144

До 158

преди 2 години

Дефинирай "постъпил умно"! Лесно е защото е дилема. Ваксина или не. Умно или не?

143

До 153

преди 2 години

Първо мисля, че три дни ще трябва да ти обяснявам, защо няма такова нещо като групова умност. И не, нито ваксърите, нито антиваксърите са умни, погледнато групово. И в двете групи има всички нюанси на човешкия интелект. Единственият въпрос, който има смисъл в контекста е дали ти лично си постъпил умно. Това, че някой гений, или слабоумен е постъпил като теб, не променя твоя личен интелект.

142

Почуда

преди 2 години

Лени Рифенщал ще позеленее от завист пред този връх на пропагандата, съветниците на премиера къде блеят

141

Анонимен

преди 2 години

Измират масово хора в болниците. Ако се провеждаха аутопсии май крайната диагноза нямаше да е ковид. След като не допускат роднини на свиждане в болниците трябва да се сложат навсякъде камери и да има електронен достъп до досието на пациента. Не се вижда доктори, сестри и санитари дали си вършат работата или чакат само руушвето.

140

До 151

преди 2 години

Относно ***: Човек вижда толкова, колкото знае. Мисля че немски философ го е казал.

139

Анонимен

преди 2 години

Да приемем че антиваксите са по-умните. Те са някакъв процент от хората на Земята. България има един от най ниските % на ваксинация, което значи че е приютила значителен процент от всички антивакси по света. Сега ми обяснете как се случи, че толкова много титани на мисълта и познанието се концентрираха в мъничка България? Да не е от българското кисело мляко?

138

До 145

преди 2 години

Трудно се разбира какво си написал. Очевидно невеж и неграмотен. Демонстриращ изключително нисък умствен капацитет. И да, щом в твоето село никой не е карал тежко ковид, значи няма ковид. То така - на простия човек мирогледът му стига максимум донсъседния град, както ти сам каза.

137

Анонимен

преди 2 години

скоро ще го носи към гробищата

136

Анонимен

преди 2 години

Мои го носи за да го излекуват! Това за ковид ваксата хич не го вярвам

135

До предходноя

преди 2 години

Прав си. Щом не познаваш умрели от ковид, значи няма. Сега го обясни на жена ми - анестезиолог в ковид реанимацията във ВМА. Обясни й как най-вероятно е изписвала по 11 трупа на ден - все мъртви души от избирателни списъци. Прав си. Ти сам призна, че си от 80те % без мозък. Чул и той нещо за някакви списъци и повтаря. Прав си. Вие нискоинтелигентните винаги сте прави, нали знаеш.

134

Анонимен

преди 2 години

Тъжно да дано това ни подсети поне за малко да оценяваме живота който ни е даден и късмета да сме родени в донякъде бяла държава.

133

Анонимен

преди 2 години

Ти луд ли си какви 40к умрели, повечето са мъртви души от избирателните списаци, просто на другите избири ще участват хора по близко до бройката на това преброяване, само попълвате числа сведени и си мислите че 80% от останалото население ви вярва, не познавам тежко болен познавам само един дори е от друг град дето казаха че е умрял от ковид или (антибиотици).но познавам оскотели от стра ваксинирани който така са се озлобили че и работата не върви и хората смятат да я сменят.

132

Анонимен

преди 2 години

Ами не са. Тези с ваксини не умират от ковид. Други 40 к умряха. Ама нямаш капацитет да го разбереш. С две мозъчни клетки - една за равновесие и една за сране по клавиатурата.

131

до 141

преди 2 години

Не знам едноклетъчно. Ти кажи. Нали ти ги четеш и им вярваш безрезервно?

130

Анонимен

преди 2 години

Защо им е ваксина в гирата то по големите градове наблъскани 80 процента го усетиха като хрема, сериозно ли очаквате състрадание, тва само умряли от страх хипондрици от настика биха го споделили, *** има на всякаде, даже нямам думи колко много обществени *** има на света, дето очакват на граба да им пише "Стълб на обществото, все пак успях да прегърна дъртите си родители преди да си бия 4-та"

129

Анонимен

преди 2 години

40 000 човека от ваксина ли умряха бе, австралопитек ?!?!

128

Анонимен

преди 2 години

Свръхсмъртността е завишението на средния брой починали, като те се сравняват с умиранията през съответния месец 2016 - 2019 г. Показателят регистрира умрелите по всички причини, не само починалите от COVID-19 в болниците, и се смята за достоверен показател за действителния мащаб на здравната криза, предизвикана от COVID-19. Данните са събрани от ежеседмичните доклади, изпращани от националните статистически органи в европейските държави до Евростат.97% от умрелите са без ваксини.

127

Анонимен

преди 2 години

Относно българската статистика, в избирателните списъци на последните избори имаше 8 милиона. Точка по въпроса.

126

до 135

преди 2 години

Ти ходи ли да обясняваш твоята на умрелите от ваксината, или то такива не съществуват, или пък за теб те не са хора, ако и да са ваксъри?

125

Анонимен

преди 2 години

Броят на починалите в България през ноември е почти два пъти по-висок от обичайния отпреди пандемията. Това съобщи европейската статистическа агенция Евростат в петък. Всимко е наред. Умрели са от ваксини явно..