577

Диана

преди 2 години

Зеленият сертификат показва поне, че си достатъчно отговорен за себе си, а това предполага и подобно отношение към другите...

576

607, Маймуна ли е...

преди 2 години

Всички те разбрахме!

575

Додо

преди 2 години

Анти-доктор Симидчиев отдавна не е лекар, а проституиращ *** на хранилката на Сор0соидната болна клика. Неговото мнение по темата за ваксините не е мнение на безпристрастен специалист, а на агитатор. Затова за нормалните хора това, което говори Симидчиев е без стойност.

574

Кифладжиеф* го знам,

преди 2 години

...от 20 години, хилеше се зад компютъра, и ме караше да се надувам ,но не пропускаше да ми намеква, че ХОББ не се лекува ?! Слава Богу, нареди се в Търговска фирма, до сега.

573

С, или бес...

преди 2 години

...кое е по- достойно ! Да се заголваш, да те боцкат, като опитна ***, или да вярваш, че Господ бог, си знае работата!

572

Мангърсарян

преди 2 години

Дa, кaзaх, чe прeз юни кoрoнaвируcът ще изчeзне, cилнo ce нaдявaх, нo нe cтaнa. Тoзи вируc cъщo щe изчeзнe - щe cтaнe прeз юли, прeз aвгуcт. Aкo трябвa, щe cи cкъcaм диплoмaтa, - кoмeнтирa Мангъров грешните си прогнози през юли 2020."Ако не умрат от ковид, щеше да бъде свински, испански, някакъв друг вирус. Човек не е станал безсмъртен все още.""Защо е тази загриженост за здравето?Милиони деца загиват от недохранване и никой не го е грижа за това.Изведнъж всички са се обсебили от този вирус"

571

Един Българин

преди 2 години

До 622 И така да е не мислиш ли че го изн***силиха да го направи. За тях е задължително. От Възраждане обясниха - Ние се борим за правата на всички граждани и набодени и умни. Това че някой се е боднал си е негов проблем и после на НЗОК, но дискриминация спрямо него или останалите не бива да има. Мангъров го е обяснил прекрасно, но Симидчиев е прекалено натоварен финансово за да говори смислени неща.

570

ToPhD

преди 2 години

Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после! ГъзГлаваЗатрива!

569

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 627 - Никой от тях не е казал "не се ваксинирайте", всички казват "не ни задължавайте, нека всеки сам да си реши и не ни правете живота по-тежък отколкото и без друго е в България, защото няма смисъл от мерките, които поставяте". Дали иска да се ваксинира човек е едно, да го накараш на сила е съвсем друго особено при все че ваксината не одобрена, а е с разрешение за ползване по спешност което съвсем не е едно и също нещо!

568

Анонимен

преди 2 години

д-р Ехуд Кимрон, шеф на катедрата по имунология в Тел Авив казва абсолютно същото , което твърди и Мангъров:"умното поведение би било обратното на това, което правим днес: популациите, които не са изложени на риск, трябва да се зapазят и да създадат вериги от имyнитeт, които ще предпазят бoлнитe и възрастните хора"

567

Анонимен

преди 2 години

До 617 --- Защото Мангъров е ваксиниран. И той като ония от Възраждане, говорят едно, а вършат друго.

566

Христо Христов

преди 2 години

"Практически половината свят е ваксиниран, Европа е ваксинирана около 70%. България стои на дъното, констатира д-р Симидчиев." - само про'*** гледат другите.

565

Майора

преди 2 години

Язък доц. Мангъров че си от Стара Загора! Оттам са излезли толкова умни и способни хора! Не знам защо не разбрреш истината и по този начин хората без маски и спазване мерките се заразяват мигновено и натоварват и без това болничната система!Ако не бяха поставяли ваксини срещу болестите , надали хората щяха да оцелеят!

564

Анонимен

преди 2 години

Ама като ваксинирате ората даваите им по некои лев по 100 на ваксина като се ваксинират после да ходят на заведение парите да се въртът.

563

о. р. майор

преди 2 години

Ваксините са добри. На един бивш министър май му порасна коса, веждите му придобиха странна форма и му се изпънаха всички бръчки.

562

Анонимен

преди 2 години

Нека да свърша работата на журналиста ***, който не е способен обективно да напише какво са говорили:Мангъров повдигна темата за вредните ефекти от сертификата, Симидчиев го "контрира" като не говори изобщо по поставения от Мангъров проблем, а мина по заучени фрази и говори на изуст някакви неща, които изобщо не бяха свързани, с темата която Мангъров повдигна. След това Симидчиев каза "ходете да се ваксинирате", зашото едно си баба знае, едно си баба бае. Говорим със стена!

561

Симидчиев

преди 2 години

Четох за работата на симидчиев в голяма фармацефтична компания в америкаСмятам че има явен конфликт на интереси и не бих приел мнението му на сериозно

560

Анонимен

преди 2 години

Амгъл каза, че здравната система убива, а не ковид.

559

617

преди 2 години

Твърдението,че Мангъров е казал "Не се ваксинирайте" остана недоказано. Победа за Мангъров!

558

Оня

преди 2 години

Ти *** си ненужен и даже вреден.