13

Анонимен

преди 2 години

Путин ще си върне СССР след като Ленин и Сталин направиха най=голямата държава в света след ПСВ и ВСВ.

12

Непременно

преди 2 години

След ядрената война, която крепостните ще подпалят срещу човечеството, историческото място на кремълските тирани непременно е в Хага и то, ако изобщо останат живи след атаката на американците.

11

Да се знае и помни!

преди 2 години

Путин: Кирилицата произхожда от македонските земи!

10

Трудно се става

преди 2 години

историческа фигура.Но отворете историческите и реалити каналите-пълно е синформация за фюрера,изкачването му на власт,"неговата борба" и пр.Кралица Виктория-разцвет на колониализма и войните за подчиняване на други народи.Наполеон,руските царе,Сталин,кайзерите-всичко е войни,диктатура.Основните политически фигури,влезли в историята,не са били филантропи и алтруисти,акървави диктатори.Путин е на верния път.

9

Анонимен

преди 2 години

Путин спаси Русия от распад след като предателя Горбачове и пияницата а Елцин съсипаха СССР и подариха Украйна. По-голе ми предатели са и от царя подарил Аляска.

8

Анонимен

преди 2 години

Вече го има запазено - редом до Сталин, Хитлер, Пол Пот и Мао!

7

.

преди 2 години

За мен ще остане в историята като човека, който открадна имотите и родовия герб на Романови и шизофренично "украси" Кремъл с комунистически звезди, кръстове и двуглави орли. Самозванец, крадец и убиец. АНАТЕМА!

6

Анонимен

преди 2 години

За Путин е важно наследникът му да е патриот, а не какви са отношенията им, каза Путин в интервю за NBC. Нищо няма да рухне в Русия за една нощ, когато президентът бъде сменен в страната. Сега ситуацията е различна (в сравнение с 2000 г.). Сега има много проблеми, но ситуацията е съвсем различна". Путин изрази готовността си да направи всичко, за да подкрепи своя наследник на поста си, независимо от личните отношения и различията във възгледите, при условие че този човек е изцяло отдаден на страната.

5

Анонимен

преди 2 години

После Путина придут куда более жсткие люди.

4

Европеец

преди 2 години

Русия загуби от нас студената война и като победена страна трябва да си стои тихо и без претенции. Русия не е в Европа, руснаците не са европейци, Русия е Азия. Ако не иска да изпълнява правилата на ЕС да заминава в Китай, ЕС няма нужда от Русия.

3

Е колко още?

преди 2 години

Путин е в историята с двата крака.Дано съумее да остави наследник който да продължи в същия дух.

2

Анонимен

преди 2 години

Световната картина много бързо и неочаквано се промени. 2021г стана окончателно ясно абсолютното стратегическо и военно превъзходство на Русия пред САЩ. Съюзът между Русия и Китай е по силен иконономически и военно от запада. Русия и Китай са новите световни лидери. За първи път от 18 век насам западът губи световната си доминация. Завърши епохата на глобален свят управляван от САЩ с помоща на техните васали ЕС.

1

БПФ

преди 2 години

Путин вече Е в историята. какво ще глътне Китай, бе - имаш ли представа каква огромна индустриална мощ изгражда Русия в Сибир?