226

Анонимен

преди 2 години

Радев си направи партия. Намести този за мин. председател нищо че не е подходящ. За да махнат ГЕРБ. Няма никкава промяна за народа. Ако някой е толкова *** и продължава да вярва и мисли че на тези или които да са политици им пука за хората.. да продължава.Няма промяна.Промяната е да дойдат те на влас да сложат свои хора и да вдигнат всичко. А стойте и гледайте досега трябваше тоя народ ад се вдигне с-у беднатията беззаконието и високит ецени на всичко и КОВИД ИЗМАМАТА ПОНЕЖЕ ПАНДЕМИЯ Няма.

225

Сатир

преди 2 години

"Всички ние сме равни пред закона, подчерта Кирил Петков." Колко Просто Кире трябва да си , да изплюеш този оксиморон? КС каза че си обикновен нарушител.

224

Ludoto Lenche

преди 2 години

.....Kiro,tolkova si prost ,che zdrave mu kaji !!! R obiasni ..kakva e " kurolaciata" mejdu teb i Konstituciata na Balgaria ?!?? Tochni ti niamash nikakvo pravo da se pozovavash na zakonite ,zashtoto tochno ti gi prestapi oshte s poiavata si tuk !!! Ti si edno chucelo na konci na zapada Kiro !!! Mahai se ,dokato ne sme te mahnali nie ,che shte plachesh mnogo !!!

223

Анонимен

преди 2 години

А ти спзваш ли конституцията бе канадски глистт?

222

Анонимен

преди 2 години

Давай Кире време не остана. С тези недалновидни действия и решения народа скоро ще Ви бие шута.

221

Истината

преди 2 години

Можем да приемем вече , че държавата е тотално овладяна от Зеления чорап и мюрето му - Кико Коня ! Виждаме как Гешев е клекнал като *** пред новите управляващи и забрави, че се кълнеше как ще пази хората и държавата. Приключиха и Гешев , и остава да гледаме как ни крадат баш мутрите ! Хората си оставиха спестяванията в банките, нои много скоро ще пият една мътна ,студена вода от блатото на Радев ! Честито !

220

Дамаджана

преди 2 години

Човек, който декларира неверни данни за да стане министър сега апелира да спазваме законите. Егати абсурда който доживяхме.

219

Анонимен

преди 2 години

Всички да се събразяват ,само Петков не

218

Цензура !!!

преди 2 години

Вече няма рубрика по Нова ТВ - "Документите" с Антон Тодоров !!! Цензурата на Зеления чорап и Коня вече е в действие ! Скоро и вестниците ще бъдат забранени ! А много скоро ще възстановим лагерите в Белене и Ловеч ! Гответе се опозиционери - лагери за вас само!

217

Знаещият

преди 2 години

До Затвор за ГЕРБЗатвор за Радев, Просто Киро , Кокорчо ,Тошко африкански ,ит.н. - цялото болшинство комунистическо в парламента!

216

До Просто Киро

преди 2 години

Драги Киро , престани с чегъртането и "политическите назначения" на некадърни , необразовани и некампетентни служители , министри,зам.министри ,прокурори , шефове на банки и държавни агенции.Държавата ще се срути до два три месеца.Изправяш ни на прага на гражданска война , която ще помете ПП , и Президента , защото сте подвластни на олигарха Прокопиев!Подвластни сте и на всичките други олигарси протежета на БСП/БКП/ ,Костов и НДСВ, ДБ , ИТН и всички НПО + Зелените!

215

анонимен

преди 2 години

Точно този ще говори за спазване на закона ,който погази Конституцията.

214

!!???

преди 2 години

А Радев и Кокорчовците спазват ли конституцията?

213

Затвор за ГЕРБ

преди 2 години

Тези от ГЕРБ са толкова алчно безочливи, че чак не мога да повярвам! Тяхната пропаганда е толкова шумна , че по- простите хора, наистина , ще повярват , че сегашните проблеми Тиквун ако беше щеше да ги реши... Инфлация има в целия свят момента. Тиквун нищо нямаше да направи, но и малкото останало положително в БГ щеше да изчезне. Нови милиарди за възстановяване, развитие и пенсии щяха да бъдат откраднати...Хиляди бизнеси карани да плащат такса спокойствие..Хиляди човешки животи ограбени !

212

Анонимен

преди 2 години

Кирчо говори като господаря си-чак лиги му текат,но със сладки приказки не става трябват дела!Назначи всички до девето коляно сега е почнал и приятелите-заместбик на заместника,ненужни нови министерства ,,но до кога ли''

211

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков поздрави ДАНС: Всички трябва да се съобразяват със закона - ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ СЪС ЗАКОНА! Първия виц за уикенда, да видим ще има ли по добри?

210

Пешо

преди 2 години

Радевия Кирчо и останалата в групичката, ще се накрадете и вие, след което ще се отеглите в Канада още по-богати, а простия българин, където търси постоянно нови играчи, пак кучета ще са го яли.

209

За България

преди 2 години

Продажни тролчета, колкото и да лаете , нормалните хора могат да направят разликата в нарушената конституция. Кирчо се е отказал веднага от Канадското си гражданство, което е придобил, защото семейството му е живяло там. Това не означава, че е канадски шпионин. Същото не може да се каже за нито един депутат от ДПС, а този парламент са 3 та пол.сила. Относно нарушаването на конституцията , ГЕРБ, ВМРО и ДПС са за затвор, не за глоба, както е нарушението на Кирил! Продажници!

208

Анонимен

преди 2 години

Цацаров беше мозъкът на мафиотската шпицкоманда, която изпълняваше мръсните поръчки на Сарая и Мамчето.Гешев беше (и все още си мисли, че е) плашилото.Докато Цацаров си траеше, Гешев разиграваше комедийни скечове из селските казани, курници и детски градини (Биберон).Докато придоби кураж и вдигна муджахедините срещу държавния глава.Big mistake. Защото това срина правителството на шефа, който легитимираше безобразията му, като същевременно му пазеше и гърба.Сега Гешев е сираче - сам срещу цялата държава. Днес посякоха и ментора му - мозъка на операцията.Идва и неговият

207

Анонимен

преди 2 години

Кой разбира тук се спира! Всички требва да се съобразяваме със закона! Туке има - туке нема!