286

Анонимен

преди 2 години

Мангъров до някъде го уважавах защото звучеше професионално. Но като видях от митинга-опит за метеж, че слугува на тия кресльовци, ми падна в очите.

285

Анонимен

преди 2 години

Ние ги знаеме "учените" който ще покани Киро те са от сутрин до късна вечер по телевизиите за да ни промиват мозъци с ковид дивотии!

284

дедо Ташунко

преди 2 години

Никакъв учен не е мангъра, учен - недоучен. Този чиляк е за затвора.

283

Ррр

преди 2 години

Киро Мустафа!

282

Анонимен

преди 2 години

Отново се случва нещо много познато - за собствените си грехове ГЕРБ обвиняват следващите. Примерно цената на газа нямаше сега да е толкова висока, ако ГЕРБ не бяха сменили през 2018 година начина за формиране на цената на газа, която беше свързана с цената на нефта и можеше и сега да е така. ГЕРБ така и не достроиха АЕЦ Белене и сега когато тока по света поскъпна, ние сме доста зле заради ГЕРБ и т.н.

281

Анонимен

преди 2 години

Ами то зелен сертификат вече не ни трябва. Над 70% от пълнолетните живеещи в България са ваксинирани.

280

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 313Недей така, сега Ицо Хазарта ще ти скочи.......хахахахахаха :)))

279

Анонимен

преди 2 години

Още ли се занимавате с Кирчо, вижте добре снимката.......това ако не е ром не знам :)))

278

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков не е българин по народност, той няма нищо общо с България. Ето защо говори много лошо български - казва куролация, вместо корелация. Също не разбира значението на много думи, мяма обла култура.

277

Ямболски цървул

преди 2 години

МАХАЙТЕ ЗЕЛЕНИЯТ ДИСКРИМИНАТ! ПРЕДАТЕЛИ НАГЛИ!

276

Прпскъпване

преди 2 години

1061 лв е цената на тока за мегават час при управлението ан Продължаваме Поскъоването. За сравнение при Борисов тока беше 100 мегават час.

275

негласуващ

преди 2 години

Световния фашизъм назначи Кирчо ментата с единствената цел да ни инжектира и тогаз ще му даде пари!Това е условието!Какво ме ви е ясно?От него не зависи отмяната на зеления фалшификат а отвънка!

274

НЕ СЪМ ВАКСИНИРАН

преди 2 години

Точно преди 1 година бях много сериозно болен от ковид. Бяха на прага между живота и смъртта. С двустранна бронхопневмония и ме тъпчеха с 2 антибиотика. Тогава ме зарази жената, която го мина като лек грип само със загуба на обоняние. През декември се ваксинира доброзорно защото не я пускаха в мола без сартификат. Сега (днес) тя стене горе на втория етаж и не и стига въздуха и чакам да дойде линейката да я прибере в болницата, докато на мен нищо ми няма. ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!

273

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че погрешно изчисляват процента на ваксинираните като неправилно включват живеещите в чужбина. Имаме 2 милиона ваксинирани в България и примерно още 2,5 милиона ваксинирани в чужбина, на практика това са пълнолетни. Колко процента са ваксинирани те? А колко процента са ваксинираните пълнолетни?

272

Мангъров

преди 2 години

Президент и Премиер !!!

271

На три буустера

преди 2 години

Честит Ви Ицо Фашиста !!!

270

Дц Мангьров голям

преди 2 години

Вярвам единственно на - дц мангьровЕдинственният който не всяваше паника за тези -2 г Само той каза това което други не посмяха да изрекьт относно пандемията

269

Представяте ли си...

преди 2 години

Една малка България с принудително ваксинирани 20% от населението , останалите 80 % категорично отказват ваксинация , е по-добре от 80-90% ваксинираните държави ?! Така РеЗко ще изпъкне...цялата измама на СЗО и ЕС , че ако не ни ваксинрат под строй с белезници , ще ни разстрелят по улиците като пушечно меси !!!

268

Анонимен

преди 2 години

Театър "Сълза и Смях"...

267

Анонимен

преди 2 години

Ще откаже ми, на Киро му трябват бройки ваксинирани за доклада пред шефовете. Става, ляга само за зелени сертификати и ваксини говори, сигурно ги сънува. За тези дебати и работни групи ще изпишат някаква ненормална сума пари, които ние ще платим докато хората пропадат в тротоарите, които няма кой да оправи. А който си мисли, че Радев не е с него да се събужда по-скоро