440

Тея па!

преди 2 години

Руснаците ще оставят горещия картоф - Украйна да изстине първо! После ще решават дали да се хабят да подправят прегоряла и смрадлива каша!

439

Анонимен

преди 2 години

651-- по надолу бях писал. Русия няма да нападне. тя ще щипка по малко за да ги боли повече есес овцете и ХОХЛИТЕ.

438

Анонимен

преди 2 години

648- това са казали руснаците онзи ден. демек есес овцете да си помислят.

437

Разбити илюзии

преди 2 години

След тази статия доста зелени са оставили топли локвички по пода.

436

Красноречиво

преди 2 години

"Изтънчените войни не съществуват в руския стратегически речник." АБЕ ЕЙ ИЗВРАТЕНЯЦИ! УСЕТЕТЕ СЕ! какви "изтънчени войни" ??!! Руснаците значи са прави във всяко отношение! Войнта е една и тя е отечествена! И е груба гадна и ужасяваща!

435

Анонимен

преди 2 години

645- искаш да кажеш че ако един 50 кг. човек със един 9мм. застане срещу един 150 кг. човек 150 килограмовия има шанс ли. Путин им каза натисне ли КОПЧЕТО ще им блокира живота.

434

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ НЯМА ДА НАХЛУЕ. РУСИЯ ЩЕ КЪСА МАЛКО ПО МАЛКО, ЗА ДА ГИ БОЛИ ЕСЕС ОВЦЕТЕ И ХОХЛИТЕ. ЗАПОЧНА СЪС КРИМ, НАРЕД СА ДОНБАС И ЛУГАНСК. И СЛЕДВА КИЕВ.

433

Анонимен

преди 2 години

Юруш натоооооо уууудари Русия сега е най уязвима!!!!!! Не се замисляйте Ами помогнете на Украйна да си върне Крим, Донбас и донецк

432

добре

преди 2 години

Но ако не нахлуе, ко прайм?

431

Анонимен

преди 2 години

До ОберщурмбанфюрерКой нормален ще си прави профил в коментарната секция, та чак и снимка ще си слага, ако не е професионален т.р.о.л.? Абе, Иво , кажи *** тва ти ли си?

430

Тони Монтана

преди 2 години

Европа има , и тепърва ще става по-зле, един голям проблем за водене на бойни действия - населението й е много омешано и изнежено,, и тепърва ще продължават да идват арабели и африканци, а старите кореняци-европейци застаряват. Също така масово се пропагандира , че няма лошо да си мека китка. В резултат на което, доста от младежите минават на другия бряг. Така силна армия не се прави.

429

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Моите източници винаги са сериозни. The World Factbook / или / cia.gov/the-world-factbook --- Enjoy.

428

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До до оберщурмфашагата --- Защо трябва да доубивам полуумрял кон ? Никакъв шмайзер. Оставяш го да умре и конец фильма. Относно така вълнуваща снимка, придружаваща моя ник, за пореде път ще кажа: Измийте си очите, почистете гурелите и вижте ЧИЯ физиономия е на снимката, но в немска униформа, за да не обиждате един от водачите на постСеСеСеРето именувано с гръмогласното име "Руска Федерация".

427

математикъ

преди 2 години

До Боби 632 * Човекът е показал защо е станала грешката. В най-точният справочник издаван от правителството на САЩ, от който черпят държавите в целия свят, включително и Русия, и пресата, но не са внимавали.

426

Копейкин

преди 2 години

"Изправени сме пред реалност, в която Русия, въпреки че икономиката ѝ е с размерите на тази на Португалия, е способна да тормози и сплашва континента благодарение на енергийните си запаси и готовността си да проектира огромна военна мощ."_____ Аман от фейк анализи. Според ранглистата на МВФ Русия е на 6 място в света по брутен вътрешен продукт. Каква Португалия, какви 5 стотинки!?!

425

до оберщурмфашагата

преди 2 години

Ало, фашагата-*** (чак пък и снимка е сложил), като си толкова отворен, хващай шмайзера и се опитай ПАК срещу руснаците. Ама после да не ревеш пред дойче веле как са те евали в мазето ти братушките. Някой хора не си взеха поука вече 100 години. Като гледам как разни хитлеро-*** са се завъдили отново си мисля, че Белене им е било малко изглежда.

424

Анонимен

преди 2 години

$3,875,690,000,000 - БВП на Русия----------$1,714,860,000,000 - БВП на Испания----------$331.64 billion ($331, 540, 000, 000) --- БВП на Португалия------------Нека направим едно сравнение на БВП на Русия - виж по-горе - и това на 51 пъти по-малка по територия Япония, с нейното БВП = $5,224,850,000,000, което доказва, че Русия продължава да бъде едно огромно икономическо ДЖУДЖЕ, когато фактите говорят и 'Бог' Путин мълчи.

423

джо

преди 2 години

До 625 Аман от плагиати. Може би анонимника пише от друго име за да си отговаря. Тез *** се сдухаха. Украйна е бита карта , проумейте го накрая.

422

Гад-ател

преди 2 години

Дааа, ако тръгне Россия ще спре този път чак в Португалия

421

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Боби 629 - Ами НЕ важи само за САЩ, защото всичко на световната борса е в долари, доларът е СВЕТОВНА валута, а не рублата с покритие от борш и палмени, нито оризарските юани. Злато, платина, диаманти и други "окаратявания" са в тоже в долари. Нефт и нефтени продукти - долари, хранителните стоки а матушката от Европа са изключение - паунди и/или евро, но когато се калкулират са тоже в ДОЛАРИ. Що тъй?! Да не би да бъркам някъде? ;)