134

Анонимен

преди 1 седмица

Относно българската статистика, в избирателните списъци на последните избори имаше 8 милиона. Точка по въпроса.

133

до 135

преди 1 седмица

Ти ходи ли да обясняваш твоята на умрелите от ваксината, или то такива не съществуват, или пък за теб те не са хора, ако и да са ваксъри?

132

Анонимен

преди 1 седмица

Броят на починалите в България през ноември е почти два пъти по-висок от обичайния отпреди пандемията. Това съобщи европейската статистическа агенция Евростат в петък. Всимко е наред. Умрели са от ваксини явно..

131

Анонимен

преди 1 седмица

Meanwhile in Bulgaria...

130

Анонимен

преди 1 седмица

Обясни си телрийката на семействата на 40 те хиляди умрели. Толкова е инкрементът. Или таИ статистика е фалшива?

129

Анонимен

преди 1 седмица

Ковидитиотията ходи и по образовани, и по не толкова образовани; по софиянци и по провинциалисти; по работници и по служители. Просто тези, които се бодат, са наивни в някаква степен, липсва им житейска преценка за нещата.

128

до 129

преди 1 седмица

Съгласен! Да приемеш набързо скълъпен бъркоч, с неясно съдържание, неясни дълготрайни последствия, но пък със съмнителна ефикасност срещу болест, с незначителен за здравето риск и смъртност под 1%, за мен е гениално. Радвам се, че и статистиката на която се позоваваш го потвърждава. Аз клетият, така и ще си остана *** и с естествен имунитет.

127

Анонимен

преди 1 седмица

Точно така, от ваксините се умира. Един сервитьор ми го каза, от Харманли.

126

Анонимен

преди 1 седмица

Пленарната от Амазонията имат в пъти повече акъл отколкото редовия българин.

125

Някоя

преди 1 седмица

Като живеят в изолация тези племена, откъде точно ще се заразят, та да им трябва чак ваксина?!? А бащата случайно е починал по неясни причини след като се е ваксинирал... Съвсем случайно ще да е, да!!! Нищо, че е доказано, че летален изход би могъл да настъпи в следствие от ваксината наколко месеца след самото ваксиниране...

124

До 128

преди 1 седмица

Пич, не спори с мен, това са проучвания. Пита ли са теб, родата ти, братчедите, социалния ти кръг . Блеснали сте, очевидно

123

до 114

преди 1 седмица

Така е. От ваксините се поумнява. Само забравиха да кажат на кой бустер, ама ти не се предавай. Все някога и теб ще те огрее.

122

Бисмарк

преди 1 седмица

Добре,че Ото Фон Бисмарк изобрети пенсията ,че и на Балканите такива спасители щяха да ви разнасят с мачете до върха на планината ,където да ви 'спасяват' Не че сега в старчески домове е друго ,но все пак е къде къде по цивилизовано от това.

121

До 123

преди 1 седмица

Добре 123, браво, ти си изключение. Седни си.Само да знаеш - УНСС, НБУ и провансалските унита не ги броим ;)

120

Анонимен

преди 1 седмица

Видяхме го хомо сапиенс на протеста вчера. Без повече коментари.

119

До 114

преди 1 седмица

С висше съм, средно висок доход и служител. И съм антиКОВИДваксър.

118

До Германеца

преди 1 седмица

Остана - Хомо Сапиенс. Другите червеи не си знаете бустерите.

117

Тея програмистите

преди 1 седмица

Са такива лузъри че в нормална среда , седят забити в дъното и за *** не стават камо ли да заговарят момиче !!! Това с големите заплати в IT сектора беше отдавна , до преди да се наводни , сега и един разносвач на хляб взима да не кажа повече пари от тях , по социален е и с по голям шанс за яка мацка , а и доста по отворен към света и живота ...!!! Така че освен че и финансови сте бедни , социално и душевно също !!!

116

Анонимен

преди 1 седмица

Аз интелигентен човек неваксиниран ме познавам. От друга страна - повечето нискоинтелигентни, които познавам, са против ваксииите и всички декламират един набор от теории, коя от коя по-налидничави.

115

100% бай Ганьо

преди 1 седмица

По-добре Да го хвърли на лъва да го изяде.Хем ще нахрани лъва хем баща му ще се мъчи по малко