53

Алекс

преди 2 години

Ескалация на напрежението с Украйна няма да има.Русия не се интересува от тази пропаднала държава.Китай вече се опита да завземе един руски остров и беше наказан жестоко.

52

US Cocksucker

преди 2 години

Обечам да целувам маратонки на афроси а после да и джвакам хоботите.

51

rusnak

преди 2 години

Путин "бил търсил своето място в историята"? Чак сега ли бе "анализатор"?? С такива заглавия, не е нужно дори да четеш статията:))))

50

US Motherfucker

преди 2 години

До *** лизатор --- Охо, те изринаха долара отдавна. Нали си спретнаха и организация, която да работи със своя валута. Май се казваше иБРИК и май нещо сдаде багажа. От лятото на 2006 до ДНЕС все изпреварва Запада и сваля долара, а събира пари в щатска валута. Вижте им финансовите не/възможности и ще разберете докъде са я докарали.

49

Отстрани погледнато

преди 2 години

Запада даде ценоразписа на Русия - колко ще струва военна интервенция във Украйна. Русия обаче поиска цялата ценова листа и за източноевропейските мижави държавици. Няколко пъти по медиите беше пускана промоция за Украйна стил 'сега или гориш' но Русия устиска западната маркетингова акция и каза че ще прецени каво да си вземе.

48

Тъп лизатор

преди 2 години

"Русия е все по-притисната от Китай." Толкова притисната че даже се канят заедно да изринат долара. Деде то и за малките деца е ясно че в света има два икономически центъра Америка - Китай и три военни центъра - Америка/Нато, Русия и Китай. А още от 00-те Русия се готви да се помири с Китай - затова си оправиха граничните спорове. Ако не си спомняш. Стратегията е многоходова още от войната в Ирак.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25......Ако освен Русия имаше и други цивилизовани страни отвъд Океана и във васалната им Европа, можеха да се разберат по човешки и да няма война! Няколко оли-го-френа много искат война м/у РФ и Юкрейн, а те да гледат сеир. Не познаха! Първата 5-килотона бомбичка ще падне в градинката на Пентагона! Откъде знам ли?С Кунжугутович се чуваме по секретната линия!

46

Анонимен

преди 2 години

Агресор, който анексира чужди територии, води хибридна война срещу свободния свят, изнудва запада, изнася тероризям, създава раздор и интриги на Балканите

45

До Илийчо

преди 2 години

Илийчо, ти не беше ли син на оня Лазаров, дето беше посланик в Италия още от Тошово време? А той станал такъв, благодарение на чичо си - комунистът от старите кадри Кирил Лазаров, бивш финансов министър от онези години? Ти сам не "съветваше" ли пръскащия слюнки филибелишки бракоразводен адвокат Пешо Седесаря? Голям акъл си, няма що! Само за Китай дето се изцепи! В Китай всички офицери са чели "Изуството на войната"! Сун Цзъ, Лао Цзъ и още древни мъдреци! Чърчил високо е ценял тази книга...

44

Човечец някакъв си

преди 2 години

Господин аФторЪт дали знае, че цял свят знае кой е Путин? Както и, че цял свят не знае кой е Илия Лазаров? Едва ли Путин търси своето място в историята, след като направи толкова много за Русия след "алкаша" Елцин....

43

Анонимен

преди 2 години

До ОСМАН БЕГ.....ИМА ЗАПАЗЕНО АРМАТУРНО ЖЕЛЕЗО ДОЛУ ПРИ ПЕЙКИТЕ ПРЕД ВХОДА МИ......Боя се, че някой ще го намери и ще навре една пръчка в гьота ми! Нещо много започнахме да си отвиваме и да дразним народа - титуляр!

42

Анонимен

преди 2 години

Голяма хубава къща с много богатства но с малко хора. .До нея по малка къща ,но със много хора 1,6 милиарда.Рано или късно този народ ще тръгне към голямата къща.

41

Анонимен

преди 2 години

До ВЪЗРАЖДАНЕ Копейкин Честно кажи ти колко руснака познаваш лично?

40

Анонимен

преди 2 години

Когато този изверг умре поне 1 млн. руснака ще му се из*рат на гроба.

39

Анонимен

преди 2 години

Не е лесно кога стоиш между Западния свят и Китай.Русия трябва да избере къде да отиде.Място за трети в този двубой между Запад и Китай няма.

38

Анонимен

преди 2 години

Хулиганина Путин е в много деликатна ситуация - червен картон в Казахстан , американците му казаха солдатите на украинската граница да се върнат в казармите и сия что делат далше .

37

Анонимен

преди 2 години

Путин вече има място в историята............за разлика от тоя, който казва това!!!

36

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

Ние българите обичаме Русия и руснаците са нашите приятели

35

Голям

преди 2 години

Путин е самата история!

34

Анонимен

преди 2 години

АБЕ По-добре да не се стига до там че ще ни се иска да умрем от ковид тогава