27

Анонимен

преди 2 години

Акциз на тока ще има за електрокарите. Производството на ток замърсява природата. Зареждането от битовата мрежа на електромобили ще бъде забранено. Ще се сложат специални щепсели с електромери и контрабандистите на битов ток за електромобилите ще бъдат съдени за ограбване на държавната хазна.

26

Анонимен

преди 2 години

НОРМАЛНО Е ДА СЕ ВДИГА ТОКА.ПОДГОТВЯТ НИ ЗА ЕЛЕКТРО МОБОЛИТЕ,КВО ИСКАТЕ С 2 ЛЕВА ТОК ДА МИНАВАТЕ 500 КМ ЛИ??

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен # 43. Нищо не ви пречи ти и още няколко хиляди защитници на Украйна и Грузия да нарамите калашниците и да отидете да се биете за Украйна. Мисля, че няма да имаш много поддръжници - Готиното едно време Наде, Соломон Паси, Р.Плевнелиев и т.н. Останалите са на принципа Другари, дайте да дадем, но други да се бият. Само че баламите коронавирусът вече ги покоси. Останахте тарикатите.

24

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че по начина, по който процедират ЕК, ЕП и партиите в него, Председателството на ЕС, този ЕС няма да просъществува дълго. Главна роля играят Германия, Франция, някои скандинавски държави и ЕНП под попечителството на германци. Още отсега има центробежни натроения, особено от източноевропейските държави, а сериозните гафове с природния газ и форсираната замяна на тока от АЕЦ-овете с ВЕИ принесъгласието на САЩ, Китай и Русия с това ни срива икономиката.Вижте отражението им в България

23

Анонимен

преди 2 години

Нинова да внесе еФтин ток от СъвеЦкия Съюз. Стика се е омилквала на Путин, време е и той да и влезе в положение и да я свърши някаква.

22

ФАКТ

преди 2 години

ПРИ ГЕРБ, НЕЩАТА ВЪРВЯХА ЧУДЕСНО! ТИЯ.... *** ХА ДЪРЖАВАТА, ОТ ВСЕКЪДЕ..... ХАХА ХАХАХААА.....

21

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера,как токът произведен от българската АЕЦ,от български работници които получават български заплати трябва да е толкова скъп...то все едно го внасят от Нова Зеландия на батерии,такава му е цената...

20

Анонимен

преди 2 години

Всичко се развива както в сюжета на 1984. Прасетата са в стихията си

19

Анонимен

преди 2 години

Подмяната пак ви излъга!!!! В испания има 4% увеличение на тока, тука 300%-500%. Боко бил такъв, бил инакъв... сега добре ли живеете тъ.паци? Скоро ще дигнат и данъците тея некадърници.

18

В.

преди 2 години

Забележете "Светът е изправен". Все едно идва астероид, а няма последици от безумната политика на Германия, от безкрайните саботажи на САЩ.

17

Анонимен

преди 2 години

Големи мошенци се оказаха Кокорчо и Кирчо. Гепиха пачките и сега се оправдават с международното положение

16

Жоро

преди 2 години

6% увеличение на търсеното,като половината са от Китай. Но 30% увеличение на цената в Европа! Математика брат! Продължавайте да закривате ядрени ценрали и ще цъфнем та вържем.

15

Анонимен

преди 2 години

До преди месец всички се хвалеха как са ходили на протестите през 2020 и са се борили за справедливост. Напоследък повечето от участниците казват, че просто са минавили оттам и са надникнали да видят кой вдига толкова много шум. Интересно е, как се променят спомените на хората.

14

Анонимен

преди 2 години

Що така? Защо обедняхме, веднага щом хората от харвард започнаха да разпределят порциите?

13

Анонимен

преди 2 години

Цената на коловат енергия от газ усилено настига цената на киловат от нафта ,за промишлени потребители вече не е два пъти по ефтино а почти се изравнява така че се гответе да рипне и дизела ако минат на дизел

12

Dev

преди 2 години

Средният нетен доход в нашия сектор е около 50 000лв годишно. До преди 2 години си беше горе/долу добре, но оттогава до сега цените на стоките, горивата, енергията се вдигнаха много. С двуцифрен процент. А заплатите ни не са помръднали.

11

анонимен

преди 2 години

До пропуснали са ...... - може пък малко да се поспрат да се тъпчат в Европа с такова развитие на нещата. Интересно става, но дано не избие към бунтове и кървища.

10

анонимен

преди 2 години

Пропуснали са в статията да ръчкат робите да се равъждат, защото кой ще плаща? Не тези, дето дефакто се плодят. Какво правим тогава?

9

Анонимен

преди 2 години

Значи докато енергийните системи не бяха свързани, в цяла Европа токът беше евтин. В момента, в който се либерализира пазарът, цените полудяха. Явно не енергията е скъпа, а има прекалено много спекуланти на клона.

8

Радой Ралин

преди 2 години

Ми ще си го организирам - ти като искаш плащай и 5 лв. за литър бензин, щом си баровец!