26

Срамота Съд и Затвор

преди 2 години

Хората с хронични заболявания не могат да проведат профилактичните си годишни прегледи. Превърнахте болниците в Ковид Гета и отказвате прегледи и лечение на незаразени хронично болни хора. Ще има съд за всички починали от липса на достъп до здравеопазване и колективни искове от цял свят.

25

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали е същият случай, но една лекарка от Спешна помощ по-късно разказваше по ТВ, че такъв млад мъж е починал, защото го разкарвали с линейка по болниците и на шест места отказали да го приемат, защото нямали ковид легла. По социалистическо време никоя болница не можеше да си позволи да откаже прием на болни, че щяха да последват уволнения. Нямаше лимит на приема на болни. Разрушиха здравеопазването.

24

Анонимен

преди 2 години

Аутопсия кога?

23

Анонимен

преди 2 години

Двама под 51, останалите 78 над.

22

анонимен

преди 2 години

Един го бутнала кола и скоропостижно се поминал от ковид-вервайте ми !

21

ДртПрч

преди 2 години

Горките вакс-фанатици! Мислят си, че спасяват света чрез доброволната си евтаназия. Всъщност прави са по-добре ще ни е без тях. Юруш на бустерите! Още малко ви остана!

20

До 29

преди 2 години

Възможно е и ти да си го направил, за да обвиниш лекарския екип, както и правиш. Всичко е възможно. Може и марсианци да са го направили.

19

Ваксиниран

преди 2 години

И ние не издържаме простотиите ви повече. То не бяха лъжи, не беше чудо.

18

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Две години епидемия, не съм се ваксинирал, изкарах вируса на крак и съм си жив и здрав. Ваксърите да гледат себе си, защото предават заразата не по-зле от останалите! Ние не им пречим, ама ако продължават да ни дуднат, ще им правим главите меки. Не се издържат вече тия досадници.

17

Анонимен

преди 2 години

Минахме 32 000 жертви. Все неваксинирани. И пак антиваксърите фанатици отричат фактите. Безмозъчни същества.

16

Коце Овено

преди 2 години

След като си бих и втората доза , спря да ми става тотално . Отдадох се на алкохола. Обмислям самоубийство.

15

Анонимен

преди 2 години

Даже не знаят и да лъжат как требва,от тоя списък поне половината ги сложете че не са имали никви заболявания,щот и децата се смеят като чуят за чернодробно заболяване но починал от Ковид..

14

Shshs

преди 2 години

Ваксинацията е пълен фалш. Няма как да принудиш 70+ годишен със сърдечно заболяване да се ваксинира, а измират предимно те. (Ако въобще можем да се смята, че всички са умрели имено от ковид, щото на по 70-80 съм виждал хора да умират и от обикновен грип. ) Мир на праха им.

13

Анонимен

преди 2 години

Още 80 души страхливци са гушнали букета.

12

Анонимен

преди 2 години

Приказвайте кво си щете системата ви убива

11

Анонимен

преди 2 години

Битката със системата на здравеопазването загубиха 79 възрастни човека с придружаващи сърдечни заболявания. И един вероятно инжектиран, но неотговарящ на официалната дефиниция, за да признаят че е "ваксиниран". Понеже примерно не са минали 14 дни от инжекцията. Или са минали повече от 6 месеца след втората доза. Или каквато абсурдна стъкмистика използват.

10

Оффф! Аман!

преди 2 години

Статията с некролозите. Слагайте им барем и по една снимка!

9

Бay

преди 2 години

До 13 Щом казваш е така! :D

8

Факт

преди 2 години

СИСТЕМАТА ВИ УБИВА

7

Бay

преди 2 години

До КукуМяу страничният е, че обожавам да се подигравам на страхливците :D Ама това си беше и преди да се ваксинирам. Хммм