69

До Snorky

преди 2 години

И аз съм чувал такива истории... Та... Бай Шиле (навярно знаеш на кого казват така) от НОЩ посъветва една позната нотариус, дето му движи документи, да не се ваксинират в никакъв случай. И казал: "Ти не ме слушай какво говоря по телевизора..." Ха ха

68

Анонимен

преди 2 години

По-добре сега опашка за ваксина, отколкото по-късно, на стълбите на опашка за болница. Просто и ясно!

67

Почнаха ли 4-та?

преди 2 години

Малки, сладки ваксърчета. Слагайте доза #4, защото от СЗО официално обявиха /пише и на сайта на СЗО/, че са нужни нови ваксинки да бъдат разработени. Те щели да се произведат март-април и боцкането почва отначало...

66

Анонимен

преди 2 години

Благодаря за точното заглавие! Опашката НЕ е за ваксиниране, а за БУСТЕриране :)) Нищо, че Киро ги слага всички като нововаксинирани:))

65

Анонимен

преди 2 години

Вият се мале, майно льо, опашки за бустерни дози. Дози, още омикронопрогнози. Два-тринайсе човека, мила моя майно льо, и пак сами да са у трамвая че се бутат, бутат, още набутат, набутат, още най ми ти бустеризират, бустеризират, мале ле, имунизират !

64

Анонимен

преди 2 години

НАПа с 32милиона бонуси. Тука си чакат 75те лева екстра. Евала роби. 1300 години роби.

63

Неразбираща

преди 2 години

Добре де, аз разбирам първите месеци след пускането на ваксината да се подведеш и да си сложиш, мислейки, че ще те предпази от заразяване и като цяло ще ограничи/спре пандемията. Но година по-късно, с цялата тая информация как нито спира заразяването, нито води до връщане към нормалното, с новите данни за странични ефекти, които, макар и трудно, стигат до хората...да си слагаш поредна доза и да плещиш нелепости как вярваш в науката и искаш да предпазиш хората около теб....е това не го разбирам!!

62

Snorky

преди 2 години

Както каза в тесен кръг едно момиче доста известна репортерка в БТВ (няма да й кажа името) цитирам: "След като взехме интервю на шефа на Александровска и изключихме камерата той ни посъветва да не се ваксинираме." Край на цитата.

61

ах банана, ох банана

преди 2 години

Няма ли опашки за нещо, все едно не си в България!

60

Чуденка

преди 2 години

Колко трябва да си ***???

59

Анонимен

преди 2 години

Олита

58

Браво!

преди 2 години

Явно сме започнали да поумняваме

57

(-_-)

преди 2 години

Не казвам на нито една майка какво да прави. Просто изразих мнение. Сега кой/коя пък си ти да дава посока на това кой какво ще мисли и казва?

56

Анонимен

преди 2 години

Ама как може такова нечовешко отношение към чакащите бустер, сложете им абокат, дайте им по една банка ваксини за да не се кахърят хората!

55

нЕкой

преди 2 години

Браво, само така. А слабограмотните антивакси ще търсят болници съвсем скоро. Отделно че ще бъдат изолирани отвсякъде

54

Анонимен

преди 2 години

Това са платени рекламни лица. Едни и същи. Само правят опашка зада привличат хора.

53

Хахахахахах

преди 2 години

Значи Паулина много била чела за ваксините. Както казваше един даскал преди 45 години: " Бе той много чете, ама не учи."

52

Анонимен

преди 2 години

съвсем нормално една овца сложила първа и втора доза да чака да си сложи и бустер .Овцеподобните двукраки не са хора ,те са овце на два крака ,нормално е като почнат да падат като гнили круши да си получат заслуженото за овчето си поведение. Те не заслужават жал и състрадание ,защото сами те не ги е грежа за живота им.

51

Анонимен

преди 2 години

Браво. Майките трябва да са задължени да ваксинират децата си. Иначе да бъдат глобени. Майките нямат право да си играят с живота не детето си.

50

До 44

преди 2 години

Кой сте вие,за да казвате на една майка дали да ваксинират децата си или не?Ваксините са личен избор.Вие се отнасяте с вашите деца,както си решите.