56

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИзглежда държавните институции се превърнаха в развъдник .........В цяла Европа е така, където има 80%+ ваксинирани и сертифицирани, развъдниците се разрастват с бурни темпове и краят им не се вижда.

55

Хибридна атака

преди 2 години

Това беше последният министър, който не подписваше правилата на брюкселските акули и Прокофиев за цената на тока. Сега вече е елиминирана от и.д. главен инквизитор по домашни арести и цената на тока може да лети свободно до небесата чак до Берлин и Харвард.Иначе това ако се контролира като заболяване даже болнави водещи телевизионни шоута не отиват до тубата.

54

Сакьн

преди 2 години

Да не вземе да се покачи цената на - ел енергията заради тази новина на - бьлгарската независима енергиина борса

53

Анонимен

преди 2 години

Отговорете ***.Защо е болница , при положение ,че е приела субстанции с вълшебно действие.Нали субстанциите пазят от болница.

52

Анонимен

преди 2 години

Моля ваксинираните да не натоварват здравната система. Нали за това ходят се боцкат по един път преди ядене и след ядене, като ние плащаме за тия ваксини. Мерси.

51

Анонимен

преди 2 години

Изглежда държавните институции се превърнаха в развъдник .........

50

Анонимен

преди 2 години

Не и давайте трабата, че тия кат захапят не пускат

49

Пълен провал

преди 2 години

Няма по-добро обяснение за ефективността на зеления сертификат и ваксините.В същност тези случаи налагат пълна изолация на ваксинираните защото те неконтролируемо разнасят зараза, а и не малко от тях стигат до хоспитализиране.

48

до Я

преди 2 години

Ти кажи за безсимптомните ......80% от "боледуващите" .И те ли трябва с бустерите за да са спокойни такива като тебе .И аз имам познати много .Жена ми лежа преди година "на" кислород и т.н. Но аз и тя имаме и глави ... а не сме хипохондрици.

47

Анонимен

преди 2 години

Ако се пребори ще повярвам , че ваксината има ефект - с интерес ще следя ситуацията по новините

46

някой

преди 2 години

Айдеее...отиде коня у ряката. Щом вчера е била в пленарна зала, следва цялото НС да се самоизолира. Ако в НС се появи още един болен от прословутия вирус, да не говоря за повече, ще си останем без управление доста време. Имам и друго питане - само заразена ли е или е болна? Защото разликата м/у двете понятия е доста голяма. И ако е болна и симптомите са незначителни, то тогава налага ли се непременно да постъпи в болница? Нали уж само сериозно болните щяха да лекуват в болниците.

45

Анонимен

преди 2 години

Тежката артилерия кво ще каже

44

Страшният съд

преди 2 години

Дано пукне тая гербава калинка

43

Заразена,

преди 2 години

А зеленият и сертификат и позволи да влезе безпрепятствено в сграда и потенциално да зарази стотици хора! Това ли е ролята на тоя сертификат?!

42

Фиаско

преди 2 години

Сега ваксинираните депутати със зелен сертификат да не заемат всички налични легла в болниците и заради тях да вдигнат КПП на изходите на София.

41

Дедо

преди 2 години

Не натоварва здравната система ! Като доброволец ли е там ?

40

Веско

преди 2 години

До Анонимен 23 Ами, доста добре е заплатена пътеката.Болниците нямат интерес от празни легла, пък лечението е, квот стане.

39

Анонимен

преди 2 години

Да чакаме ли утре новината, че жена на нейната възраст се е гътнала или да потърпим до понеделник.

38

Анонимен

преди 2 години

Незабавно да се изолират всички, които са били в залата с нея повече от 15 минути!

37

Анонимен

преди 2 години

"министърът на здравеопазването е на мнение, че депутатите от въпросната комисия подлежат на самоизолация." ............ Не на самоизолация, а на принудително карантиниране.