251

хронология

преди 2 години

на твърденията за ваксините:1. Ваксинираните не се заразяват 2. васинираните не се заразяват , но не се разболяват 3. ваксинираните се разболяват но леко 4. ваксинираните боледуват, но не стигат до интензивно 5. ваксинираните стигат до интензивно но не умират Предстоящи: 6. Ваксинираните умират в лека форма 7. ваксинираните умират мъчително, но с чиста съвест 8. ваксинираните отиват в рая, а другите просто умират 9. умрелите ваксинирани не боледуват в рая

250

Е

преди 2 години

Е като се премахне зелевия сертификат,как ще си докарват извънредно по някой хилядарка?

249

Анонимен

преди 2 години

Ами добре - щом лекарския съюз казва да се спре с конспирациите тогава се спират. Защо ли не казаха това по-рано, хахах!

248

Анонимен

преди 2 години

До До БЛС 270 Едва ли ги е лекувал той, щом са починали. При него смъртността е най-ниска.

247

Анонимен

преди 2 години

Какво предприема БЛС относно поведението на знайни и незнайни дохторчета използващи кашата и паниката за лично облагодетелстване. Десет кинта на боц. % от предписаното. Уважавам лекарите, но останаха твърде малко ... и не заради ковида.

246

До БЛС

преди 2 години

Какво предприема БЛС относно поведението на Мангъров след като 170 български лекари са загубили живота си.Българските лекари чакат задължително отговор от Българския лекарски съюз.

245

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

От абревиатурата БЛС единственото вярно е че е съюз. Ама нито е български, нито лекарски. Поредната институция в тежка криза и тотална липса на доверие и легитимност.

244

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 262 Не мисля, че има такива. Кой би им плащал? Виж, на ваксатроловете е доста ясно - 50 млрд. долара печалба от ваксините дотук, а колко още ще има.

243

Анонимен

преди 2 години

До До 254 256 Всички, брей, и Вие ги изчетохте всичките :) Я, да видим поне 2-3 имена. Стъкмистиките няма какво да ги коментираме.

242

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 255 Вече е опасно, но д-р Стоян Алексов още в самото начало каза, че се умира С ковид, а не ОТ ковид.

241

До 262

преди 2 години

Хаха...да ти имам логиката...точно неваксинираните НЕ ги е страх от вируса. На вас ви промиха мозъците да се надупчите от ужас и да продължавате да го правите отново и отново.

240

До 254

преди 2 години

"Всички специалисти" - световни имена като Люк Монтание и куп други лекари, медици и казавт съвсем други неща. "Специалистите", на които често не им посоват имената са тези "на хранилка" от фармация, правителство, СЗО и т.н. Независими експерти, вкл. Нобелови лауреати защитават други тези, но тях не ги дават по телевизията и не получават хонорари от СЗО.

239

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните трoлове по цял ден киснат във форума, защото няма какво друго да правят в мазето, заключили се с три катинара и треперейки от страх от вируса.

238

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

БСП е една антикомунистическа Джендърска Еврейска Престъпна Организация. На Корнелия Нинова й подхожда прякорът Али Баба от гара Буново.

237

Веселинъ

преди 2 години

БСП е една антикомунистическа Джендърска Еврейска Престъпна Организация. На Корнелия Нинова й подхожда прякорът Али Баба от гара Буново !

236

???

преди 2 години

Остава неясно след като ваксинираните по-рядко се заразяват, по-рядко постъпват в болница и в интензивното и много рядко умират, защо всички не се ваксинират, за да приключим с епидемията?!

235

Анонимен

преди 2 години

До До 254 Ясно, пише го в опорките.

234

Гражданин

преди 2 години

Ама тая течност,с която ни боцкат ваксина ли е ?! Че къде й е сертификата ?! Къде е оповес тен състава й ?! До момента е всичко друго,но не и ваксина !!! А къде ви е статистиката,но РЕАЛНАТА,КОЛКО ЗДРАВИ И ЧИТАВИ ХОРА СЛЕД ВАКСИНИРАНЕ СА СЕ ПРЕНЕСЛИ ПРИ ...дядо Господ ?! Айде въведете ред в ситуацията,а не само като слепци с очи да повтаряте като развалена грамофонна плоча едно и също - ЗАСРАМЕТЕ СЕ,БРЕ !!!

233

До 254

преди 2 години

Знае се от две неща. Всички специалисти го казват на основата на изследванията си и второ всеки може и сам да се убеди на основата на публичната статистика. В обратното вярват само такива като теб, вярващи в илюзиите си.

232

Анонимен

преди 2 години

Сериозно ли ще се зарази. Демек не се прави аутопсия на нищо различно от инфаркт и катастрофа. Логика.... Не знаех, благодаря. А неофициално някой правил ли е ( с резултати) или е опасно да се говори за това?