125

Анонимен

преди 4 месеца

Броят на починалите в България през ноември е почти два пъти по-висок от обичайния отпреди пандемията. Това съобщи европейската статистическа агенция Евростат в петък. Всимко е наред. Умрели са от ваксини явно..

124

Анонимен

преди 4 месеца

Meanwhile in Bulgaria...

123

Анонимен

преди 4 месеца

Обясни си телрийката на семействата на 40 те хиляди умрели. Толкова е инкрементът. Или таИ статистика е фалшива?

122

Анонимен

преди 4 месеца

Ковидитиотията ходи и по образовани, и по не толкова образовани; по софиянци и по провинциалисти; по работници и по служители. Просто тези, които се бодат, са наивни в някаква степен, липсва им житейска преценка за нещата.

121

до 129

преди 4 месеца

Съгласен! Да приемеш набързо скълъпен бъркоч, с неясно съдържание, неясни дълготрайни последствия, но пък със съмнителна ефикасност срещу болест, с незначителен за здравето риск и смъртност под 1%, за мен е гениално. Радвам се, че и статистиката на която се позоваваш го потвърждава. Аз клетият, така и ще си остана *** и с естествен имунитет.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Точно така, от ваксините се умира. Един сервитьор ми го каза, от Харманли.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Пленарната от Амазонията имат в пъти повече акъл отколкото редовия българин.

118

Някоя

преди 4 месеца

Като живеят в изолация тези племена, откъде точно ще се заразят, та да им трябва чак ваксина?!? А бащата случайно е починал по неясни причини след като се е ваксинирал... Съвсем случайно ще да е, да!!! Нищо, че е доказано, че летален изход би могъл да настъпи в следствие от ваксината наколко месеца след самото ваксиниране...

117

До 128

преди 4 месеца

Пич, не спори с мен, това са проучвания. Пита ли са теб, родата ти, братчедите, социалния ти кръг . Блеснали сте, очевидно

116

до 114

преди 4 месеца

Така е. От ваксините се поумнява. Само забравиха да кажат на кой бустер, ама ти не се предавай. Все някога и теб ще те огрее.

115

Бисмарк

преди 4 месеца

Добре,че Ото Фон Бисмарк изобрети пенсията ,че и на Балканите такива спасители щяха да ви разнасят с мачете до върха на планината ,където да ви 'спасяват' Не че сега в старчески домове е друго ,но все пак е къде къде по цивилизовано от това.

114

До 123

преди 4 месеца

Добре 123, браво, ти си изключение. Седни си.Само да знаеш - УНСС, НБУ и провансалските унита не ги броим ;)

113

Анонимен

преди 4 месеца

Видяхме го хомо сапиенс на протеста вчера. Без повече коментари.

112

До 114

преди 4 месеца

С висше съм, средно висок доход и служител. И съм антиКОВИДваксър.

111

До Германеца

преди 4 месеца

Остана - Хомо Сапиенс. Другите червеи не си знаете бустерите.

110

Тея програмистите

преди 4 месеца

Са такива лузъри че в нормална среда , седят забити в дъното и за *** не стават камо ли да заговарят момиче !!! Това с големите заплати в IT сектора беше отдавна , до преди да се наводни , сега и един разносвач на хляб взима да не кажа повече пари от тях , по социален е и с по голям шанс за яка мацка , а и доста по отворен към света и живота ...!!! Така че освен че и финансови сте бедни , социално и душевно също !!!

109

Анонимен

преди 4 месеца

Аз интелигентен човек неваксиниран ме познавам. От друга страна - повечето нискоинтелигентни, които познавам, са против ваксииите и всички декламират един набор от теории, коя от коя по-налидничави.

108

100% бай Ганьо

преди 4 месеца

По-добре Да го хвърли на лъва да го изяде.Хем ще нахрани лъва хем баща му ще се мъчи по малко

107

Анонимен

преди 4 месеца

Наши ги видяхте антиваксърите вчера - интелектуалец до интелектуалец. Толкова невежи, че трябваше с автобуси да ги карат до София, че сами биха се изгубили. Биомаса.

106

Анонимен

преди 4 месеца

Всъщност това което ви показват на снимката журналята е примитив от диво племе, който носи баща си на върха на някоя планина за да го разчлени и убие насилствено чрез ритуално убийство на 'милостта'.Това е традициона практика при тези народи и при много други нецивилизовани племена и дори днес се практикува активно и се нарича Сеницид на английски.Сещайте се в контекста на Ковид какво ви казват глобалист комунистите.