4

Анонимен

преди 2 години

А по какво се отличават токсичните правителства, които се разпореждат със съдбата на цели народи?

3

До Анонимен 4

преди 2 години

Няма училище за родители! Докато се сетят да се самоанализират покрай първото дете, вече са напраскали второ. Но колкото по-голяма е разликата между двете деца, толкова по-добре за второто - минава между капките и само се учи от грешките на по-голямото ;)

2

Анонимен

преди 2 години

Може и да са родители, но и те грешат! Особено с примитивни мерки за възпитание и неразбиране към собствените си деца- има го и това! Затова не трябва да лежат на това, че като са родители, са безпогрешни и праведни! Винаги трябва да се самоанализират и да се замислят -дали правилно постъпват с децата си, в противен случай - ще си докарат ненавист отстрана на децата

1

жалко

преди 2 години

Социалистическа безизходица. Родителите са учени да чакат наготово то държавата. Те никога не са вземали самостоятелно решение и не знаят как да научат децата си да вземат такова. Последните избори го показаха по дай-брутален начин. Като започнем от пРезидента който не си намери мястото вече пет години и ни занимава с неспособността си да взема решения. Ще има масово измиране, докато българите се отърсим от отровната им плесен.