128

Анонимен

преди 2 години

Уволняващите разписват съдебната система, преди да почнат грабежа

127

Анонимен

преди 2 години

30% е вече инфлацията в страната след идването на власт на правителството на Радев И Петков.

126

1

преди 2 години

др.борисов,след отдиха,дали ще по4нат 4естно да пи4елят,ти бъди пример за тях,даже и стотинка не си взел , от 4ерепа,камо ли да имаш кюл4ета.

125

Автогол на Бибата

преди 2 години

Щом Борисов не е станал кмет, значи твърдението му че Цацъра е страшилището за кметовете дефакто казва че Борисов знае за кметски далавери, които прикрива и разумно използва. Следва Цацаъръ да бъде пуснат и да арестуват Борисов.

124

Анонимен

преди 2 години

АМА ВЕРНО ЛИ ДОН БАНКЯЛОНЕ ЩЯЛ ДА СТАВА КМЕТ НА ГРАШЕВО, ЩОТО И НА НЕГО МУ СТАНАЛО ЯСНО, ЧЕ И ЗА *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА!!!

123

Хрушчов

преди 2 години

Бойко Боривич-самьй величайшъй болгар всех времена и народав

122

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв е изхарчило правителството на Петков през декември без да даде някакви ясни обяснения за какво са отишли тези пари.

121

Анонимен

преди 2 години

7 000 души са били уволнени вчера от завод Арсенал в Казанлък, заводът официално спира работа.

120

Промяната

преди 2 години

Простите си харесват Простака и искат да ги подкара пак с 200 !Тя , държавата, затова е слаба, заради простите и заради Простака...

119

Игри на Глада

преди 2 години

На гладните протести, трябва да се преразгледа положението на съпругът на Деси Радева. Когато се отскубне бурена на реставрацията, пред България ще се открие пътя към благоденствието.

118

читател

преди 2 години

Цацаров не беше ли съучастник на Мая при Костинбродската афера? Забелязахте ли че не предприе никакви мерки когато се откриваха стотици недекларирани машини за машинации?

117

Анонимен

преди 2 години

Че ги преследва цели 2 седмици :):):)

116

Анонимен

преди 2 години

Баце, връщаш се на бяр кон, уве. Надявах се да сме те загубили завинаги, но се появипа харвардсите завършили нищо и те засенчиха. Теб поне те знаем, че си завършил пожарникарского, а тия дори и това не са.

115

ЛУДИ ХОРА..

преди 2 години

С НАПРАВЛЕНИЯ ЗА КУРИЛО-ПРИ ДР. ГЪЛЪБОВА(ЛИЧЕН ПСИХИАТЪР НА РУМЕНЧО И КИРЧО)...

114

до 127

преди 2 години

Ти си ужасно прав, но все пак е по-вероягто Боко да се върне, отколкото Кирцо да изкара 1 месац.

113

Бай Иван 2

преди 2 години

А така ,браво. Нагъл ,по-нагъл , Бойко.Ами давай тогава , казвай на твоите в парламента да гласуват и оставката на Гешев и направо вашите кметове съвсем ще са ОК.Щото те цацата и каскета са едно .Всеки го знае.А боко ще гласувате ли оставката на Гешев?

112

Анонимен

преди 2 години

Киряка е толкова неспособен, та чак дрънка. Тоя не може заглавието да си каже. Връщайте Боко, че поне да изплуваме.

111

Анонимен

преди 2 години

Може би вече е време МВР да задържи експремиера, ръководствата на ГЕРБ и Възраждане, Алибегов и ближните му и да предупредят лидерите на КНСБ за участие в организирани протести. Очевидно, дай Боже да не съм прав, привърженици на ГЕРБ и на К.К., ресторантьори, лидерите на двата синдикати готвят координирани протести, с които да свалят правителството.

110

Зрител

преди 2 години

Боче, не ти ли прави впечатление , че посрещачите ти са по-малко от твоите придружители. И още нещо, защо повече от година не си посещавал открито някой областен град. Да застанеш на центъра, или да се разходиш по пешеходната зона. Може би се досещаш какъв срам ще береш. Ох, и аз пък, ти и срам, оле оле.

109

Анонимен

преди 2 години

Боци, ще ти кажа нещо-липсваш ми. Аман от харвардси го ***.