94

Анонимен

преди 1 седмица

Алооо, шлосерите, големи разбирачи по ваксини и вирусология излязохте. Тия две хиляди лева дето ги взимате заплата са нищожна цена за вашия капацитет. Евала.

93

Анонимен

преди 1 седмица

За съжаление Ганьовеца е неверник по природа и подозира всичко във всеки. Те така и сега

92

До 92

преди 1 седмица

Е по-добре ли е да си лапнишаран, който вярва на всичко?

91

Анонимен

преди 1 седмица

За съжаление *** е неверник по природа и подозира всичко във всеки. Те така и сега.

90

Ама как Не

преди 1 седмица

Всеки със здрав разум и здрав организъм , знае че няма никакъв смисъл да си набива неясна химия , с неясни последици и че трябва с ясно съзнание да подпише документ , че производителя не носи отговорност , ако 100 метра след ваксината тупне !!! Не съм против ваксините , а съм против тези направени от днес за утре , и да те убеждават че са панацея , а те самите не си вярват !!! И с просто око се вижда , какво се случва в силно ваксинираните държави !!! Тва е като да се нагърмиш с пико и кристали!

89

Анонимен

преди 1 седмица

Тука някаквми мутьо маринчовци ваксинирани, се опитват да измият срама и позора от ирационалните си страхове внушени от телевизора, както малки деца, дето като им кажеш, че малко са се понаакали, те тропат с краче и викат - не ти. Страх ги било антиваксърите от иглата, а те смелчаците се направиха на решето, само и само да не преболедуват болест с незначителна и напрактика нулева смъртност при здрави хора ха ха. И сега се чудят защо жените им не искат да ги погледнат.

88

Анонимен

преди 1 седмица

Прогресивният цирк на комунистите клошари какво ли не съчиниха за 2г. само и само за да разберат ,че никой няма нужда от техните бавноразвиващи клошарски напътствия.

87

Имам въпрос

преди 1 седмица

Тези истории сами ли си ги измисляте или ви ги дават готови измислени от някъде а вие само ги превеждате?

86

Анонимен

преди 1 седмица

Ганчоу сервитьор, шлосер, мияч на автомивка и промее среднист, ни учи как ваксините били такива и онакива. Е как да не му повярваш.

85

Анонимен

преди 1 седмица

Доста гротеска статия, проява на лошвкус.

84

Анонимен

преди 1 седмица

Дори диваците в джунглата имат повече акъл в главата от Юнака Балкански!

83

Анонимен

преди 1 седмица

9 месеца има няма оживял след боцканицата дедито.

82

Анонимен

преди 1 седмица

Никога и през ум не ми е минавало колко много българи се страхуват от непознатото, от убождане, от "да не се минат". Може би това се дължи на ниската култура, слабото образование и дълбоко вкоренен страх от магии. Жалко за народ с толкова много "кръчмарски многознайковци", дъвчещи всяка вечер една и съща мантра... А това, с чиповете, е връх на сладоледа. Толкова ли няма кой да обясни на разбираем език как работи подобен вид техника, за да спрат да се плашат "самоуките професори"....

81

Анонимен

преди 1 седмица

А в милата родина, затлъстели мозъчно лелки и впианчени безработни искат "да се върне нормалността" без ваксини. Ще размахат пръст на вируса и той ще изчезне.

80

По-голяма глупост ..

преди 1 седмица

...за днес от тази статия не срещнах !!! Колко долно ниво стигна пропагандата за ваксинацията !!! Утре очакваме 12 годишна ромка , носи невръстното си отроче да се ваксинира ....Потрес

79

Анонимен

преди 1 седмица

Аз донякъде съм благодарен на ваксърите. Доста ще напредне медицината на техен гръб. Така навремето благодарение на войната, Менгеле е направил доста научни пробиви. Но за разлика от неговите "пациенти", нашите момчета са доброволци. Респект.

78

Гил Бейтс

преди 1 седмица

В момента буквално трябва да живееш в гората и да имаш кокал в носа за да не си осъзнал още че не-ваксините са най-големия провал на съвремената медицина, че са вредни, неработещи, излишни и опасни.

77

Анонимен

преди 1 седмица

Колко травма да си *** от страх, че да измисляш истории от хиляда и една нощ, само и само да не си сложиш ваксина? Българинът е пословичен с това, че е голям страхливец. От две молекули ваксина го е страх, сакън да не се бъгне нещо. Иначе яде квот Мъ падне на промо от Кауфланд-а, пие евтин ракиджос, тежи 100 кила, но вика - ваксините убиват. Биомаса.

76

Анонимен

преди 1 седмица

С астрата ли йохансон аз йохансон

75

Анонимен

преди 1 седмица

Ето, нтелигентни хора, не като чича Стефча от Мездра, дето знае всички конспирации и е се е опълчиш смело срещу новия световен ред.