68

Какви ваксини

преди 2 години

Той омикрона е силен колкото настинка. Чак ваксини.. аре нема нужда. Възрастните и болните да си бият.

67

Майстора

преди 2 години

Сериозните странични ефекти (значително по-сериозни от главоболие и сърбеж) които са докладвани в официалните сайтове в САЩ и Европа ВЕЧЕ СА МИЛИОНИ! Всеки осъзнава какво означава когато те лъжат безцеремонно на държавно и медийно ниво толкова наедро! Чернобил, някой? Всичко е наред! Изключително слаба радиация е отчетена в две села в североизточна България! Всичко друго е напълно наред и абсолютно в рамките на нормалното! Във вестниците го пише, там няма да ви излъжат, нали?

66

Странно

преди 2 години

Ваксиниран, но болен от Ковид, има валиден сертификат и може да заразява безнаказано. Единственото условие е, като се разсополиви, да не казва на лекаря си, а да обикаля по заведенията, за което има издаден зелен сертификат. А здравия неваксиниран да си седи вкъщи. Що не си... :)

65

Анонимен

преди 2 години

Ауууу, много страшно! Болка в рамото, главоболие, отпадналост..........ужасТ

64

Хайде, време е!

преди 2 години

Ходещите реклами на ваксини с по 1-2 дози, да не се офлянкват, ами да тичкат за бустер. Айде газззз!!!! На опашката!

63

Аха

преди 2 години

Когато говорим за странични ефекти, от Файзер, става на БиОнтЕх. Разбирам. Това за да се пази репутацията на фазера ли го измислихте?

62

Анонимен

преди 2 години

Статията се явава разрешена литература по забранената тема "странични ефекти" от ваксините на --- няма значение кой---. За съжаление някои ваксинирани вече не могат да я прочетат. На коментиращия по-долу как не се е заразил при контакт с някой с положителен тест, ще кажа, че са сигурно стотици хиляди неваксинираните, които не са се заразили при такъв контакт, защото ключовия белег за болен е ТЕСТ положителен, което не означава нищо.

61

Pesho

преди 2 години

До Анонименегати съчинението , изсмукано от пръстите и използвани всички странични реакции написани от производителите, но интересно не се съобщава да миокардитите, инфарктите, дори смъртни случай не малко показвани дирекно по телевизията на спортисти и кой знае още колко други заболявания

60

Анонимен

преди 2 години

А бустерите при ракетите се използват за да ги изтрелват към небесата.

59

Анонимен

преди 2 години

А аз не пия никакви лекарства и не се бода с никакви инжекции. От 7- 8 години не съм бил болен.

58

Анонимен

преди 2 години

имам 3 игли Пфайзер.получих втрисане и 37.3 само за 1 ден.главоболие.подути лимфни възли под мишниците за 4 дни.мястото на убождане малко болезнено като болката пълзеше към рамото и пръстите на лявата ръка .след 7 дни НИЩО.бях контактна без маска в затворено помещение повече от 2 часа с позитивни с ПСР .НО НЕ СЕ ЗАРАЗИХ.Родителите ми вече заразени го изкараха като лек грип.те са ваксинирани с 2 Астра и бустер Пфайзер на 79г. с много заболявания.оцеляха.

57

Анонимен

преди 2 години

Че кво толкова им е на бустерите??? Най-много да умреш неизвестно защо, но никога заради ваксините...

56

Петьо, спиш!

преди 2 години

Статията завършва с"В клинично изпитание, в което са участвали 171 души, чиято основна имунизация е била с Moderna, сред хората на възраст между 18 и 65 години са били установени следните странични ефекти:"?!

55

Файзера

преди 2 години

Доброволните участници в ГМО продуктовите изпитания да не се тревожат. Всичко е точно.

54

Анонимен

преди 2 години

Ето страничните ефекти..... thebulgariantimes. ЦОМ /%d0%90%d1%83%d1%82%d0%be%d0%bf%d1%81%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%be%d1%82%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d1%83%d0%b1%d0%b8%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-26-%d0%b3/

53

Невярващ

преди 2 години

Бустерите могат да се окажат бомба със закъснител. За сега няма достатъчно данни за по-дълъг период от време. Ще се види след 1-2 години кой ще остане и кой не. Аз ще изчакам за по-сигурно до 2025.

52

Сосиолио

преди 2 години

Мда, иска ти се но няма да се получи. Не съм ваксан. Ха ха ха. Успех с ГМО експеримента!

51

Анонимен

преди 2 години

Познат с бустер от преди месец и половина, сега е в спешното с тежък ковид. Пази бустера та дрънка.

50

Сосиолио

преди 2 години

Ако умре некой внезапно, никога не се свързва с РНК ваксините, но хората гледат и мислят...

49

Анонимен

преди 2 години

До Бустериран - брява, но никой нормален човек в България не вярва на елементарните лъжи на пропагандни вувузели като теб. Тия съчинения вече и между по-наивните и доверчиви хора в САЩ не се харчат. ИЗМАМАТА С ОТРОВНИТЕ ПСЕВДОВАКСИНИ ПРОПАДНА!