360

Оберщурмбанфюрер

преди 1 седмица

До Анонимен 358 Говорим за правопис, смисъл и логика в изреченията. BTW, написал си: "Вълка козината си мени, нрава не!". В така уйдурдисаното изречение си направил три недопустими граматични грешки. Редактирай изречението и се научи кога и къде се пише пълен и кратък член, къде се поставят дефиси - и ЗАЩО. Успех !

359

Анализирай това

преди 1 седмица

До Оберщурмбанфюрер: Войната в Украйна трябваше вече да е почнала според увереността на американския департамент- студовете декември, сега са отместили времето края на януари - началото на февруари. Въпроса ми е: за кога е следващото отместване в поредицата увереностти на американския департамент?

358

Анонимен

преди 1 седмица

До Оберщурмбанфюрер:Чебурашкин, нали знаеш "Вълка козината си мени, нрава не!" Та колкото да си сменяш името, не можеш да си си скриеш липсата на широта в погледа над нещата!

357

Анонимен

преди 1 седмица

До Оберщурмбанфюрер 352Само да попитам след като говориш за древноста и Путин още не е бил планиран защо цапаш и разводняваш форума с твойте запетайки и правопис?

356

Оберщурмбанфюрер

преди 1 седмица

До Анонимен 353 = "Реалността е извън мозъчните промивки!" - >>> Неграмотността - също!

355

Мерки и теглилки

преди 1 седмица

Мерките ще бъдат "такива, каквито той никога не е виждал" - а сигурно и никой никога няма и да ги види :):))

354

Офертата на запада:

преди 1 седмица

Цената на Украйна е мрежата "Суифт", която руснаците дублираха и американска електроника - която се прави в Китай. Басе и офертата! Руснаците направо да взимат! Ако това е "непосилната цена" - на запад са смешни!

353

Анонимен

преди 1 седмица

До Оберщурмбанфюрер, чЕБУРАШКИН ако живееш между запетаите, то там ще си и умреш! Реалността е извъм мозъчните промивки!

352

Оберщурмбанфюрер

преди 1 седмица

До Анонимен 348 --- Мисля, че достатъчно ясно съм се изразил относно значението за мястото на запетайката в едно изречение. Примерът е от древността, когато Путин още не е бил заплануван. :)

351

:)

преди 1 седмица

А, И ДА ПОПИТАМ ОЩЕ - ВИСОЦКАЯ НА КУХНЯ ВОНИ ЛИ? :))) ИЛИ НА ***? :)))

350

Оберщурмбанфюрер

преди 1 седмица

До Анонимен 244 --- Идеята на "повествованието" е ЗАПЕТАЙКИТЕ, които могата да объркат много неща. Перефразирал съм "да се обеси(,) не(,) да се помилва", за да демонстрирам как пунктуацията може да обърка смисъла на изречението, което да има фатални последствия за някой. (Заб. Зная, че в Русия НЯМА смъртно наказание от момента, когато Русия стана член на ЕСПЧ) ;)

349

:)

преди 1 седмица

ВСЕГО ХОРОШЕГО! :)

348

Анонимен

преди 1 седмица

338-Запетайката не може да я сложиш където искаш, "всъщност можеш", а във това дето си написал тя може да се сложи само на едно място. АНАДЪМО?

347

.

преди 1 седмица

ДА НЕ ГОВОРИМ КАК СЕ НАКАЗВА САДИЗМЪТ POST MORTEM. СЪС СЪЩОТО. ТАКА ЧЕ, МОЖЕТЕ САМО ДА СЕ НАДЯВАТЕ ДА СТЕ BOTH САДО-МАЗО. :)))

346

.

преди 1 седмица

О, ЩЕ ВИ РАЗНИЩЯ, ВЕЧЕ СЪМ ПОЧНАЛ, А БЕЗСРАМИЕТО ВИ САМО УТЕЖНЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО ВИ. ДА НЕ ВИ ВЗЕМАТ АМЕРИКАНЦИТЕ В ГУАНТАНАМО ДА ВИ ИЗСЛЕДВАТ. :) ЩОТО ВИ ЧАКА ВИВИСЕКЦИЯ.

345

.

преди 1 седмица

ЗНАМ И ЧЕ ИПАТИЕВИЯТ ДОМ НЕ Е НА ИПАТИЕВ, А НА МИХАЛКОВИ И Е ДАРЕН "БЕЗВЪЗМЕЗДНО" ТАКА ДА СЕ КАЖЕ. :)))ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. :)

344

Анонимен

преди 1 седмица

До Оберщурмбанфюрер 338Случйно да си чувал че в Русия смъртното наказание е отменено ?И познай в коя твоя страна то се изпълнява и до ден днешен ?

343

.

преди 1 седмица

ВСЪЩНОСТ, ЗНАМ, ЧЕ ЕВРЕИТЕ НЕ СА ПЛАТИЛИ НИЩО ЗА ТРУПА НА МОМИЧЕТО. ПРОСТО СА РАЗРЕШИЛИ НА РАЗОРЕНИТЕ КОНЧАЛОВСКИ И ВИСОЦКАЯ ДА ЖИВЕЯТ В КЪЩАТА, КОЯТО Е ЕВРЕЙСКА СОБСТВЕНОСТ И ДА, Я СТОПАНИСВАТ И ЧИСТЯТ.

342

Оберщурмбанфюрер

преди 1 седмица

При положение, че семейство Романови бяха останали живи и управляваха Русия, СЕГА държава щеше да е конкурентно способна на САЩ, Китай и ЕС, но уви - тълпата, про'зд'таците, невежите, плебсът взеха властта и изклаха интелигенцията. Същото се случи и в България след 9-ти Септември. Трябва да минат поне 10 генерации, за да се получи някакъв що-годе възход и генетично изчистване. В противен случай ще гледате сериал от безрезултатни избори. Тъжно е да го признаем, но е факт. Това е!

341

.

преди 1 седмица

ЩЕ ВИ РАЗНИЩЯ. ЦЯЛАТА ВИ СКА. ПА. НА ДЪРЖАВА И ЩЕ ПОЧНА ОТ МИХАЛКОВИ-КОНЧАЛОВСКИ.