170

Гацо Порът

преди 2 години

До СВОЙ 190 ... и Джошуа и Фюри са ваксинирани. Въобще всички големи и играещи в момента спортисти са ваксинирани. А знаеш ли защо? Защото са за пример в обществото. И го знаят, и когато е нещо от такова голямо значение, както е масовото ваксиниране, си изпълняват дългът към обществото!

169

Анонимен

преди 2 години

Съда би трябвало да му даде окончателно разрешение да играе. Но малкото време за подготовка преди турнира може да се окаже проблем.

168

джоки, джоки

преди 2 години

за всички които *** за Сърбите и ги наричат Братямога да кажа,че те не ни смятат за такива .никога не са ни обичали,те всъщност обичат само себе си.. иначе преди година бащата на Джокович оплю пред всички Григор как е отишъл нетестван на турнир и е искал да зарази сина му и да му навреди..а днес пред нашите телевизии изкарва синчето си за герой. БЕЗСРАМНИК! .. черен печат за джокера и екстрадиране

167

СВОЙ

преди 2 години

Единственият тенисист който е сположителен баланс срешу Надал е Джокович.На Надал му се иска той да не играе! Ако трябва да гледате бокс между Джошуа и Тайсън Фюри и сте си купили билети,но в последният момент Ви кажат,че Фюри не е ваксиниран и ще пуснат вместо него един много добър,казва се примерно Дърварчо.Ще отидите ли?Същат работа ще стане с турнира на тази Тоталитарна държава,милиони зрители,няма да им гледат турнира.

166

Анонимен

преди 2 години

те той им оправдаваше целия турнир и кат го няма него закривай тоя турнир

165

Анонимен

преди 2 години

Надал иначе няма никакви шансове за победа

164

Анонимен

преди 2 години

Някой вкара Новак в тази австралийска схема.Не са австралийците.Джокович да си провери приятелите в Сърбия.От този театър който някой го посъветва да играе в Мелбърн той ще загуби много.

163

Алекс

преди 2 години

Качвайте го на самолета за Белград и закривайте цирка.Джокович се оказа обикновен балкански тарикат.

162

Анонимен

преди 2 години

Тия с какво ще го натъпчат в тоя хотел за емигранти,където е арестуван та даже и съда утре да го остави да не може да играе.Тоя нагъл австралийски фашизъм по-гаден и от Хитлериския.Тия за какви се мислят та го унижават така това свято момче. Ама ония отгоре гледа

161

Анонимен

преди 2 години

Декларацията му е попълнена "служебно" от организаторите, които за всичките 400 участника са сложили "не съм бил в друга страна за последните 14 дни". За 300 от тях е невярна. Абе друго си е да си No.1, при това неваскиниран ?!? Трън та дрънка.

160

до 180

преди 2 години

Аве как ще е образован, като там образованието не е безплатно, а дори и да не е така, политиците им са пълно го0вно, същото като наще, даже и повече."Верен на труда" трепе рибата, демек роб.

159

Луд с лопата

преди 2 години

Добре дошло за Надал кривия ,поне да не изразява радостта си от отстраняването на Джокович.Уж се бие в гърдите ,че е спортсмен и морален играч ,а видимо се кефи ,че един от тия дето щяха да го набият със сигурност в турнира е Джоко.Съгласен съм че е излъгал ,ама те го направиха най големия враг на Австралия .

158

Анонимен

преди 2 години

Аустерлиц Аушвиц Аустралиц и и две тикви за Банкя у заячарнико да се доставят. Австралийският народ е честен, умен, образован, дипломатичен и много изстрадал. Тези хора са изомително добри, приятелски и верни на приятелството, труда и семейството!

157

до 175

преди 2 години

Малееее, до какво дъно стигнахте наведеняците!!!! Какви президенти, каква Сърбия, какъв Стоичков?? Още не сте разбрали че тук, дори не става дума специално за Джокович, за тенис, за АО....а за нещо много по-важно!!!!

156

Анонимен

преди 2 години

Оказа се че облечени във власт, на собствен ход, някои Ваксинирани се превръщат във ФАКАЙнизирани!!!

155

Анонимен

преди 2 години

Джокович нам къф си бил...Все пак е световноизвестен, при това абс. здрав човек-спортист, но факта, че не признава ваксината е трън в очите на "архитектите" на новия световен ред.Да беше "клекнал", щяха да го позлатят мнооого повече от всичките му трофеи/хонорари взети заедно.

154

Анонимен

преди 2 години

AUSshwitz !!!! A някои тук ни поучават, че трябвало да им се спазват "законите" ??!!!!!!Че то и там в Австралия хората без да пребият или насилят, не им ги спазват.

153

Анонимен

преди 2 години

Най-добре Джокович да вземе тази титла, да се чувства най-велик и да настъпи успокоение. Сърбите ако искат да си го направят и крал, цар или президент. През 1994 г. и тук тълпите крещяха - Стоичков президент!

152

Анонимен

преди 2 години

Никой Тетстестерон Хормон Витамин не е по-голям от Натъманяла

151

Анонимен

преди 2 години

Повечето от коментиращите не осъзнават защо толкова се бута и иска да участва на всяка цена. Проблемът е че той е машина за пари, но си има и задължения пред рекламодателите. В момента освен, че ще има отлив от рекламодатели, той ще претърпи и неустойки за стотици милиони, а това че в следващите три години няма да има право да влиза в Австралия, вече ще повлиае и на цялата му кариера и на екипът, с който работи. Сам се постави в много лоша ситуация, но това е реалният живот...