320

сиромах

преди 1 седмица

Колкото до русофобските писания,сигурно ще престанат тогава когато руските природни ресурси се разпределят от "голям батьо"отвъд океана,а нашите зяпячи си мислят,че и те ще лапат баница без пари!На някои ще им приседне залъка ама жалко за хубавата ни планета,след нас тук ще има само скорпиони и ***!

319

Анонимен

преди 1 седмица

русия коя пък е тая смешна джамахирия За педесет години и избиха зъбите да блафипа с поредния си хипер неивееш аналог в мире самовар на въглища

318

сиромах

преди 1 седмица

Ами то в САЩ в момента е най-високата инфлация от 40 г.Няма да е никак чудно да започнат да размахват отново епруветките както преди нападението над Ирак!Какво да правят при такава инфлация освен война,а то пък за проклетия муджахедите ги прогониха от Афганистан и работейки по методите на Гьобелс,че една лъжа повторена 100 пъти се възприема за истина,плещят едно и също.Като че ли ако до сега Русия е искала да прави интервенция границите и с Украйна щяха да са сегашните?ЛЪЖИ,ЛЪЖИ111

317

Вася Бонго Бонго

преди 1 седмица

Понеже имам познати руснаци нямащи нищо общо с политиката Ето един виц описваш какво реално мисрят руснаците А не воплите на путинотарята ...Американци нам врагиЕст начин проверим Ще хвърлим зануленото ВВП с парашут над пентагона и ако ни го върнат обратно категоршчно нам враги ))

316

су 24 капут

преди 1 седмица

Путин го наритаха като мръсно коте И на русия и лъсна голия дирник За смях на цял свят Сега чакаме одговора на джужека ще спре вноса на домати ако му стиска де

315

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците за Аляска са взели пари. 7.2 милиона тогавашни златни долари. След като си продал някаква стока как ще си я взимаш обратно? Същото е с френска Луизиана. Продадено. Друг е въпросът, въпросните 7.2 милиона някой ги е откраднал по пътя и въобще не са стигнали до Москва.

314

Анонимен

преди 1 седмица

до 312-КРИМ

313

Анонимен

преди 1 седмица

ПУТИН ИМ СВИ ЗНАМЕНАТА НА ЕСЕС ОВЦЕТЕ. ОЩЕ МАЛКО ДА ИМ ЗАТЕГНЕ ВЪЗЕЛА И НЯМА И ДА РЕВАТ. ИДЕ ЗИМА. КАКТО И ХОХЛИТЕ ВЪВ КРИМ ТАКА И ЕСЕС ОВЦЕТЕ ЩЕ ГИ ИЗМЪКВА ГОЛИ ОТ ЛЕГЛАТА.

312

Анонимен

преди 1 седмица

До Хм Всъщност точно същото, което западноевропейците са правели в колониите си, същото руснаците са правели в колониите си в Азия. С тая разлика, че не са карали роби от Африка.

311

А

преди 1 седмица

Пут...кин като има голями топки да отиде да си върне Аляска!

310

джо

преди 1 седмица

Положението никак не е розово, западните политици за сетен път доказаха , че са глухи. Те не се интересуват от положението в което е изпаднала Украйна. Единствено целят тази територия за техен протекторат.

309

Анонимен

преди 1 седмица

Престори се на безумен, без да губиш разума си. Обсади Уец за да спвсиш Джао. Китайски стратегеми. Спокойно чакай изтощения враг. Квакането на уенди и Столтенберг е далеч от победен химн.

308

Анонимен

преди 1 седмица

Аз очаквам от байдън да забрани износа на айфони за русия това да бъде част от санкциите

307

Анонимен

преди 1 седмица

"Двата тигъра ще се бият, а хитрата *** ще стои отстрани и ще наблюдава. " Мао Дзедун

306

Анонимен

преди 1 седмица

Русофилите са предатели.

305

Анонимен

преди 1 седмица

До В Колко копейки взе за да се правиш на ромката хвалеща русия и ***?

304

Диана

преди 1 седмица

До В Шовинизмът ти няма да ти помогне да видиш истината - за теб,явно, както и за повечето руснаци,всички руснаци сте велики, камо ли Путин!Това е истинска трагедия за вас-смешно е да приравняваш своята посредственост,дори понякога първобитна първичност към великите хора само защото по някаква случайност живеете в една и съща страна..Путин никога не е побеждавал и не може да победи и тук защото това не е битка!Путин знае само да създава проблеми с неразбирането си и неадекватното си поведение

303

В

преди 1 седмица

Путин ще успее, защото в момента по-силен и по-мъдр политик от него няма в целия свят. Да не говорим за това че си има стоманени топки и нерви). Европейски и американски политици имат само меки дупета ) и от страх не знаят как да действат. Информационни плашилки за ужааааасни) санкции са смешни. Досега всички тези европейски и американски санкции само направили Русия по-силна и със всяка поредна санкция те си стрелят по краката си). Така и да продължават) . И успех на Путин!

302

Диана

преди 1 седмица

До Хм - продължение от 315. Та, мисълта ми е, че времената са други и актьорите са други - американците също са други! Не отричам, че държат на интересите си и това е нормално, но за роби не може да се говори - зависи си от законите! Аз работех в една германска фирма в България, която ни плащаше 10 пъти по-ниски заплати за една и съща работа от заплатите на работниците си в Германия - такива бяха законите на държавата ни! Значи ли това, че сме били роби?..Все пак имахме работа..

301

Диана

преди 1 седмица

До Хм Според мен, това никога не се е случвало - американците са си имали работа с много по-ниско развити общества от руското. Руснаците са прецедент защото там живеят както велики хора, така и много примитивни хора..Лошо е, че Путин не само не е политик, но не е и един от великите руснаци..Отмъстителността му не е признак на широката руска душа,с която са известни руснаците, а точно обратно - говори за дребна, дребнава душица,готова да загуби голямото за да спечели нещо дребно и незначително