190

Анонимен

преди 2 години

Надал може да победи Джокович само с помощта на НАТО. :)

189

Завист и интереси

преди 2 години

Нито един комерсиален турнир не е по-важен от принципите на спорта. Държави, като Австралия не трябва повече да организират спортни събития, докато ги използват за политически цели.

188

НРБ

преди 2 години

на този наркоман пак са му навили пружината. дано да е за последен път!

187

Злобар

преди 2 години

Надал му го навря яко изотзаде на Джоко , дали го заболе той си знае и да си има едно на ум към колегите си тенисисти.

186

В.

преди 2 години

Хиляди пъти за Косовския Сърбин и против ешкенази арапа Надал

185

Анонимен

преди 2 години

До дедо Ташунко- "На всички тук - приятен неделен ден!" --- Благодаря за пожеланието! Забивам си бустера и ще цъфна в неделния ден! Да живее Австийската Фашиска Партия. И който там се опъва на законите, да гние в конвлагерите там. Поне там хуманно са ги построили. И "Бустера ще ви направи свободни"- не казват кой поред, за да не заблудят народа!

184

Въпрос

преди 2 години

До Чебурашка- Викаш, Джоко не си прави сметката, че "ваксината" е безплатна и няма да се охарчи, а и ще е на далавера ли? Защо да се опъва на насилствената загриженост за живота му? Балкански ***, нали? Както много австалийци, холандци, австрийци, германци, италианци...които ги пребиват ежедневно за тяхно добро, до пълната победа на "демокрацията" ?

183

дедо Ташунко

преди 2 години

Сагата с Конската глава приключи. Обратно за Белград, решиха тримата съдии единодушно! Това съобщават тази сутрин в немските новини. На всички тук - приятен неделен ден!

182

Чебурашка

преди 2 години

Терорът - да те боцнат с безплатна ваксина

181

Въпрос

преди 2 години

До пияница мистик- За какви "правила на цивилизацията" в сегашна Австралия ломотиш бе пиянецо???? Изтрезней първо! Ти наясно ли си какво става там? Китай е цвете в сравнение с Австралия относно терора срещу собствения си народ. Ако искаш това пак в България от носталгия- и на тебе д.*** да ти е яко.

180

Анонимен

преди 2 години

Джокович е история, време е за смяна на поколенията. Ето например, един Медведев е чудесен негов заместник. Нека най-после видим и Григор с титла от шлема. Има още време тези неща да се случат.

179

Анонимен

преди 2 години

Е, па да. За Надал е прекрасно-единственият, който може да го елиминира.

178

Анонимен

преди 2 години

200 винаги пише пиян. Сигурно и смърди на пор. Нямаш право да говориш за герои и да ги хулиш бе пияницо!

177

Анонимен

преди 2 години

Австралийците се гаврят яко с джокера, ама той нали си е.... не го усеща.

176

СВОЙ до Гацо Порът

преди 2 години

Много има с Фалшиви сертификати(лекар е изхабил една доза,но не я инжектирал).Така,че дали Джошуа и Фюри са с ваксина не е сигурно.Разсъжденията на такива,като тебе ,да бъдем пример в обществото и да се боднем,са разсъжденията "Преклонена главица сабя не е сече".Пълно Робско разсъждение!Добре че в Света има такива като Левски,Гарибалди ,Жана Дарк,Робин Худ.Иначе,ако всички са като тебе Сетът щеше да е един концлагер,какъвто се опитват да ни норганизират сега,само,че повечето са слепи от СТРАХ.

175

пияница мистик

преди 2 години

Само тъмните балкански субекти си мислят, че живеят на отделна планета, където правилата на цивилизацията за нея не важат. Да го връщат този ***, за да разбере, че законите са за всички.

174

Анонимен

преди 2 години

Тия австралийците ме разочароваха, толкова много време да се мотат с това сръбско....

173

Нолето

преди 2 години

Е свободен човек, ти испански марикон, ще си останеш един роб барабар с нашия гришу нежния!

172

Муахаха

преди 2 години

Да подкрепяш сърбин е по-грозно от да подкрепяш турчин!!! Дори Турция се е отнасяла по-достойно с България през балканските войни от колкото Сърбия!!! Няма държава в света която толкова да ни е забивала ножове в гърба като Сърбия! И до ден днешен мачкат сънародниците ни в техните граници! Тръгнали тук разни чалгари да защитават сръбския лъжец, щото се кефят да се кълчат на Лепа Брена и Миле Китич! Неуки продажници!Учете я тая история бре!!!

171

Ай стига бе

преди 2 години

Федерер миналата година им каза на австралийците, че не е ОК с карантините им балони, да стои далеч от семейството си и т.н. и не отиде да играе! Сръбския тарикат хем не е ОК с правилата им,хем се пъне да е там! Медицинските изключения в случая са за хора с истински здравословни проблеми които искат да се приберат при роднините си, не за топ атлети, участници в разни секти на прегръдките и безглутенови глупости!!!