54

до 52 от африканчо

преди 1 седмица

В африка хората си мрат като мухи и на никой не му пука. Там само от физически глад умират над 10 милиона годишно. Не става за сравнение с Европейските държави.

53

Дрът Пърч

преди 1 седмица

В Африка винаги се е разчитало на естествения подбор.То няма и как. Хората там са "по-близко до природата" :-)

52

Анонимен

преди 1 седмица

Там където не се финансира убиването, вирус няма. А там където убиването е първата цел, като в Европа на Урсула, там крематориума на концлагера работи с пълна сила. Дори поставят канадци че местните нещо не убивали добре.

51

Анонимен

преди 1 седмица

Това с 10% ваксинирани не е вярно. ЮАР има над 30%, Ботсвана над 40%. Може би усреднено към цялото население на Африка да е 10%, но там влизат и райони, където не идват хора от самолетите да пренасят вируса.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Какво показва примера с Африка ли? Ами показва, че там където най-малко се интересуват и най-малко могат да повлияят крайната сметка на големите фарма компании най-малко умират от КОВИД, там където имат пари и могат сериозно да ударят джоба на фарма компаниите много народ мре все от КОВИД. Пропаганда яко.

49

Анонимен

преди 1 седмица

Докъде стигна западния свят, вече африканците са по-разумни от нас.

48

Анонимен

преди 1 седмица

До 77Кения беше затворена за година и имаше вечерен час от 22ч до 6ч

47

Анонимен

преди 1 седмица

До До един- Маняк тук са умрели 32 000 С Ковид. Все още никой не е погледал смъртните актове да види какво пише там. Ако направят една комисия да прегледа тия смъртни актове да не вземе да се окаже, че една камара от тия 32000 са починали от инфаркти, инсулти, рак и диабет! Реалния брой починали тук е в пъти по-нисък от обявения, както в Щатите сега си признават, че на места е завишен с ДО 60%, CNN съобщиха за 40% в някои щати като Ню Йорк. Тук сигурно е със 70%

46

Всичко е измама

преди 1 седмица

А някои се и надупчиха отгоре на всичко. Ха ха ха

45

До един

преди 1 седмица

"В Израел от Ковид за 2 години са починали 8 200 човека, тук толкова умряха само за последните 2 месеца. И там населението е близо 10 милиона, тук - 6.5 милиона. Вчера в Израел са починали 5 (пет) човека, тук - 88. Още сравнения искаш ли?" - - - - - - Пропусна най-важното - да сравниш здравните системи /то няма и как - тук система няма/ и лечебните заведения /на някои от нашите само името им е такова/.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Примерът с Африка доказа, че всичко е отново шменти- капели - да спечелят отново фармапроизводителите и търгашите, както и тези, дето им правят реклами по медии и форуми. Нищо повече.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Времената на локдауна са към своя край някъде към 2030 г. не остана . Стискайте зъби и си сложете абокат!

42

до Фактите

преди 1 седмица

и ти вярваш че някой в Африка ти води реална статистика. Или си наивник или глуппак.Те не си знаят колко точно им е населението ти ще ти броят умрели.

41

Анонимен

преди 1 седмица

антиваксърите да заминават за Африка може и джунглите, там да оцеляват по природен начин.

40

Фактите

преди 1 седмица

Колкото по-малко ваксани, толкова по-малко болни и умрели от "ковид"! Факт! Африка го доказа!

39

бсп

преди 1 седмица

До АнонименТакива като теб трябва да са в лечебно заведение.По-опасни от всякакви пандемии.

38

До 36

преди 1 седмица

Като си там където твърдиш, какво ти е впечатлението за средната възраст на населението, раждаемостта, безконтролната употреба на антибиотици последните 40 години. Ей така, за едни сухи съчки питам!

37

Анонимен

преди 1 седмица

АЙДЕ ЗАТВАРЯЙТЕ ЦИРКА НАПРОЛЕТ, ЧЕ НИ ПИСНА ВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ

36

Ти да видиш..

преди 1 седмица

Аз челен пример от Африка не признавам.Русия е нашия челен пример.Ха ,ха..!

35

77

преди 1 седмица

Ха ха ха, локдаун в Африканска страна, скоро не съм се смял така. От април 2021 съм в района - Кения ,Уганда, Ю.Судан, за никакъв локдаун не съм чувал, камо ли да е в действие. Едиственото което се вижда е използването на маски, но и това го снижиха до обществен транспорт / доколкото го има / и самолети. Мисля че без да познават Мангъров по принуда следваха препорукте му, изграден е стабилен естествен имунитет от преболедували. Няма препулнени болници, смъртността се движи в обичайните граници.