197

Анонимен

преди 2 години

Статистиката ясно показва, че за 2021 откакто Радев и Петков са на власт са починали с 40 000 души повече от предходната.

196

Шуробаджанаци

преди 2 години

Кирил Петков назначи жената на Данаил Лорер за зам министър в министерството на финансите.

195

Ха ха

преди 2 години

Явно баце е поръчал на всички - герб *** и тези на -дб и дпс да агитират активно за ваксинациятаНе се хабете другари няма да ви се получи - по добре си потърсете истинска работа

194

Ще ти го кажа:

преди 2 години

Няма човек от мъжки пол на територията на СССР , който да се е казвал Дмитрий Станишев .....което означава две неща, както двамата Ран/Ът са второразрядни актьори зад които се крие Пентагона и ЦРУ , така и лицето Сергей Дмитриевич Станишев беше второроден, а след каскадата ми първороден син на Сакскобурготски и от там произлизат много неща! Аз търсех убиеца на Живкова намерих убиеца на Марков , а се оказа, че убиецът на Живкова не е той, а е тя!

193

Ботев

преди 2 години

Вчера са починали 84 души от Ковид 19, от тях 81 неваксинирани. Политиката на Радев ни унищожава. Разпадат се семейства, мрем като мухи от мръсния въздух от руския петрол, 30% е спаднал стандарта на живот за 1 година, отклняват се инвестиции и евросредства, 20 000 души умряха от ковид за 10 месеца. Съд и затвор за руския предател Румен Радев.Само от нас зависи дали ще се върнем в смъртоносния обръч на Путин. Разберете най сетне комунистите унищожават българите.

192

Анонимен

преди 2 години

При Радев България е на първо място по смъртност в света от Ковид и на последно место по ваксинация!

191

Новия ред

преди 2 години

80% от гласоподавателите за Радев са русофили,антиваксъри и комунисти. Сега те ни ръководят. Разбиха много семейства - пазете се! Тяхната цел е да унищожат българите.

190

Му ха ха

преди 2 години

Герберите много са се напрегнали нещо парите ли свьршиха от бацеВече и сьнуват - радев

189

Анонимен

преди 2 години

Другарите и техните деца сте пак на власт. БСП са мързеливи глупита

188

Пазете се!

преди 2 години

В следващите няколко месеца ще видите, как процента на неваксинирани починали от Ковид 19 ще нараства. Това ще е следствие на протестите на Копейкин шефа на Възраждане, платен от Русия и поклонник на Радев. Ще попитате защо е нужно това?....Ами в Русия нямат адекватна ваксина и за това там са на първо място по смъртност в света.

187

Иван

преди 2 години

Антиваксърите и русофилите и Радевите поклонници имат родители комунисти и връзкари, та всичко е наследственно. Все още много кадърни хора стават жертви на комунистите и само от нас зависи дали ще се върнем в обятията на Русия. Ще позволим ли 1 млн души да ни управляват както през соца.

186

Християни

преди 2 години

И видях престоли и седналите на тях, на които бе дадено да съдят; и ония, които се не поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си те оживяха и царуваха с Христа през хилядата години.

185

Християни

преди 2 години

Лично ас като християнин не мога да приема белега на звяра или на неговите льжепророциБиблията казва че един ден ще бьдат сьдени всички - поклонили се

184

Анонимен

преди 2 години

Мутрите се целят в Радев, за да опазят Гешев и себе си от затвора.

183

Хищникът 2 казва:

преди 2 години

Такава гад се лови в капан и трябва да си по-умен, по-хитър и най-вече да имаш ясна представа с какво си имаш работа! А именно нещо, което използва всички методи на Третия райх - изтънчени и завоалирани променили формата си методи, но със същите, че и по-грозни резултати!И да ми приказваш за Свети Йоан Богослов файда никва , защото вие сте част от проблема, а не от решението му! Виж си делата на БПЦ - като на завоевател са, не на мирна религия!

182

Анонимен

преди 2 години

В последните 20 години българите се решават да имат деца на все по-стари години. С този вирус сега се получава, че много деца остават сираци, защото родителите им са доста възрастни и не успяват да се преборят с Ковид-19. Когато се е родило детето бащата е бил на 40-50 години, майката на 35-40 години, сега детето е на 15 родителите му на 50-55 и 55-65 години.

181

Безмислен спор

преди 2 години

Вчера са починали 84 души от Ковид 19, от тях 81 неваксинирани. Политиката на Радев ни унищожава. Разпадат се семейства, мрем като мухи от мръсния въздух от руския петрол, 30% е спаднал стандарта на живот за 1 година, отклняват се инвестиции и евросредства, 20 000 души умряха от ковид за 10 месеца. Съд и затвор за руския предател Румен Радев.Само от нас зависи дали ще се върнем в смъртоносния обръч на Путин

180

Йоан казва

преди 2 години

И друг, трети ангел, вървеше след тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред святите ангели и пред Агнеца. И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и онези, които се покланят на звяра и образа му, няма да имат отдих нито денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му (Откр. 14:9-11).

179

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов провали ваксинирането в България и сега си патим. От 2,8 милиона налични дози ваксина по времето на Бойко Борисов, бяха поставени само 999,4 хиляди дози.

178

Внимание!

преди 2 години

Комунистическата мафия се завърна и в България отново настана мор и глад като през 1996г