208

Анонимен

преди 2 години

Ще изтезава , щом ни ръководят такива цър вули

207

Алоууу

преди 2 години

Брънзалов, пиле шарено, здравната ни система изнудва мен! 35 години и плащам без да съм виждал болница отвътре. Брънзалов, кой точно ти плати образованието, че да се правиш на лекар, а? Не, не са родителите ти. Такива като мен са!

206

Т

преди 2 години

Истината е непреходна! Скоро всички ще отговарят за делата си. Не забравяйте да сте н страната на Истината!

205

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Имай търпение! Изчакай да се отключи проклятието на ваксината! Тогава ще видиш изтезавани!

204

Спрете

преди 2 години

Да ми отдържате здравен задължителен данък !

203

S

преди 2 години

Здравната система изтезава хората, които плащат за здравното осигуряване. А такива като този я обират! Бог да Ви съди според делата Ви! Бъдете здрави и Бог с нас!

202

Спасчо

преди 2 години

Ако Бойко Борисов върне само 10% от това което е откраднал всички болници ще станат супер лукс и даже ще има пари за стриптизьорки които да разсейват болните.

201

Джо

преди 2 години

Този Брънзал обра 5-6 болници "по здравна каса" и почна да реве защото иска още да смуче. Българите дават все повече пари за здраве и получават едно голямо нищо защото няма никакъв контрол къде отиват парите.

200

Д-р Радевски

преди 2 години

До 230, завършил съм, нещо да кажеш полезни идьоте?

199

Пешев

преди 2 години

Точно обратното е - мизерната ни здравна система изтезава хората. Хем трябва да си плащат, хем ги третират по най-лошия начин.

198

Анонимен

преди 2 години

Я колко диванни дофторчета се навъдиха. Да бяхте завършили медицина, а не да си упражявате агитационните способности. Сега други приказки щяхте да редите. А

197

Анонимен

преди 2 години

Господине, понеже не сте доктор, защото не сте защитавал докторска дисертация, а сте си обикновен лекар, не разрушавайте остатъците от авторитет на българските медици! Не омаложавам лекарите! Как пък не се намери един, който да поддържа тезата ви за изтеза-нието! При такъв социално-обществен дисонанс в разбирането ви вместо да убивате пациентите си, потърсете друго поприще! Може би ще имате успех, ако инвестирате в гробище, което ще захранвате от собствения кабинет! Отнемане на апробацията решен

196

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

АБЕ БРЪНЗАЛОВ АБЕ ТЪРГОВЕЦО ТИ ДЕТО НЯМА НАЧИН ДА НЕ СИ КОМБИНА С НЯКОЯ ТРАУРНА АГЕНЦИЯ И ТИ ЛИ СИ ТРЪГНАЛ ДА СЪДИШ.

195

Анонимен

преди 2 години

Част от населението изтезаваше другата като 12 години управляваха ГЕРБ . Част от населението открадна човали с пари с които можеше да има за всички ! И част от населението не купува инкубатори за децата а иска да оправя старите хора

194

Стига бе....

преди 2 години

Dnes.bg, спрете се вече бе! COVID, ваксинация, COVID,ваксинация...и пак COVID, ваксинация! Я по-добре се разкарайте!

193

Анонимен

преди 2 години

Значи когато работя и получавам заплата и понякога се налага да работя повече от обичайното, за което получавам допълнително възнаграждение този който ме кара да правя това и ми плаща ме изтезава. Интересно.

192

Неуважаеми

преди 2 години

"докторе", говориш с долната половина на гърба си. Къпеш се в благинката на своите 30 сребърника, но нали знаеш сак свършва историята накрая?

191

а бре ....

преди 2 години

ако си плащам здравни осигуровки 30 години не е ли редно да получа здравно облужване ако се наложи ... нали за това ги плащам ???? ИЛИ ... изтезавам ли магазина като давам 1 лев и искам да си взема хляба ???? много Н енормални се н авъдиха в последните години !

190

Анонимен

преди 2 години

Да, изгонихте рекарите като ненужни отпадъци. Имам предвид читавите лекари и сега плачете. вече сте напълно компрометирани. Когато бях дете по соца, имаше лекари за които кутия бонбони беше обида, а днес те гледат в ръцете. Не се шегувам, за майка ми ходих и ме зазяпа в ръцете какво му нося. А не носех нищо. Добре, че беше с връзки в болницата.

189

дохторе

преди 2 години

Брънзи..я пак..с тезата..искаш ли 2 имена на 2 *** доктори които са болни след поставяне на бустер,с омикрон.Хора които са всеки ден в отделенията и се опазиха.Сега се възстановяват.Що бе Брънзи..В това се крие гениалното на действията Ви,с бустера разпространявате още и още ..А ако искаш може да се поизтезаваме реално...имам богата фантазия..