88

Киро Х

преди 2 години

Да си сложиш експерименталните препарати срещу Ковид, неправилно наричани "ваксини" е равносилно да се инжектираш с вируса на СПИН. Резултата и в двата случая е загуба на естествен имунитет. Това е факт, който дори правителството на Великобритания признава в седмичният си репорт от днес (на стр 23). Факт! Знам, че тзаи информация няма да се хареса на набодените, но фактите нямат чувства.

87

Анонимен

преди 2 години

До Лекар Дефинирай "имунитет" моля? "Ваксина! Създава имунитет." - опиши как създава имунитет?

86

Анонимен

преди 2 години

До Лекар - Даже и да имаш диплома, това не те прави лекар. Сега си само в отбора на касичките рекламни лица. А и си личи че и дипломата е дадена даром.

85

Додо

преди 2 години

Типично за страничните ефекти на бустерите, както и на основните ковид ваксинации е, че смъртните случаи, причинени от ваксината и/или бустера, не се отчитат и репортуват като странични ефекти от ваксината, а като смърт по други причини! Същото е и с дълготрайните и перманентни осакатявания (като ампутации) вследствие на страничен ефект от "ваксините", заради кръвен съсирек, блокиращ кръвообращението и спиращ кръвната циркулация.

84

Лекар

преди 2 години

Големи глупци пишат тук. Плащат ли ви или сами си вярвате? Няма графен, няма чип, няма подмяна на днк. Ваксина! Създава имунитет. Не много дълъг, не 100% , но все пак имунитет срещу опасна инфекция. А Рнк ваксините са еманация на медицинските биотехнологии и човешкото познание. Надявам се , че бъдещите ваксини ще са само рнк, включително за останалите инфекции.

83

Анонимен

преди 2 години

До Свръх ПРЕДОЗИРАНЕМного правилно написа "с химия" защото за това никой не говори. Колко химика излязоха по телевизията да коментират факта че ваксините са пълни с графенов оксид и неговия ефект върху тялото. Всичките ваксини до една. Защо се изказват само математици, журналисти, социолози, политолизи или специалисти но вирусолози, имунолози, епидемиолози и тн. Защо не се дава думата на химиците да коментират химичния състав. В края на краищата всеки препарат се прави на базата на химията.

82

Свръх ПРЕДОЗИРАНЕ

преди 2 години

Това дразнене и тормозене на имунната система и предозиране с химия няма да е за добро и имунната система ще се побърка и може да почне да атакува всичко дори и здрави клетки и да се развиват автоимунни заболявания на Хашимото, Множествена Склероза, Лупус и още много други болести като последствия.

81

Анонимен

преди 2 години

Имай предвид че се докладват само около един процент от всики случаи. При смърт причинена от ваксината никога в историята не се е признавало че се дължи на нея. Казват че това било невъзможно и тн. Всички хора които умират от ваксините не ги вписват никъде. В Испания са направили разследване и са установили че всеки ден умират по 4 пъти повече хора без причина от тези с ковид. Това са хора умиращи по улиците, домовете и градинките. Припадат и колабират. Всоички се правят че не знаят за какво ста

80

Дългосрочно вредите?

преди 2 години

Какви са дългосрочните вреди върху здравето на хората? Ще има ли бум масов на ракови и автоимунни заболявания от това безразборно боцкане?

79

…..

преди 2 години

Ако си млад и със силна имунна система - береш душа два дена на легло, повръщане, треска и температура. Ако си късметлия, няма да имаш сериозни краткосрочни странични ефекти, може и да ти се размине ускорения пулс, който няма сваляне, както и възпаленията на мускула на сърцето или парализа на различна част от тялото. Някои умират от ваксината, но всички правоверни ваксинатори не говорят за тези жертви( хиляди здрави хора).

78

Анонимен

преди 2 години

Има си официален сайт на ЕС специално за докладваните странични ефекти и за четирите приети на негова територия евроинжекции. Много подробен /Филип Филипов го цитира, тук не мога да пусна линка, но е лесно откриваем/ - всички системи за засегнати, най-зле е положение със сърце и кръвоносни съдове, както и неврологичните последици са също сериозни. Не говорим изобщо за сърбежи и главоболие - това са глупости. И уврежданията са милиони вече. С времето и ще нарастват.

77

Анонимен

преди 2 години

Аз имам познати които си сложиха първа доза и като видяха ефекта и не посмяха да си сложат втората независимо че щяха да получат сертификат. Хвана ги страх.

76

някой

преди 2 години

Имам познати ваксинирани, които засега са добре. Рекордът на един познат е, че е с две дози + бустер + противогрипна ваксина и е добре видимо. Но! Една млада жена продавачка в близкия магазин ме порази с вида си - иначе симпатична жена, но сега е тотално обезобразена с подуто и с ужасяващо на вид лице вследствие ваксина. Дано да се оправи с времето. Излиза, че "ваксинирането" е като руска рулетка и никой не знае предварително какви последствия го очакват. Затова - не, мерси!

75

Анонимен

преди 2 години

Като гледам по магазините какви *** пазарите и се храните с тях... Салами, варено пушени рагута, шунки и всичко с толкова консерванти, че ви се изпилиха мозъците и не разсъждавате елементарни неща... Разбира се, че всеки трезво мислещ ще се ваксинира, обаче с правилната ваксина,а това са РНК... Другото е хазарт с живота.... Ами тръшкайте се, пълнете статистиката, гушете по клинични пътеки... Преди гробарите имаха един лаф.. "Много стока ама на крака".... Сега потриват и те доволно ръце..

74

Анонимен

преди 2 години

Каквито и при файзер - различни. Има си вече световни проучвания, най-често влияние се осакзав върху кръвоносната система и сърдечната дейност, в частност, както и върху нервната система. Има данни за половата система също. Това е за сега, в краткосрочен аспект. За дългосрочния нищо не се знае.

73

Анонимен

преди 2 години

На Хазарта сигурно са му обещали много дози и игли за да се включи в партията на Киро-тъпoто

72

Има разлика

преди 2 години

Това, че си дал положителен тест, не те прави болен от нещо.

71

ОтСиднейАвстрлия

преди 2 години

Ето ви увредени хора от клиничните изпитания които са дисквалифицирани и случаите им са извадени от крайния резултат. Говорят пред сенатори y2u.be/L2GKPYzL_JQ

70

Анонимен

преди 2 години

Като гледате изказванията на Киро - куролацията, се вижда че се отразява и на мисленето.

69

Дд

преди 2 години

Когато си с ваксина и имаш контакт с някой болен,си мислиш ,че тя те е спасила от заразяване.А истината е,че Божа работа...при нас детето (8г.)кара ковид,никой не се зарази..без ваксини сме.Познат готвач го кара преди година,после 2 файзера и сега пак е заразен...та истината може би е колко близък контакта е бил и как е имунната ти система(и психика).