154

хахаха

преди 1 седмица

Новата Холивудска боза вече е започнала да се снима.

153

Случи се и още има..

преди 1 седмица

Слушайте 'ора селяни,що се е чудо случило ,случило Йоще видяно.....Де се е чуло видяло син баща вързан да кара , син баща вързан да кара , да кара да го продава.

152

До 159

преди 1 седмица

"Постъпил умно" означава извлякъл максимална полза на минимална цена. Дали, като си се ваксинирал си постъпил умно не мога да знам. Едно е да си 90 годишен с единия крак в гроба и всяка следваща секунда да ти е дар от Бога... тогава няма да е много умно да се притесняваш от дълготрайните странични ефекти на ваксината. Друго е да си 20 годишен, здрав, прав и да се ваксинираш с нещо дето никой не знае как ще се отрази след 5-10г...

151

До 158

преди 1 седмица

Дефинирай "постъпил умно"! Лесно е защото е дилема. Ваксина или не. Умно или не?

150

До 153

преди 1 седмица

Първо мисля, че три дни ще трябва да ти обяснявам, защо няма такова нещо като групова умност. И не, нито ваксърите, нито антиваксърите са умни, погледнато групово. И в двете групи има всички нюанси на човешкия интелект. Единственият въпрос, който има смисъл в контекста е дали ти лично си постъпил умно. Това, че някой гений, или слабоумен е постъпил като теб, не променя твоя личен интелект.

149

Почуда

преди 1 седмица

Лени Рифенщал ще позеленее от завист пред този връх на пропагандата, съветниците на премиера къде блеят

148

Анонимен

преди 1 седмица

Измират масово хора в болниците. Ако се провеждаха аутопсии май крайната диагноза нямаше да е ковид. След като не допускат роднини на свиждане в болниците трябва да се сложат навсякъде камери и да има електронен достъп до досието на пациента. Не се вижда доктори, сестри и санитари дали си вършат работата или чакат само руушвето.

147

До 151

преди 1 седмица

Относно ***: Човек вижда толкова, колкото знае. Мисля че немски философ го е казал.

146

Анонимен

преди 1 седмица

Да приемем че антиваксите са по-умните. Те са някакъв процент от хората на Земята. България има един от най ниските % на ваксинация, което значи че е приютила значителен процент от всички антивакси по света. Сега ми обяснете как се случи, че толкова много титани на мисълта и познанието се концентрираха в мъничка България? Да не е от българското кисело мляко?

145

До 145

преди 1 седмица

Трудно се разбира какво си написал. Очевидно невеж и неграмотен. Демонстриращ изключително нисък умствен капацитет. И да, щом в твоето село никой не е карал тежко ковид, значи няма ковид. То така - на простия човек мирогледът му стига максимум донсъседния град, както ти сам каза.

144

Анонимен

преди 1 седмица

скоро ще го носи към гробищата

143

Анонимен

преди 1 седмица

Мои го носи за да го излекуват! Това за ковид ваксата хич не го вярвам

142

До предходноя

преди 1 седмица

Прав си. Щом не познаваш умрели от ковид, значи няма. Сега го обясни на жена ми - анестезиолог в ковид реанимацията във ВМА. Обясни й как най-вероятно е изписвала по 11 трупа на ден - все мъртви души от избирателни списъци. Прав си. Ти сам призна, че си от 80те % без мозък. Чул и той нещо за някакви списъци и повтаря. Прав си. Вие нискоинтелигентните винаги сте прави, нали знаеш.

141

Анонимен

преди 1 седмица

Тъжно да дано това ни подсети поне за малко да оценяваме живота който ни е даден и късмета да сме родени в донякъде бяла държава.

140

Анонимен

преди 1 седмица

Ти луд ли си какви 40к умрели, повечето са мъртви души от избирателните списаци, просто на другите избири ще участват хора по близко до бройката на това преброяване, само попълвате числа сведени и си мислите че 80% от останалото население ви вярва, не познавам тежко болен познавам само един дори е от друг град дето казаха че е умрял от ковид или (антибиотици).но познавам оскотели от стра ваксинирани който така са се озлобили че и работата не върви и хората смятат да я сменят.

139

Анонимен

преди 1 седмица

Ами не са. Тези с ваксини не умират от ковид. Други 40 к умряха. Ама нямаш капацитет да го разбереш. С две мозъчни клетки - една за равновесие и една за сране по клавиатурата.

138

до 141

преди 1 седмица

Не знам едноклетъчно. Ти кажи. Нали ти ги четеш и им вярваш безрезервно?

137

Анонимен

преди 1 седмица

Защо им е ваксина в гирата то по големите градове наблъскани 80 процента го усетиха като хрема, сериозно ли очаквате състрадание, тва само умряли от страх хипондрици от настика биха го споделили, глупаци има на всякаде, даже нямам думи колко много обществени *** има на света, дето очакват на граба да им пише "Стълб на обществото, все пак успях да прегърна дъртите си родители преди да си бия 4-та"

136

Анонимен

преди 1 седмица

40 000 човека от ваксина ли умряха бе, австралопитек ?!?!

135

Анонимен

преди 1 седмица

Свръхсмъртността е завишението на средния брой починали, като те се сравняват с умиранията през съответния месец 2016 - 2019 г. Показателят регистрира умрелите по всички причини, не само починалите от COVID-19 в болниците, и се смята за достоверен показател за действителния мащаб на здравната криза, предизвикана от COVID-19. Данните са събрани от ежеседмичните доклади, изпращани от националните статистически органи в европейските държави до Евростат.97% от умрелите са без ваксини.