245

УКРАЙНА РУСКА

преди 2 години

...вън Фашистите и Комиците от Украйна

244

NATO

преди 2 години

Да би мирно седяло,не би чудо видяло!!Древна българска поговорка отнасяща се за бандити,дето се смятат за недосегаеми и ненаказуеми.

243

Kolchak

преди 2 години

Пожелавам от сърце на тези, които чрез войни решават икономически проблеми, да се пържат в деветия кръг на Ада, на чийто държател те са слуги!

242

Анонимен

преди 2 години

НАТ Овците пуснали някви да дирят бавачки, шамани, да им баят че имали душевно разстройство което се разпространявало по бърже от омикрон.

241

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ТРЯБВА ИЛИ ДА ВРЪТНЕ КРАНЧЕТО, ИЛИ ДА НАТИСНЕ КОПЧЕТО, ПЪК АКО ОСТАНЕ НЯКОЙ НЕКА ПЛЯМПА,

240

Анонимен

преди 2 години

СТИГА РЕВЕТЕ БЕ ЕСЕС ОВЦИ, РЕВЛЬОВЦИ, НАПЪЛНИХТЕ ЛИ ПАМПЕРСИТЕ, ПО РАНО ОТ ЕДНО КОРАБЧЕ "АМБЪР" МАЙ БЕШЕ, ПОСЛЕ ОТ ЕДНО СУ "ДОНАЛД КУК" ОСТАНА БЕЗ ЕКИПАЖ. ВЪВ КРИМ СМЕЛИТЕ ХОХЛИ ГИ ИЗМЪКНАХА ГОЛИ ОТ КАЗАРМИТЕ.

239

Bravo

преди 2 години

O4udvashta tuk e negramotnostta na russso-robite!

238

Анонимен

преди 2 години

долу сащ9750

237

Шефа

преди 2 години

Твърдоглавието на НАТО и слепотата че има нови играчи на световната сцена , с по-добри оръжия и боен дух, ще им коства много!Но който е сляп не играе карти!Очевадно е че англосаксонците събрани в 4 държави няма да могат да се опълчат на останалия свят около Русия и Китай!Затова Ванга предупреди до 23-та година българите да се пребират в България !

236

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

ДОЛУ РУСИЯ

235

Анонимен

преди 2 години

Алчността на запада е най важният съюзник на руският бандит.Той го знае много добре,апропо турчина тоже.Не в Украйна при тях ще влезе и 90% тарикатите на запад ще правят бизнес с агресора ,ако мине номера.Нещо скимтят,ми изтеглете само хранителните вериги и *** са умрели от глад.Гадно нещо с запада.

234

маде ин Булгари

преди 2 години

Най-добре е, Нато да обяви война на Русия, и веднага да подпише безусловна капитулация.

233

Анонимен

преди 2 години

Ето какво се получава винаги, когато властта се поверява на джуджета, мечтаещи да са великани.

232

14-ти януари

преди 2 години

На 17.12.2021 г. Путин публикува руските предложения за мир в Европа. На началника на еесовските марионетки бе даден срок за отговор на мирните руски предложения - 14.01.2022г. Вчера стана ясно, че Путин държи на дадената мъжка дума. Вчера той даде отговор на агресивното отановско желание за неспирна експанзия.

231

Анонимен

преди 2 години

Направо да приемат международен закон, че законите не важат за Русия и единствено тя има изконното право да ***, анексира и насилва където *** смята за респектиращо.

230

САМО НАТО

преди 2 години

ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ИЗРИТВАНЕ НА РУСУФИЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ

229

однако

преди 2 години

В отговор на отказа на колективния отановски запад да уважи предложените от Путин мерки и мероприятия за осигуряване и гарантиране на мир в Европа, вчера Русия срочно, бързо и мощно обърна острието на копието на запад. Руските Въоръжени Сили масово прехвърлят танкове, РСЗО, ПВО и военни на границата с отан и ЕС. РФ може да увеличи числеността на своята армия на западните граници до 500 000 бойци.

228

Путлер

преди 2 години

Значи те не ме уважават....Ще направя трета световна война за да разберат кой съм аз.

227

Анонимен

преди 2 години

На мястото на Путин отдавна да съм натиснал копчето

226

однако

преди 2 години

В тези толкова много букви, само две изречения са актуални "Докато руските танкове, РСЗО, ПВО, бойци се придвижват на запад към границата с отан" и "фактът, че Русия на 14.01 е започнала да изпраща сили и средства от източния си военен окръг, на повече от 6000 км от западната граница, е "ужасяващ знак"". Вчера Русия отговори на отказа на колективния отановски запад на поканата на Путин за мир. Колективният отановски запад пак си глътна езика и за стотен път несвързано повтаря заплахи за санкции.