13

Хе,хе!

преди 2 години

Поредната лакърдия за "увеличение" на парите на хората ! Комунист винаги е парадирал с такива обещания ! Само дето не казва откъде ще вземе парите. Нищо, пак гласувайте за "промяна" ! Единственото увеличение, което ще получи суверена е увеличение на глада ! Гарантирано от комунистите! И от техните деца и внуци, които поставихме да ни управляват днес ! Дори златната рибка се изчерви от чутото обещание на комуниста Гьоков.

12

325 ойро заплата

преди 2 години

Даааа, над 700 лева са и........710 лева!

11

Това, което говори

преди 2 години

не е така. На мен са ми намалили с около 6м трудовия стаж. Дали сами увеличението за 2019 и 2017, но за 2018 са пропуснали! Това си е грешка на НОИ и на програмата! За това ще ви пусна жалбата и до вас.И това което го обяснявате за липсващите 2017-2019 излиза, че не е вярно. За едни пенсионери сте го сложили за други не. Даже за 2018 не се ми дали и увеличението от 2% за трудов стаж! Явно жалбите трябва да ги адресираме и до вас. За да повярвате, че в НОИ е вината!

10

Да....ама не

преди 2 години

Тъй увеличените пенсии...всъщност ще бъдат намалени !? И заплатите ще ги "оправят" по същата схема. Някои неща обаче наистина вдигнаха: цените на газта тока бензина дървата лекарствата и храните !Ето това е промяната.

9

Анонимен

преди 2 години

Защо не се обсъжда въобще почасовото заплащане на труда по браншове? Минималната заплата е удобен механизъм за ограбване на човешкия труд. Експлоатацията на човешкия ресурс в България е една от причините за високата смъртност.

8

Сосидж

преди 2 години

Като чета такива статии и ме хваща яд на това какви осигуровки плащам.

7

пенсионер 1

преди 2 години

На лъжата краката са къси!

6

Анонимен

преди 2 години

Гьоко какво са 800лв?Кауфланд Германия 2100 евро Кауфланд България 400 евро.Това ако не е геноцид нз кво е?

5

Анонимен

преди 2 години

Ще ти купя колело ама друг път. А от кой ЩЕ ги вземат кинтите? Експоприация ще има ли. На перки и соларки примерно. Може и някой друг тец. Или договор за износ на ток примерно.

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя лъже повече от празнуващите днес индивиди банго васил.

3

Анонимен

преди 2 години

1000лева ли бе Гьоков?Комунистите *** за зеле не ставате

2

пияница мистик

преди 2 години

Какви дебати бе, нещастници некадърни. Нали "ТВЪРДО" от 1/1/2022 пенсиите щяхте да ги качите с 50 лева, а минималната работна заплата да е 750 лева. Навремето обвинявахте Борисов, че сутрин говори едно, вечер друго, ама той поне си изпълняваше обещанията. А вие сте гОла вОда. Само празни приказки и обещания и нищо изпълнено. Лъжа след лъжа. Минахте и Киро Ментата с многото приоритети.

1

Анонимен

преди 2 години

И нас,които работим при частници,не по 160,а по 220 часа в месеца (без извънредни),какво ще ни огрее тая новина? Такива шефове веднага ще донесат от 9 кладенеца вода и със стотинка няма да ти увеличат заплатата.Ще ти каже "Ти взимаш чисто 800,а знаеш ли ако ти спра всичко,колко трябва да вземеш?" И сме финиш!