39

Урсула

преди 2 години

ПТП става единствено от омикрона,защо го крият,особено ваксините действат на шофьорите като дрога ,това е главната причина

38

Алекс

преди 2 години

Какъв е този измислен институт по пътна безопасност?

37

Анонимен

преди 2 години

Знам доста неграмотни роми с книжки, как става това?.....С правешка почерпка още от едно "велико" време!

36

Анонимен

преди 2 години

Знам доста неграмотни роми с книжки, как става това?

35

Анонимен

преди 2 години

Днес по красивите пътища на Банкянския десет пъти влизам в насрещното защото заобикалям красиви кратери.. Един пред мен нямаше как да заобиколи кратера защот в насрещното идваше камион и спука гума а жантата стана на осмица. Клоко народ си отидоха от този свят заради такива гимнастики само Тлъстият знае.

34

КИНЖАЛ

преди 2 години

АКО БЯХА НАПРАВЕНИ БДЖ СКОРОСТНИ ВЛАКОВЕ МЕЖДУ ГРАДОВЕТЕ,НЕ САМО В СОФИЯ МЕТРО.Ако не беха откраднати парите от ХЕМУС 65 МИЛИОНА.Немаше да има жертви.Бандата ГЕРБ И ДПС,не мислят за хората,но за намалението на населението е ясно.

33

Истина

преди 2 години

Слагат по един GPS на всяка кола която записва дата, час, точка къдети си и скорост, спират те от КАТ прочитат данните нанасят ги на карта и ти светка къде си нарушил скоростта, ако имат по точни данни ще мога да видят и кой кога е минал в кой град на червено или е влязал в забранена посока на конкретна улица!

32

Пипи

преди 2 години

Нещо е пообъркал цифрите господина. Броят на загиналите е различен от цитираните данни. Справка ЕС.

31

Анонимен

преди 2 години

Този *** "специалист" изобщо излизал ли е да кара? Катастрофите растат защото има доста шофери които не се съобразяват нито с пътните условия нито с останалите им уж колеги комбинирано с липса на всякакъв контрол и справедливост.

30

?!?

преди 2 години

Няма да чуете никаква критика от Радев за това. То впрочем вече всички е наред. Изтичат данни: Всичко е наред, цените до тавана Всичко е наред, крадът данни от ВМЗ Сопот всичко е наред, умират по едно село на ден Всичко е наред и така нататък.

29

смъртни случаи при

преди 2 години

катастрофи. 90% от жертвите не са били имунизирани. Останалите 10% са били само с по 1 инжекция. Мангъров и Путин са виновни!

28

Ха

преди 2 години

Шофьорите не просто допускат грешки. ТЕ ИЗОБЩО НЕ МОГАТ ДА КАРАТ! Не ги учат просто. Курсовете са да се вземат едни пари и да се даде една книжка, т.е. легално купуване на книжки. Докато не се започне сериозно да се карат курсовете ще е така. Масово не могат да преценяват обстановката и да реагират адекватно, на светофара по 1 мин си търсят 1-ва на зелено и не могат да тръгнат. Трагични са!

27

Анонимен

преди 2 години

шофиращите са били болни от коронавирус!

26

анонимен

преди 2 години

По възможност гледам да използвам самолет, а колата карам само по познати пътища, през деня, когато е сухо. Повечето хора вече по малките градове са с умствения капацитет на *** в зоопарк. Ако имаше как да си преместя бизнеса от тази ***, отдавна да съм напуснал.

25

Анонимен

преди 2 години

И БМВ'тата са голяма причина. Да ги забранят за лица под 55 години.

24

Щирлиц

преди 2 години

Няма ли да споменете качественото обучение на новите шАфьори,или инструкторската мафия е свещена крава,за която или добро,или нищо?

23

Ицо

преди 2 години

Карат като изперкали, всичко живо е изнервено. Сигурно бързат за работа, много работно население))) Колата ми е в гаража и я използвам само в краен случай. Пътувам с градския или влака, чиста работа.

22

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... ами за какво Ви е да разбирате, както на теб така и на тези от името на които говориш, като гледам багажът Ви се изчерпва с по няколко епитети и нарицателни, по добре рапирайте това което Ви спуска Ицо Хазарта от парламента ... !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Пишем с ковид и тях, за отчета пред СЗО.

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя като беше в кат, какво направи по въпроса? Сега си харчи "заработеното" и се прави на интересен