112

Lina

преди 2 години

Жена - след " факсинката " получава жесток обрив по гърба. ( реален случай, не е от новините, няма да го споменат, заети са да излъчват едва оцелели кУмчев да рекламира експерименталките)#слОчаеност.

111

Доктор Дулитъл

преди 2 години

Костадин Костадинов от Възраждане е виновен!

110

Апокалипто

преди 2 години

А не,това е конспирация писана от безотговорни индивиди.

109

Aнонимен

преди 2 години

Именно защото не са ваксини, а експериментални течности в 3та фаза на изпитване, производителите са освободени от отговорност до 2050г (дългосрочните негативи ще са доказани)

108

Ваксиниран

преди 2 години

Не правят тестове, дори не се обявяват резултатите от негативните последици след 2,3 или 4месеца. Забранено е

107

Aнонимен

преди 2 години

Никакъв тест не правят

106

Анонимен

преди 2 години

Искам да попитам някой ваксиниран, дали са му направили тест за алергия преди ваксината??? Така да го драснат по ръката и да му накапят от всичките ваксини на драснатото и да видят реакцията спрямо контролното драснато??? Гледах репортажи ,че го правят някъде... Има ли такава практика у нас.????

105

Анонимен

преди 2 години

На кутиите цигари пише -- Пушенето ви убива--- Ти избираш да пушиш или не!!!!. На тези препарати пише -- може да ви причини еди какво си!!!! --- и нямаш право на избор .. Това не е ли геноцид.. Принуден си да се самоубиеш.. Казват. че е право на избор... Да ама не.. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ВЕЧЕ ДАЖЕ ПРИНУДИТЕЛНО.----Искат да ни поразредят...

104

Анонимен

преди 2 години

Да живее Файзер!!! Кристално бистрата и изключително ефективна ваксина да остане единствената на планетата. От Файзер няма умрели, няма и увредени. Вярвайте хора вярвайте!!! Тия един ден ще бъдат съдени и се надявам закрити. Няма по-долно действаща фармацевитична фирма от Файзер. Тия са най-известни с това че лижат че някое тяхно лекарство е ефективно и после ги съдят имат стотици дела завършили с плащане на обезщетения, но никога с нещо по-строго.Винаги се измъкват след като са добрали сухото

103

Ямболски цървул

преди 2 години

Обаче има някакво биполярно мозъчно мислене в тези,които пишат статиите.Хем пропагандират,хем и пишат за страничните ефекти,които не са никак безобидни!!!! Някакъв шизофренизъм!!!!

102

Анонимен

преди 2 години

Е,ето! Продължават да се добавят странични ефекти. Хората,които вече се надупчиха, не бяха информирани за това. Правилно казваше доцент Мангъров,че не се знае какви последици ще има след години. След време може още сранични ефекти да се появят. Да,който иска може да се подложи на тези течности. Но има ли все още някой,който смята,че това не са експериментални продукти?!

101

SHEFA

преди 2 години

А на мозака причинява ли нещо?щото мойта мадона не ми се види уред.

100

Анонимен

преди 2 години

Ох, колко още неща ще се откриват за съжаление, но няма връщане назад. Може да се сложи, ама не може да се махне от тялото.

99

Анонимен

преди 2 години

Ами то си личи! Вижте Бау, германец и програмист

98

?

преди 2 години

С за другите кога ще е инфото?Тръпнем да чуем, че да си преформатираме живота.Мизерници ненаяли се!

97

Анонимен

преди 2 години

Тая болест (не мога да я повторя) лекува ли се? А има ли ваксина за нея? Идеята ми е да си тресна първо ваксина за страничните ефекти, а после и самата ваксина.

96

Анонимен

преди 2 години

Сега започват дс въртят едни номера и да си признават едно по едно, миокардити, неврологични, тва онова...явно достатъчно пари напечатаха за тези отрови и отиваме към следващата фаза на плана...mizernici

95

Aнонимен

преди 2 години

До 98:Не се грижи за нас, ти нали си защитен с поредната бустерна зона, остави ни да вземем решението си лично и свободно. Времето ще покаже кой е изтеглил късата клечка

94

Aнонимен

преди 2 години

От позицията на ваксиниран и паднал в клопка та на манипулациите и прогледнал, бустерни дози няма да си слагам

93

Дедо

преди 2 години

До 103 . За ваксинираните , ваксинацията е също като руска рулетка . Само че , при вас всяка доза е още един патрон в барабана . В момента сте с три пълни и три празни дупки в барабана . Нали се сещаш късметлиите от вас колко дози имат до сигурни край .