурко, жалко но показателно, колко дребна може да стане човешката душичка за дребни пари.