300

Хм

преди 1 седмица

До Диана---Това което Вие предлагате вече е ставало по целия свят.Западняците са предлагали помощта си на по-слабо "цивилизованите" от тях. От начало са ги правели роби а после колонии за експлоатация. Руснаците колкото и да не са "цивилизовани" са наясно с това.

299

Диана

преди 1 седмица

До Хм Всеки може да си мечтае каквото си иска, това не означава нищо..Събитията се случват не от мечтатели, а от политиците там..Обективно погледнато, западът може да постигне мечтите си само "с добро", не с война. Така мисля, защото в Русия има много места, до които изобщо не е стигнала цивилизацията и е повече от ясно, че руснаците имат нужда от помощ, взаимноизгодно сътрудничество и тук е мястото на Запада, но това няма как да се случи докато Русия се чувства заплашена, застрашена..

298

ВънСатаНАТОотДомаНи

преди 1 седмица

Слава на Велика Русия!Слава на непобедимата армия на Руската федерация и на Шойго !Да живеят Путин,Лавров и Шойго !Господ здраве да им дава и да ги дари с дълги години живот,за да дри щят световните терористи (ФАЩ и Ингилизия) от яд и от злоба и за да живеят в мир внуците и правнуците ни!Амин!

297

ВънСатаНАТОотДомаНи

преди 1 седмица

Каквото и да драскате срещу Русия ,за да впечатлите световните терористи ,истината се съдържа в следната сентенция:"Там,където Краварят(ФАЩ) на се ре - не се чисти,не се пере." Примери бол,а най-пресните лай на са в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Косово.Да не забравяме лай.ната в Корея, Виетнам.Да продължавам ли !?

296

Хм

преди 1 седмица

Под прикритието на проблемите с Украйна Западния свят мечтае да се сбие с Русия.Да свали Путин и привържениците му от власт.Да сложи начело платени верни марионетки и да започне експлоатация на природните богатства на Русия и 160 милионнота им евтина рабатна ръка.При Елцин това почти беше станало но Путин го прекрати.Каквото и да ти говорят Западняците да знаеш че става дума за пари. Те започват войните за пари и богатства.

295

334

преди 1 седмица

Това човече се изживява като новия Сталин. Не случайно той е неговият идол.

294

Диана

преди 1 седмица

Според мен, разковничето за решението на проблема тук е Украйна. Украйна трябва да осъзнае,че отказът й да реши проблемите си с Русия,заставайки в сянката на НАТО, само усложнява ситуацията там.Именно към Украйна трябва да се насочат световните усилия за решението на проблемите там,не към Русия..Украйна трябва да се срещне с Русия и да постигне споразумение по всички спорни въпроси между двете страни!Проблемът е,че Украйна не е права към руснаците и знае,че трябва да отстъпи пред исканията им

293

Диана

преди 1 седмица

Не мисля, че Русия се впечатлява от някакви санкции към нея - тя е била напълно изолирана 70г. и смята, че това не е "болка за умиралка"..Фактът, че тя все още настоява на невъзможните си изисквания към Запада говори може би твърде ясно за желанието й за реванш по отношение на отнасянето към нея като към не една от водещите световни сили - руснаците приеха, че не са "първи", което не значи, че не са едни от "първите" обаче, и не може те да се унижават така..Руснаците са отмъстителни, жалко!

292

Господин

преди 1 седмица

"Бившите" слуги на КГБ са настоящите слуги на ЦРУ. Е как да потръгне нещо.

291

УКРАЙНА РУСКА

преди 1 седмица

...вън Фашистите и Комиците от Украйна

290

NATO

преди 1 седмица

Да би мирно седяло,не би чудо видяло!!Древна българска поговорка отнасяща се за бандити,дето се смятат за недосегаеми и ненаказуеми.

289

Kolchak

преди 1 седмица

Пожелавам от сърце на тези, които чрез войни решават икономически проблеми, да се пържат в деветия кръг на Ада, на чийто държател те са слуги!

288

Анонимен

преди 1 седмица

НАТ Овците пуснали някви да дирят бавачки, шамани, да им баят че имали душевно разстройство което се разпространявало по бърже от омикрон.

287

Анонимен

преди 1 седмица

Геополитическите игри на САЩ и НАТО водят към война! Нищо ново: Югославия, Ирак, Либия, Аганисстан, Сирия, кой е следващия? Не се блъскайте , моля; за всички ще има бомби. Сакън само Путин да не ни потопи самолетоносачите.

286

Анонимен

преди 1 седмица

ПУТИН ТРЯБВА ИЛИ ДА ВРЪТНЕ КРАНЧЕТО, ИЛИ ДА НАТИСНЕ КОПЧЕТО, ПЪК АКО ОСТАНЕ НЯКОЙ НЕКА ПЛЯМПА,

285

Анонимен

преди 1 седмица

СТИГА РЕВЕТЕ БЕ ЕСЕС ОВЦИ, РЕВЛЬОВЦИ, НАПЪЛНИХТЕ ЛИ ПАМПЕРСИТЕ, ПО РАНО ОТ ЕДНО КОРАБЧЕ "АМБЪР" МАЙ БЕШЕ, ПОСЛЕ ОТ ЕДНО СУ "ДОНАЛД КУК" ОСТАНА БЕЗ ЕКИПАЖ. ВЪВ КРИМ СМЕЛИТЕ ХОХЛИ ГИ ИЗМЪКНАХА ГОЛИ ОТ КАЗАРМИТЕ.

284

Bravo

преди 1 седмица

O4udvashta tuk e negramotnostta na russso-robite!

283

Анонимен

преди 1 седмица

Абе не слуша Путин и това е. Точно това негово поведение води до война, не друго. Всички са послушни, а той - не. Откъде накъде?

282

Анонимен

преди 1 седмица

долу сащ9750

281

Шефа

преди 1 седмица

Твърдоглавието на НАТО и слепотата че има нови играчи на световната сцена , с по-добри оръжия и боен дух, ще им коства много!Но който е сляп не играе карти!Очевадно е че англосаксонците събрани в 4 държави няма да могат да се опълчат на останалия свят около Русия и Китай!Затова Ванга предупреди до 23-та година българите да се пребират в България !