225

Анонимен

преди 2 години

С реваншистката си политика и агресия към съседите Путин сам докара НАТО до западните си гразници, никой не иска да му анексират територии и търси закрила.

224

6

преди 2 години

Путин ли докара натовските войски до западните граници на Русия!?

223

До Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Извинявай,ти да не си дете на мигрантите,дето зачеваха по празниците на площадите,докато демократичната полиция блееше баирите.Так ще си!Няма как нормален мозък,да сътвори толкова глупости.Само мозък на *** и то насилсвено заченат може да избълва толкова глупости.И да си пиеш хапчетата редовно,нали.

222

Анонимен

преди 2 години

Кой е този екип, какви хора пишат там .... дреме им на журналястите... важното е да има пропаганда!

221

TALIBAN POWER

преди 2 години

..US TERORISTITE SHTE YADAT ZDRAVO RUSKI YUMRUK! UKRAYNA E RUSKO I SHTE SI OSRANE TAKAVA! ...ZAPLAHI ....RUSIYA SHTE GI RAZMAJE VSICHKI EU I USA!

220

Анонимен

преди 2 години

'' да се уверим, че Украйна никога, ама никога няма да стане член на НАТО '' .................... значи едни мафиоти окупирали Кремъл са готови да жертват собствения си народ и всички съседни народи ... само и само да си запазят крадените милиарди ... за такова нещо се ври в казана адов до девето коляно и там подкупи не вървят.

219

Анонимен

преди 2 години

Руснаците винаги пътуват из Европа на танкове и това е от втората световна насам.Според тях разпадането на СССР беше грешка и сега искат да си върнат всичко както си беше.

218

алкашия е в цайтнот

преди 2 години

няма печеливш ход.

217

Възмутен

преди 2 години

Ама така е, като се работи с половинчати или преиначени факти, се получават забавни безмозъчни анализи... :)) Западната припаганда е жестока, а нашите истерично преписват глупостите от нея. Могат обаче да се намерят части и филмчета от разговорите от срещите. Гледайте източниците от първа ръка, за да разбирате за какво става въпрос! В случая, Русия е напълно в правото си, включително и юридически

216

:)

преди 2 години

НАБЛЮДАВАЙТЕ СИ ВИСОЦКАЯ. :) КОЙТО ЖЕЛАЕ СМЪРТТА НА ЧУЖДИ ДЕЦА,... ХА ХА ХА.И ШИЗОФРЕНИЯ В ПОСЛЕДСТВИЕ, В РЕЗУЛТАТ НА ИЗВРАТЕНИЯ Й БРАК С ИЗВРАТЕНИЯ САДИСТ КОНЧАЛОВСКИ.ХА ХА ХА.АЙДЕ ПИТАЙТЕ ПАК КОЙ/КОЯ СЪМ. :)

215

:)

преди 2 години

ХА ХА ХА.ПОУПЛАШИХТЕ СЕ, А? :)17-18 ЮЛИ И СИ ЗАМИНАВАТЕ ЗА БЛАТНАЯ. BYE-BYE. :) ПЪК ДАНО МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ВИ НЕ ВИ ПРОДАДАТ НА ЕВРЕИТЕ ВМЕСТО ТЕЛЕШКИ ШОЛ. :)

214

:)

преди 2 години

Анастасiя Николаевна Романова съм. :)А, и да задам риторичен въпрос : ВИСОЦКАЯ ЗА КОЛКО ПРОДАДЕ ТРУПА НА ДЪЩЕРЯ СИ НА ЕВРЕИТЕ, ДА Я ИЗЯДАТ? :)

213

Анонимен

преди 2 години

До 63, в колко страни по цялото замно кълбо тези невероятни алкохолици ядоха бой от турците.ей смешници, лягайте си.

212

До Анонимен 258 ---- Да швабите "загубиха" ВСВ, а считате ли, че Русия я спечели ??? Задавали ли сте си въпроса къде евапорираха Варшавский дагавор, СИВ, съветските сателити, като България, Румъния, Полша и да не изброявам всичките. Какво стана с Литва, Латвия, Естония и т.н. Хайде още веднъж да си сверим часовниците по 21 век, като се самозапитаме кой ДЕЙСТВИТЕЛНО спечели ВТОРАТА световна война. ;)

211

Анонимен

преди 2 години

А също така предричам, че на същата дата през юли тая година губерниите ще спрат да внасят данъци към Москва и ще настъпи финансив разпад на федерацията, а след това - може и политически разпад. Ако не и гражданска война.

210

До Анонимен 252 --- Това означава тотална война до дупка и пълно изтощение на Русия, въпреки че в подобна война Русия ще е победител. В момента украинците, които работят в офиса в Мюнхен и техни приятели, не искат да чуят НИЩО за Русия. Омразата им е ескалирала до ента степен и за тях "руснак" означава ВРАГ, който трябва да се убие. Казват, че и техните семейни приятели, съученици, състуденти и роднини мислят по същия начин. Така че....

209

Анонимен

преди 2 години

До ОберщурмбанфюрерФюрерът за разлика от тоя тука, дето сън не го хваща на дивана, изправи на крака една грохнала държава и стресна лошо целия свят. Но неговите обер-групен и пр тикви, тъй като нямаха собствен мозък, изпогинаха безславно като ***.

208

Анонимен

преди 2 години

И ДА НЕ СИ ПЛАЩА ДО КРАЙ СМЕТКИТЕ ЗАРАДИ ИЗМИСЛЕНИ ПРЕТЕНЦИИ.

207

Анонимен

преди 2 години

В ЕВРОПА ВЪЗДЪХНАХА СВОБОДНО, ЧЕ НАГЛИТЕ РУСНАЦИ ПОИЗЧЕЗНАХА ИЗ УЛИЦИТЕ. НЯМА КОЙ ДА КРЕЩИ НА РУСКИ И ДА СЕ ЗАЯЖДА С ХОТЕЛИЕРИТЕ НА ЛОШ АНГЛИЙСКИ. АМИН! :)

206

Анонимен

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ НЯМАТ МОРАЛНИ УСТОИ. ТЕ СА ХОРА БЕЗ МОРАЛ. ВАЖНОТО Е ДА СЕ МЪРЗЕЛУВА ПОВЕЧЕ И ДА СЕ ПИЕ ВСИЧКО, ГОДНО ЗА ПИЕНЕ. А ЖЕНИТЕ ИМ СА ДОЛНОПРОБНИ К-ВИ И В ПОВЕДЕНИЕТО СИ И ДЪЛБОКО В ЛИЧНОСТТА СИ. ТОВА Е МНЕНИЕТО НА ЕВРОПА И САЩ ЗА ВАС И ДОБРЕ ГО ЗАПОМНЕТЕ.