460

Бони

преди 2 години

Нормално е за по-добро бъдеще на света Европа и САЩ да бъдат подчинени и превъзпитани

459

Пушечно месо

преди 2 години

Нека бъдем справедливи. Ако на този етап европейските държави се наложи да се изправят срещу голяма руска сухопътна инвазия, много войници ще се окажат пушечно месо.Западноевропейските сухопътни сили се превърнаха в обемист корпус на мира, като колесните им бронирани машини едва ли са подходящи за бой по калните бойни полета в Източна Европа, огневата им мощ не може да се сравнява с руската, а командната и комуникационната им инфраструктура е силно уязвима за огромните възможности на Русия за водене на електронна война.

458

Анонимен

преди 2 години

Военнолюбци войната не е прайд.

457

Анонимен

преди 2 години

От два дни Русия не е нападала Украйна. Излагате се, всеки ден по една такава статия. Прави ми впечетление и че никой не е тровен с новичок от година. Не сте в крак с добрите традиции на дезинформацията.

456

Галя

преди 2 години

Според пресата на Украина Русия е трябвало да атакува Украйна на 1 декември. Украйна не чакаше. 24 декември - и отново Украйна не дочака. Веднага след новата година - отново Украйна не дочака. Кога, кога? И отново, вероятно Украйна няма да чака руски войници.

455

Анонимен

преди 2 години

Ще видим какво могат "пигмеи" срещу джудже.

454

Русофил

преди 2 години

Ако Русия нахлуе в Украйна ще е достатъчно още в първата минута да бъде насочена една малка ракета по оперативна информация и няколко подготвени десетничка по малкия руски гном където и да се намира за да прави компания на Бин Ладен!

453

Анонимен

преди 2 години

Това, което е ясно обаче, е че навлизаме в нова надпревара в политките на великите сили и че Европа пристига на старта не като силен, единен отбор, а като тълпа от примитивни наивни пигмеи. - тук улучихме в 10-ката

452

Анонимен

преди 2 години

До българин И с какво ще нахлуеш бе, приятелю? Ти нямаш нищо. Самият твой з.дник е абсолютно гол.

451

Ненормален работещ

преди 2 години

към "българина" Прочети какво пише 660! И помисли ако още можеш ...

450

Селянин

преди 2 години

Към т.наричащият се "българин" 667: Кои са "ние"? Възможно е да си единствен но ти си от времето на Людовик IV и си въобразяваш че можеш да говориш "Народа/държавата това съм аз!" Аз не съм от твоите "ние, запомни го!

449

българин

преди 2 години

ако Русия нахлуе в Украйна българите ще му нахлуем в задните части на джуджето... Заклевам се!

448

бл.134 в Зап. парк

преди 2 години

Маййнанта му на слугинаж ЕС. Великите печатари.Накрая и те ще свършат като съюза ,мамейки собственото си население със зелена сделка, количествени улеснения и бързото охлаждане на ядрото на Земята

447

аз

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ - НАПЪЛНО НЕУТРАЛНА!!!НИКОГА СРЕЩУ РУСИЯ!!!!!!!!

446

Анонимен

преди 2 години

Кой комунист е написал тази статия?

445

Анонимен

преди 2 години

Вятърни мелници да сложат и Меркел и Урсула да духат да ги задвижат!

444

Анонимен

преди 2 години

Що бе що опустошителни наще приятели от сащ ще ни ласкат с вазелин няма да боли както сега

443

Съгласен!

преди 2 години

До Анонимен: "Скоро РАСИЯ ще бъде огрята от бяла килотонна светлина" - докато се появява нов световен окен между Канада и Венецуела.

442

Цената на Украйна

преди 2 години

От писаното се разбира ЧЕ цената на Украйна за Русия постоянно ще пада, а цената за НАТО стремглаво ще расте! КАКТО на запада искаха - ето им пазарни отношения!

441

Анонимен

преди 2 години

659-щото там меки китки като теб не виреят.