34

Лекарства за нос

преди 1 седмица

класическа пропаганда - нова теза и ново име във всеки абзац, с идеята че инж. балкански чете заглавие и подзаглавие, ако новината е повече от 20 думи

33

Лекарства за нос

преди 1 седмица

кажете си го директно - кой неще спутник, ше праи естествен имунитет. нещо не виждам китайски учени да говорят мангърщини. китай обяви военно положение, направи си ваксина и я раздаде на африканците. за награда получи лъвския пай от държавни поръчки. кои са тия учЕни дето ги говорят тия работи - бог знае

32

Анонимен

преди 1 седмица

А доц. Мангъров отдавна го каза.Не ваксини, а адекватна доболнична помощ и профилактика.Не пийте алкохол , взимайте имуностимулатори и живейте спокойно.Страхът се подклажда от производители на ваксини

31

Totenkopf

преди 1 седмица

"Африканските учени" - малиииии

30

Анонимен

преди 1 седмица

Аз не знам защо трябва да се уча да живея с коронавируса, след като го изкарах за 2 дена през 20200та, март месец и повече не го срещнах. Беше си един обикновен грип със загуба на обоняние само, което ми се върна на следващата седмица.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Аааааа, вече почнахме да взимаме челен пример от Африка? Скоро ще отрекат смислието на всички строги мерки, ваксини и заръки на СЗО1 но ще е късно лейди и джентълмен.

28

US Motherfucker

преди 1 седмица

До Киро Не само от Африка вземат примери, но и от санчопансовата махала със "сивите гълъби", маанета, сонети, кючеци, чалга и прочее интелектуални занимания. Прогресират...

27

do 26

преди 1 седмица

Преди година преди ваксините в израел умираха по 2-8 човека дневно катоизключим един пик и то в първата вълна.Какво да сравняваме същата смъртност като преди ваксината,ниска..И перфектна здравна система ти сериозно ли сравни израел с Бг

26

един

преди 1 седмица

До Продавам ментета..В Израел от Ковид за 2 години са починали 8 200 човека, тук толкова умряха само за последните 2 месеца. И там населението е близо 10 милиона, тук - 6.5 милиона. Вчера в Израел са починали 5 (пет) човека, тук - 88. Още сравнения искаш ли?

25

Хасан

преди 1 седмица

Еваллата на африканците, за да разберат закръглените седалищни части от анг ло - саксон ската част на света, както евро бюрократите, че идва края на големите пари от ва пси, пцри и т.н.Крайно време беше! Слава на Африка!

24

До 777

преди 1 седмица

До 777Ама разбира се,но има ресторанти в Лагос,където ще ти извадят черния дроб и някой местен вожд ще ти изяде черния дроб суров,докато те пекат на шиш за вечеря.Толкова за Нигерия.

23

един

преди 1 седмица

До Африканците. Със сигурност са по-умни от 80% от българите. Но потърси в нета кой е Уотсън, какво е открил (заедно с Крик), с какво значение е откритието им и неговото изказване през 2007 за което му е отнета Нобеловата награда (е, после тихичко му я върнаха, де).

22

Африканците

преди 1 седмица

се оказаха по умни от инфантил европееца, без коментар...

21

Оберщурмбанфюрер

преди 1 седмица

В интерес на истината никой не знае нищо за Африка. Инфото е много мъгливо, а и Африка е континент с доста държави, които и географ няма да може да изброи поименно, но европейците и усаняците са им направили телевизия, за да гледат какво става по света, по хуманни причини и да знаят в какъф бардак и разкошна мизерия живеят. Да не думам, че има държави, в които канибализмът е основното "вегетарианско" ястие. Та така с изпреварваща Африка, също като изпреварващото СеСеСеРе. Конец Фильма.

20

Анонимен

преди 1 седмица

КОВИД ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА.КОВИД ПАНДЕМИЯ НЯМА.БИЛ ГЕЙТС И ЖЕНА МУ ПРАВЯТ ВСИЧКИ МРЪОТИИ СЪЗДАИ ВИРУС КОЙТО ЗАСЯГА ХОРА С ДРУГИ СЪСТОЯНИЯ И СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА В БЕЛИЕ ДРОБОВЕ ПОСЛЕ ГИ УБИВАТ С КИСЛОРОД В БОЛНИЦИТЕ ЗА ДА НАМАЛЯТ НАСЕЛЕНИЕТО.НОВ СВЕТОВНЕ РЕД. КИБОРГИ ПОДВЛАСТНИ НА БИЛ ГЕЙТС КОЙТО ИСКА ДА УПРАВЛЯВА СВЕТА С КОМПЮТЪР. НЕМИСЛЕЩИ ХОРА ПРОСТИ НЕВИЖЕ ДУХОВНО НЕОСЪЗНАТИ САМОУБИВАЩИ СЕ С НЕГАТИВНИ МИСЛИ ПОСТЪПКИ ХРАНА И ВАКСИНИ.ВИЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ В БОГ И ЛЮБОВТА ЗАТОВА НЕ СТЕ ЗДРАВИ.

19

Анонимен

преди 1 седмица

До БокоОсвен кадъната, другите модератори са настроени негативно, тоест съм забелязал, че ме подкрепят :))

18

777

преди 1 седмица

В Африка икономиката се развива с бурни темпове, а Нигерия до 25 години ще мине с 400 милиона населението на китай. Имат и много добри програмисти и като цяло, там вече ще се води силиконовата долина на света.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Африка имат много СПИН и единствено ги спасява. че всяка жена ражда по 10 деца и някои оцеляват.

16

Продавам ментета

преди 1 седмица

Някой даде пример с Израел. Да кажа, че сега са в червената зона, въпреки 5 бустера.

15

Киро лъжеца

преди 1 седмица

При 75% ще махна сертификата, честна дума, евентуално.