148

Анонимен

преди 2 години

Трябва да сме наясно, че оставката на Иван Гешев се иска от адвокатите на Баневи, Арабаджиеви, Васил Бижков, Миньо Стайков и десетки други олигарси и престъпници срещу които се водят дела от прокуратурата.Надежда Йорданова е бившата секретарка на Христо Иванов от неговото НПО. Иванов е с прекратени адвокатски права от СГС, няма нито един ден трудов стаж.

147

Анонимен

преди 2 години

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

146

Анонимен

преди 2 години

Народе, защо се плашиш. Избори и пак избори. Само с центрофугата избори ще разчистим плявата

145

Анонимен

преди 2 години

харвърда трябва да се сваля, не заради Гешев. След него трябва да се направи механизъм за сваляне на разни подобни недоразумения по законен път. Инече гледай какво става в момента. Ходиш на избори идва някакъв *** и после не можеш да го махнеш 4 год.

144

Анонимен

преди 2 години

на крива ракета гешев пречи да излети

143

L.

преди 2 години

Как оставка! Не може! Та нали ако Гешев подаде оставка ни чака съдебна пандемия. Плюс това затворите вече са претъпкани.

142

какво се чудим

преди 2 години

Докато Гешев открива и арестува руски шпиони ще му искат оставката нали всички управлващи са подбрани от в резидент Радев-пионката на генерала от КГБ Решетнико

141

Анонимен

преди 2 години

Махат гешев и тези които махат гешев и те да се махат. Писна ми от некадърници. Събрали в парламента някакви жалки креатури дето не могат да си кажат името и щели да правят П като едно голямо Пу

140

Анонимен

преди 2 години

Много им се ще да махнат Гешев преди новите избори през март.

139

анонимен

преди 2 години

Оставка на Радев и неговите неграмотници!!!

138

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против да махнат Гешев, но ако на негово място сложат калинка като "просто кире" ще е голяма глупост.

137

анонимен

преди 2 години

На крива ракета космосът и е крив, на неадекватни управляващи главният прокурор им пречи! Занулиха ни откъм заплати, цените хвръкнаха космически и вместо да работят, ни занимават с изчегъртвания и назначения!х Гешев, не им угаждай, а развърти метлата и всеки ме, според закона!

136

Анонимен

преди 2 години

Аз искам оставката на управляващите. Не стават за нищо

135

Учител

преди 2 години

Както изглежда на харвардските мошеници класен ръководител в Харвард е бил самия Путин! А по икономика им е "преподавал" самият Румен Гечев ! И затова вече виждаме накъде е тръгнала държавата - към пропастта ! И то с голяма инерция !

134

Той ни пречи

преди 2 години

Всичко друго в България оправихме, само Гешев ни остава проблем. А той си е наистина проблем. Пречи ни да си правим каквото си искаме. Да си дойдат спокойно Ц. Василев. В. Божков. Братя Галеви....

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен до 145А вие защо сега не прекратите тези договори, нали сте борци за справедливост, нали Радев каза, че ще сме си върнели държавата? Хайде, действай да ми покажеше как си връщаме държавата!

132

А

преди 2 години

До Кики Милиционерът Дамаджан Рошков е гордост за нацията, така ли?

131

Анонимен до 145

преди 2 години

Цените на всичко се повишават защото се повиши цената на тока и газта в цяла Европа. А за това повишение питай некадърната тиква от Банкя неговото престъпно управление сключваше договорите, и те назначиха работещите в КЕВР.

130

Поскъпване

преди 2 години

Нека Петков, който наруши Конституцията и подаде декларация с невярно съдържание, което е потвърдено от Конституционниянсъд да излезе и да говори за върховенството на закона.Вчера Петков също наруши карантината си, което подлежи на санкция от РЗИ София, но не виждам , някой да е взел мерки срещу него.Така че, излиза, че за партия Продължаваме Поскъпването върховенството на закона важи само за другите, а не за тях!

129

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** на снимката ли иска оствката на Главния прокурор, бе, егати пикльото!