14

Анонимен

преди 2 години

Този шиши съвсем за абдали ни има.

13

Случаен минувач

преди 2 години

Дай България се пишеха антикомунисти, пък то какво стана - прегърнаха се с БСП да управляват заедно. Както е писал още Христо Ботев - само знайте, за парата.

12

Анонимен

преди 2 години

Шопаре, представете какво искате да правите, за да знаят хората. Ако е добро ще имате пълна подкрепа, ако шикалкавите, ще ви свалим от власт.

11

Анонимен

преди 2 години

Демократична България след протетсът в сряда няма вече легитимация пред хората, тя е партия на статуквото, което задушава икономически българите. Нека се проведат нови избори през март за да се изберат нови хора, които могат да управляват легитимно.

10

Анонимен

преди 2 години

Интересното е, че Мирчев преди изборите говореше за дигитализация и електронно правителство, а сега се оказва, че в Народното Събрание дори няма интернет.

9

Анонимен

преди 2 години

Двойни и тройни са сметки за ток на много фирми след идването *** власт на този *** на снимката!

8

Време беше

преди 2 години

Много дела натворихте на полза роду откак сте на власт. Цъфнахме та вързахме! ... И дойде ред на Гешев. Ей, тоя зелен чорап не ви оставя въздух да си поемете, ръчка ли ръчка. Що бе, кризите ли ще решите? Хубаво е, че малко ви остава!

7

Това

преди 2 години

несъразмерно по акъл и телеса момченце трябва да се върне в четвърта група на детската градина. Или да ходи да се тръшка и да си показва дупцето на плажа на чичо Меди, за такива работи го бива само.

6

Анонимен

преди 2 години

Бате тва е победителят в най деформираната физиономия и селска зурлъ на света.

5

Анонимен

преди 2 години

Не променят закона, а гонят от поста Цацаров. Изчегъртват, за да сложат своите хора. Следващите ще изчегъртат тези и също ще си сложат своите хора и т.н.

4

Асан

преди 2 години

Славуца нема думата :)))

3

Илия

преди 2 години

Прокопиев и Божков ги натискат яко. Трябва да изпълняват защото хората губят парички.

2

Ъъъъъ

преди 2 години

А на Буджака кога

1

АнонимеН

преди 2 години

В ОЧИТЕ ТЕ ГЛЕДА И ПАК ТЕ ЛЪЖЕ ТОВА Е И КОСТОВ И РАДЕВ И БОРИСОВ!!! ВСЕКИ ГЛЕДА СА СИ СЛОЖИ НЕГОВ ЧОВЕК! В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ЕДИН СВЕСТЕН ЛИДЕР ! СРАМ И РЕЗИЛ ! ТОЛКОВА МНОГО МАМЯТ И ЛЪЖА ВСИЧКИТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ! И СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ПРЕДАДЕ НАРОДА КАТО ПОДКРЕПИ НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИЯ ПАРЛАМЕНТ С ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ИЗБОРИ И ПАРТИЯТА НАЧЕЛО НЯМАЩА И 4% РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИ ГЛАСОВЕ И МНОГО ДОБРЕ ГО ДНАЕ ТОЙ Е СЪУЧАСТНИК НА ФАЛШИФИКАТОРА РУМЕН РАДЕВ И СЪУЧАСТНИКА МУ ВАСИЛ БОЖКОВ!