76

До 81

преди 2 години

Сега 7 месеца след втора игла имам 900 единици. Да, ми е и да съм се заразил след това, но не съм усетил. Та така, починали след ваксинация ще има като не си правят тест преди това и тест за антитела също. Това е от мен.

75

Анонимен

преди 2 години

Зелен сертификат трябва да се издава САМО срещу отрицателен тест. Също зелен сертификат трябва да се изисква само на хората, които държат да го има и то да им се изисква при всяко излизане от дома им, а за останалите да няма такова изискване хахаха

74

До 81

преди 2 години

Не говоря за ваксините. Говоря че вируса е много опасен. Някои го минават само със сополи и за това крякат. Тези които са го минали тежко. Не им се говори. А тези дето си заминаха от ваксини ще кажа едно: как си биеш ваксина като не си си направи тест за ковид. Та нали ако се на бодеш и си болен става мазало в организма. Това е като при културистите. Вкарват тестостерон отвън и техния спира. Второ: ако имаш антитела е глупост да се бодеш. Аз имах нула антитела и се ваксинирах. Сега.

73

Анонимен

преди 2 години

Тази нали има сертификат? Значи или е фалшив, или ваксите са фалшиви. За второто е ясно, но да проверят и първото за всеки случай. Да попитам също какво прави в болницата? Нали е ваксинирана, а боцнатите го карали много лесно. Нали трябвало да се боцкаме, за да не натоварваме болниците? Е щом и боцнатите влизат в болницата и щом някои от тях умират даже, тогава какво остава като аргумент за агитация? Който е ваксиниран умира по-леко или какво? хаха Може би боцнатите отиват в рая, но по-бързо...

72

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат осигурява безпрепятствен достъп на заразения до заведения и обществени сгради, където потенциално може да зарази стотици хора. Този документ е като лиценз за убиване!

71

До 56

преди 2 години

Проблемите ти типърва започват. По скоро на жена ти. После да не кажеш че не съм те предупредил.

70

до ОВЦА 67

преди 2 години

Да прочете някъде ,че не вярвам ,че има вирус.Справихме се и без ваксини тогава. От 6 души ЕДИН (ЖЕНА МИ) се разболя тежко.Другите БЕЗСИМПТОМНО с АНТИТЕЛА в момента за доказателсво.Никой не може да ме убеди ,че имам нужда аз от ваксина .Обаче за овцата всички , освен набодените не могат да оцелеят нали.

69

Анонимен

преди 2 години

Е как така е в болницата? Нали в болницата приемат хората късно с проблеми, а тя е била вчера в парламента?

68

Пфайзер

преди 2 години

Всички ще се ваксинирате мамини сладки всички. Няма да избягате. Ще се набодеъе о по пет пъти ако трябва .:)))))

67

загрижЕна

преди 2 години

Дали Нушито ще го изкара "леко", като Св.Кунча Троиновакснати?

66

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Не е лесно да си попаднал отгоре случайно ей-така със връзки и шуробаджанашки похвати ,както се казва за нашите любимци ,като свински черва са навързани .По десет пъти ваксинирани ,ама разнасят и разнасят --що разнасяте бе ! нали сте сертифицирани !Ама не, като канадско магаре на лед се е запънал ,че сертификата било най-доброто което е измислено ,един от неговите изкара хората който им се опряха Фашисти -всеки който е против очевидно задължителната ваксинация стана фашист ,после ще е терорист

65

Анонимен

преди 2 години

До 71, тя змията вирус не е я лови.

64

Анонимен

преди 2 години

Да не е с купен сертификат и тя?

63

Анонимен

преди 2 години

А пътната карта за енергетиката, която тази буля подписа с Газпром, намериха ли я?

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Абе те и за Кунчев казваха, че е наред, ама 2 месеца му спрягаха двойник." ....... Много си назад с материала, а се смяташ за конспиратор. Те от самото начало на пандемията са го клонирали в десетки екземпляра, за всеки случай. Кой при сегашното високо ниво на науката и техниката ще се занимава с търсене на случайни двойници.

61

До24до2

преди 2 години

И Кунчев бил в болница под наблюдение, та 2-3 месеца никакъв се не показа и не е натоварил здравната система, това ли искаш да кажеш.Обяснението ти е като/на/ и /за /ваксоковидидиоти,ама друго не може

60

Анонимен

преди 2 години

Къде е пепелянката атанасова ...това безобразие и безотговорност

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"където има 80%+ ваксинирани и сертифицирани, развъдниците се разрастват с бурни темпове и краят им не се вижда" ........Да бе, ваксинирането ти е виновно. Нали непрекъснато са по срещи и комисии, не носят маски и не спазват дистанция.

58

до Хибридна атака

преди 2 години

Аз лично , пожелавам на всички евроатлантически пазарни радетели , да изпитат свободата от либерализацията на тока и зелените безумия. Оттатък небесата трябва да стигнат цените , за да видят капиталистически свободен пазар в действие.

57

Анонимен

преди 2 години

Абе те и за Кунчев казваха, че е наред, ама 2 месеца му спрягаха двойник. Брадат мъж се дублира лесно. Хайде да видим как ще се оправите с баба Яга.