96

до 106

преди 2 години

НИщо не разбираш. Значи според теб само веднъж трябва да караш грип. Защо не разбереш, че това са различни варианти на вируса, които се разпознава от Т клетките и имунната система реагира моментално. Май много часове по биология си изпуснал

95

До 87

преди 2 години

С миокардит починаха хора след първа и малко след втора.

94

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Е-еее властимащ да си на този свят особено във БГ ! Сигурно на ден по 4-пъти им правят ПСР сакън да не изтърват заболяването във първоначален стадии , е това е здравеопазване височаишите ни показват как трябва във деиствителност да се деиства при корона ! Е друг въпрос е ,че за нас няма поне още 4-ри години защото ние искахме по рано ама на ( фашистите ) ни забраниха ! Като ги гледам как си живеят и как се пазят как няма да търча покраи Парламента със тояга ? *** са пазат ей не дават вътре !

93

До 104

преди 2 години

Не. Само веднъж каза мангърчето и край. Няма повече ковид. Да не говорим че каза също че ще си скъса дипломата ако това нещо продължи след август 2020. Пак издишаш.

92

до 87

преди 2 години

До До 81 - а знаеш ли какво друго освен антитела имаш? а знаеш ли какви други изследвания трябва да си направиш преди да хвалиш някакви субстанции, защото това не са ваксини - няма ваксина в човешката история, при много по- ниско ниво на науката, която да се налага да си боцпрез 3 месеца, научно четиво много, не, не Гугъл и Фейса. та, близка лекарка - кардиолог с опит - след иглите /1.2.3/ - мазало, миокардит е най- малкото. Питай Серхио Агуеро и Кристиан Ериксен, как случайно след боц спряха

91

до 102

преди 2 години

Ами значи го карат леко и са защитени. Само потвърждаваш науката до преди 2020. Благодаря! Издишащият си ти

90

Голяма герб калинка

преди 2 години

Ризова да се маа от ТВ-то, оня ден беше при нея

89

До 98

преди 2 години

Еми нали твоя Мангъра каза че ще се разболеем веднъж и това е. Имунитет до живот. Ти издишаш.

88

Анонимен

преди 2 години

Да глътне малко газ от гръцкия газопровод и ще се оправи.

87

Анонимен

преди 2 години

Да си плаща лечението !! Ние сме и платили ваксината нали изфирясалия петрунов иска така

86

do 50

преди 2 години

До До 38:"Много познати го изкараха, сега са болни втори а един друг приятел трети път"Тежко ли го карат или леко. Ако е леко сам си отговаряш на въпроса, дали имат защита след преболедуване( за Т клетъчен имунитет чувал ли си?)

85

Анонимен

преди 2 години

И ще е в болница, нали се е сиропирала? Сиропираните го карат леко!

84

До 90

преди 2 години

Шегичка бе пич. Даже усмивки сложих след това. Не се стягай.

83

Анонимен

преди 2 години

Елита влиза веднага в болница за наблюдение и обгрижаване. Не е като нас, просто смъртните.

82

До 80

преди 2 години

Взели са я защото е политик от бившите управляващи. Бойко като вдигна кръвно къде отиде? Веднага в болница. Ти като вдигнеш кръвно какво правиш? Взимал хапче. Нали така. Никой не те взима в болница. Така правят с по известните хора. За по сигурно. Мисли.

81

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните нямат нужда от болнично лечение срещу ковид те го карат леко.

80

Анонимен

преди 2 години

До До 81 - От ваксини си отиват не само тези, които са се ваксинирали, докато са били болни от Ковид, а и много други. Всеки агитиращ за ваксинация трябва да бъде изправен пред съда и силно се надявам това някой ден да се случи. Естествено не вярвам да стане, но това е друг въпрос.

79

Анонимен

преди 2 години

До Пфайзер - теб нали те ваксинират с kojena инжекция, нас не ни мисли...

78

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

И според най-демократичнито ми възпитание стигам до извода че пфайзер се нуждае от беседа със Ото Шмайзер .лекува и от психози със чували ,зелени сертрификати ,всичко си идва на мястото .

77

Анонимен

преди 2 години

Бях писал преди време че Бог гледа. Никога не правете неща против другите които не искате на вас да ви направят. Тази другарка принуди Бизнеса да отиде на свободният пазарза за да им вдигнат цените на тока. БОГ не е съгласен с това да прави лошо на другите и я наказа. БОГ бави ала не забравя. А тази Атеиска не вярва че БОГ наказва. Другарко повярвай в БОГ и спри да правиш лоши неща.