25

Анонимен

преди 2 години

Те прявят нови рекорди на заболели тези дни. То затова и облекчават мерките.

24

ХАХАХА

преди 2 години

А в гениалните българи продължават да *** като муи есенеска.

23

Анонимен

преди 2 години

До 22 отвориха!! Пращай труженичките

22

Асан

преди 2 години

Червените фенери отварят ли у Хойландия :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Ще облекчи и още как. Миналата седмица са се самоубили стотина души страдащи масово от депресия и безнадежност от постоянните заключвания и разкатаване на животът и работата им,а от корона са умрели 80-90 дъртака. Смешници

20

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Всеки, който участва в научни изследвания подписва декларация за поверителност. Ако някой медикамент е опасен, той е задължен да не ви казва!

19

От Берлин

преди 2 години

Да забиеш игла с отрова на дете.... До къде стигнахме!? Сатанисти

18

До Възраждане

преди 2 години

Абе миличък, как да сме първата държава приключила? Просто защото е решила? Или защото нашата малка и бедна балканска държава знае нещо, което другите не знаят? Айде стига глупости! Останалото са конспирации или платена дезинформация

17

Анонимен

преди 2 години

Да наричаш "имунизиране" инжектирането на експерименталния иРНК бълвоч е все едно да твърдиш, че изнасилването води до благочестие !Не че няма такива сектантски изцепки де, само дето тая е по-масирано глобална като изчадийна изцепка !

16

Кваксър

преди 2 години

До 13:Виждам, че имате доста научни изследвания, моля запознайте ни какво точно се случва с децата???

15

17

преди 2 години

Бацилова бие инжекциите на деца без аспирация! Има научни статии доказващи, че интрамускуларни инжекции на лабораторни мишки без аспирация водят до повишен риск от миокардит!

14

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До 13 - децата имат един ден отпадналост и температура, втори ден с температура, и приключват с ковиднастинката. Страшно е напредналото психично заболяване при ковидистериците, което вече се изражда в маниакална психоза.

13

Анонимен

преди 2 години

Закъсняват с ваксинирането на децата. Последиците от преболедуването при децата са повече от страшни.

12

Анонимен

преди 2 години

До 11 ...фашизъм, концлагери и брутално отнемане на всякакви човешки права, нали? Понеже има настинка?

11

Анонимен

преди 2 години

Решението е едно и всички го знаят, а Китай го приложи на практика.

10

Майстора

преди 2 години

Не "имунизират" деца. Понеже терапевтичните препарати не създават имунитет срещу болестта. Само за кратък период от време облекчават симптомите при евентуално заразяване. А децата карат изключително леко и почти без симптоми тази болест. По-близко до истината ще е да се напише "инвалидизират деца". Понеже шансът от доживотна инвалидност при Файзер е 1/1300, доказан при тестването върху деца. Вижте в Youtube - Sara Jessica Blattner , за да разберете какво рискувате като шнжектирате детето си.

9

Реалист

преди 2 години

Във всички държави трябва да има задължителна ваксинация, иначе тази пандемия ще я влачим до края на живота си.

8

Анонимен

преди 2 години

"Правителството взе решение да се отворят магазини, фризьорски салони и спортни зали." - Какви добри стопани. Да пуснат стадото малко да работи, да по тренира и после обратно в клетките.

7

Звеновод

преди 2 години

Айдаааа. Почнаха и децата.

6

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

Имахме прекрасната възможност да сме първата държава в света приключила с пландемията и ковидидиотията, но благодарение на маааллллоумника Зиро Петков пак ще си останем комплексирани послушковци, чакащи първо да видят какво правят големите братя. Пак последни пак жалки.