62

АК

преди 2 години

Тази Николова засенчи отров.ните доцентки и професори от типа Тромб, Бацилова, Петрунов, Радка и т.н. Всеки ден по ТВ. Като е толкова заразно тя как само не се зарази? С нея нещо не върви рекламата

61

Дедо Киро

преди 2 години

Така,де !! Тия чужденци-лекари от Африка,докато научат български,баба Гицка и дедо Онуфри от Каспичан,ще гушнат букета!!

60

Д- Куин до #61

преди 2 години

Не само в РЗИ,но и в НЗОК, ТЕЛК,а и т.н. джи пи та !! Щото джипитата са сбирщина от никому ненужни чиновници играещи ролята на " гара" разпределителна!! Ясно??

59

Д- Куин до #61

преди 2 години

Не само в РЗИ,но и в НЗОК, ТЕЛК,а и т.н. джи пи та !! Щото джипитата са сбирщина от никому ненужни чиновници играещи ролята на " гара" разпределителна!!

58

Беновска пита

преди 2 години

Ало, Кокорчо и Гюлчен Сербезова!!Как може директори на ДЪРЖАВНИ болници да получават близо 100 000 лева МЕСЕЧНО,а основната заплата на РЕДОВИ лекар да е 1100 ЛЕВА!! Схващате ли бе тикви до какво води това?? Ще дойде време директорите да " лекуват"!!!

57

Д-р Хаус

преди 2 години

Ало, Кирчо, Кокорчо и Гюлчен Сербезова!! Докато основната заплата на редовия български лекар- специалист не стане 6000 долара / колкото е в Африка!! / ще се вайкате!! Щото и да внесете оттам,трябва да ги научите на българскии да плащате горепосочената сума- минимум!! Схващате ли бе тикви??

56

Анонимен

преди 2 години

Африка е с младо население, останалият свят са ваксинирани. България не е нито едно от двете. На всичко отгоре бедни и без медицински специалисти. На какво точно се надявате? На антиваксърите ли?

55

Анонимен

преди 2 години

За цели две години едно и също няма легла няма лекува персонал къде се изпариха толкова доктори сестри изчезнаха огромни болници стоят полупразни за толкова време сякъш умишлено всички изчезнаха. И за капак на всяка от този род новина следва ваксинирайте се 1,2,3игла бързайте че са последните крадци измамници и долни лъжци.

54

Анонимен

преди 2 години

Тиквата се хвалеше по интервюта, че другите изнасяли зеленчуци , а ТОЙ изнасял лекари. Еми честито!

53

Анонимен

преди 2 години

Хиляди лекари са в РЗИ и трудовите медицини. И дистрибутори на фармафията.

52

Istinata

преди 2 години

Ваксинираните заразяват и умират 10 пъти повече от неваксинираните. ФАКТ. Докога ще го криете?

51

Знайко

преди 2 години

Няма лекари в болниците, защото работят в няколко и не могат да се клонират да са едновременно навсякъде !

50

vale_karo

преди 2 години

Защо не се вникне в проблема.Нямали сме достатъчно , да го кажем обобщено здравни специалисти/лекари , мед. сестри и т.н./.Дали е истина?Според мен имаме прекалено много болници.В държавните и общинските тези специалисти изнемогват , а в частните си клатят краката .За нуждите на България не трябват толкова болници. Съкратете ги наполовина и здравни специалисти ще има предостатъчно.Същото се отнася и до административния персонал в страната.

49

Анонимен

преди 2 години

Днеска ми се наложи да ходя по спешност в болница и Господи Боже ! Ние нямаме здравеопазване. Може ли 7 часа да ме разкарват по болници за приемане на дете по спешност???? Що за безобразие е това. После защо не раждали...

48

Само, че..

преди 2 години

това, че няма лекари и медицински персонал не е проблем създал се с идването на планДемията ! Този проблем е от години насам и то не само в България, почти навсякъде по света. Целенасочено се оптимизира здравеопазването в полза на печалба, а не в интерес на пациентите !

47

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Петков ако беше поне малко във час щеше да назначи Костадинов за здравен съветник ,а баби Радка за фелдшер във енската махала да ваксинира кучета против бяс !

46

Анонимен

преди 2 години

40% са ваксинираните в Южна Африка.

45

Ти па

преди 2 години

Аз си мислех че недостиг има от преди простотията с ковида!

44

ФАЛИТ

преди 2 години

В близките няколко години няма да има хора,не само лекари,сирийците,афганистанци и т.н. емигранти желаят само да преминат през територията.Увеличение има на ромското население ,остават 3 града и преключва всичко с 40процента пенсионери в държавата.Ще останат само партия ГЕРБ да управляват.

43

Питам

преди 2 години

Лекари нямаме, но имаме мутри-охранители в изобилие, ресторантьори и чалга-певачки Можем ли да ги преквалифицираме? Защо ли питам?